hitar_potter написа:Добре бе, как можеш да се блъснеш в трамвай там! Често и аз карам по линията, не мога да си представя как може да се случи..
Dolph написа:hitar_potter написа:Добре бе, как можеш да се блъснеш в трамвай там! Често и аз карам по линията, не мога да си представя как може да се случи..
Един хипотетичен вариант:караш си плътно в дясно по наклона с 30-тина км/ч,без да усетиш отзад в ляво кара МПС с мощен клаксон,който бива надут,ей така за да ти изкара акъла.Стряскаш се и се накланяш/завиваш на дясно, а от долу идва трамвая и прасссс.
ivondera написа:Бях там минути след инцидента. Куките се опитваха да прикрият своя човек. Единия даде телефона( на една от свидетелките ) на тъпънара дето блъсна момичето с думите ''Обади и се да си вържеш гащите, че не се знае камерите какво са записали'' След малко дойде едно ауди А6 с рег. номер 0101 и някакъв си капут се здрависа първо с шофьора и после дръпна куките им каза нещо. Смятайте какво ще стане. Тоя е бил втора кола на светофара и се оправдава, че пред него имало друга кола и не я видял. Говорих с него каза, че е карал с не повече от 20 пълна глупост. Като видях какво се е случило с колелото с прозореца и с момичето тоя си е подхвърлил поне 10 метра. Тя ще се оправи, но най ме е яд на тъпите куки как се опитват да го прикрият и да го изкарат невинен. Изсипаха се три патрулки, а в други случаи чакаме с часове да дойде една. Единия от полицаите явно началник извика един редови и му каза да се погрижи за камерите. Нямам думи.
ivondera написа:Бях там минути след инцидента. Куките се опитваха да прикрият своя човек. Единия даде телефона( на една от свидетелките ) на тъпънара дето блъсна момичето с думите ''Обади и се да си вържеш гащите, че не се знае камерите какво са записали'' След малко дойде едно ауди А6 с рег. номер 0101 и някакъв си капут се здрависа първо с шофьора и после дръпна куките им каза нещо. Смятайте какво ще стане. Тоя е бил втора кола на светофара и се оправдава, че пред него имало друга кола и не я видял. Говорих с него каза, че е карал с не повече от 20 пълна глупост. Като видях какво се е случило с колелото с прозореца и с момичето тоя си е подхвърлил поне 10 метра. Тя ще се оправи, но най ме е яд на тъпите куки как се опитват да го прикрият и да го изкарат невинен. Изсипаха се три патрулки, а в други случаи чакаме с часове да дойде една. Единия от полицаите явно началник извика един редови и му каза да се погрижи за камерите. Нямам думи.
Alpina написа:А "очевидци" като горния - наистина са жалки...
madsnake написа:... Да излезеш ТАКА на Орлов мост трябва да си... не знам какъв трябва да си честно казано.
hlebarka написа:madsnake написа:... Да излезеш ТАКА на Орлов мост трябва да си... не знам какъв трябва да си честно казано.
Такива минавания на червено има по филмите с куриери, ама се съмнявам, че случаят е такъв.![]()
На това място първо свети зелено само за десен завой, а по-късно за всички ленти. На такива светофари често хората виждат светофара за десен завой и се заблуждават, че могат да преминат направо - на зелено. Предполагам, че до последно е мислела, и е искала да покаже, че е в правото си да мине.
wizard написа:Здравейте, днес едно момче беше сериозно пострадало на Семинарията. Беше се ударило челно в идващ трамвай. Линейката се забави доста, после с един полицай го качихме, понеже от линейката слязоха един съсухрен старец и 2 мед. сестри, които не бяха способни да направят нищо. Състоянието му не беше добро, или беше изпаднал в шок или не знам какво. Имаше много сериозни наранявания по главата, а цялото му тяло беше станало твърдо като камък. Откараха го към военна.
Караше колело за dirt, мисля че беше с някаква розова/виолетова рамка. Полицаите му го прибраха. Надявам се момчето да е добре, ако някой го познава да пише тук какво е станало с него.
bdz43r написа:То си личи колко...
hitar_potter написа:Абе някак си.. Всички коли от ляво спрели... Всички минаващи напречно се движат... Единствения светофар който се вижда напред - червено... Сериозно бих се усъмнил в „правото си“... Да не говорим, че там има велоалея (да, безумна, но велоалея) и аз лично като карам там, не съм по шосето.
hitar_potter написа:Извинявай, нищо лично, ама да беше автомобил - ще кажеш, че шофьорът е идиот. Трамваят нито може да се движи с бърза скорост, нито да те изненада с местоположението си..
hlebarka написа:hitar_potter написа:Абе някак си.. Всички коли от ляво спрели... Всички минаващи напречно се движат... Единствения светофар който се вижда напред - червено... Сериозно бих се усъмнил в „правото си“... Да не говорим, че там има велоалея (да, безумна, но велоалея) и аз лично като карам там, не съм по шосето.
Какво "някак си" ?Колите отляво са зад нея - предполага се, че и те тръгват. Единственият светофар напред вече е невидим, защото преди него има друг, който вече свети зелено. Минаващите напречно - минават на жълто/червено - и трябва да бъдат спряни с колелото.
Карането на колело по велоалеите в района е по-опасно от каране по улиците, никога не карам по тях, и няма да се изненадам ако има трагични инциденти на 42.691114,23.339877.
hitar_potter написа:
Кой е виновен?
waffleS написа:wizard написа:Здравейте, днес едно момче беше сериозно пострадало на Семинарията. Беше се ударило челно в идващ трамвай. Линейката се забави доста, после с един полицай го качихме, понеже от линейката слязоха един съсухрен старец и 2 мед. сестри, които не бяха способни да направят нищо. Състоянието му не беше добро, или беше изпаднал в шок или не знам какво. Имаше много сериозни наранявания по главата, а цялото му тяло беше станало твърдо като камък. Откараха го към военна.
Караше колело за dirt, мисля че беше с някаква розова/виолетова рамка. Полицаите му го прибраха. Надявам се момчето да е добре, ако някой го познава да пише тук какво е станало с него.
Да,това момче е от мойто училище.За жалост до колкото разбрах от другите сега е в искуствена кома и май има опсност за живота.Дано да се оправи и да може да кара пак,защото беше доста добър.
hitar_potter написа:Трамваят нито може да се движи с бърза скорост ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 336 госта