Ако мога да използвам темата да попитам , по-добре ли е да сменя дисковите спирачки с V-Brake , защото ми казаха , че спирачките са ми били боклук

Благодаря.

Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
rolly написа:Благодаря за отговора , може ли линк към темата ( темите ) за смяна на накладките ?
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
FHANTOM написа:нещо или аз съм прекалено смотан или просто ги няма из нета търся накладки за дискова спирачка Shimano Alivio M416A
кажете в кой магазин из София мога да намеря или дайте линк
благодаря предварително
Niksancho96 написа:FHANTOM написа:нещо или аз съм прекалено смотан или просто ги няма из нета търся накладки за дискова спирачка Shimano Alivio M416A
кажете в кой магазин из София мога да намеря или дайте линк
благодаря предварително
http://screambikes.eu/bg/nakladki-disko ... dk-23.html
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта