r1nftw написа:Настрой си спирачката.
Вилката написа:Доближи неподвижната накладка максимално близо до ротора, почти да жули. Ако ророрът ти е идеално прав, това значи по-малко от 1 мм.
Симптомите, които описваш много приличат на бб5 с леко захабено феродо, при което контактите се раздалечават и дискът почва да се суче, свири и вибрира.
grebo написа:Сори за офф-а ама... откъде ти дойде на акъл да сменяш тектро ИО точно с бб5???
ПП: Всми. - тектрото е по-яка спирачка от тоя авид.
gnb написа:За малкото време за което авид-а работеше, спираше по- добре от тектрото
grebo написа:Е нз за какви комбинации от ротор/спирачка говорим.. горе беше писал за G2 + BB5.. малко странна.. обикновено го карат тоя ротор с бб7, джуси и т.н.
b1k3ra написа:Аз си го обяснявам с преминаването на накладките през дупките по диска.
PtD написа:grebo написа:Е нз за какви комбинации от ротор/спирачка говорим.. горе беше писал за G2 + BB5.. малко странна.. обикновено го карат тоя ротор с бб7, джуси и т.н.
![]()
![]()
b1k3ra написа:Звучи доста логично.
Но тогава пък защо продават BB5 в комлект с G2?
grebo написа:Статистика, човек... BB5 съм я виждал най-често с Roundagon 160 и 180
grebo написа:Между другото, мисля че се сещам откъде МОЖЕ да идва проблема - при работа с подобно на G2 оформени отвори и накладката на бб5 е с кръгла форма, все някъде ще се срещнат 2-та "атакуващи" ръба, т.е. този на отвора се пада в даден участък от допирателна, на окръжността на накладката и се получава удар. Докато с правоъгълните, вектора на скоростта на точка от диска е кажи-речи перпендикулярен на ръба на накладката докато точката преминава покрай нея, а ръбовете на отворите си "атакуват" под ъгъл ръба на накладката винаги се пресичат..
Статистика, човек... BB5 съм я виждал ...
а тя скърца и се тресе направо с вилката, че и с кормилото. След това минах при Райко от Колелото, той се качи и видя за какво става дума, и ми каза, чe проблемът е от ротора (G2 180 mm), понеже спирачната площ на накладките е малка, а отворите на ротора са големи и от това идва проблемът, и нямало какво да се направи (евентуално нов ротор), и че това тресе може да ми разбие и вилката
Щом не си с оригинален преходник, виж дали не е за различен размер (например 180 вместо 185) и дали накладките лягат с цялата си площ на диска. Предполагам, че щом си ходил на сервиз са го погледнали това де.. но провери.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта