Железница - х. Пейова Бука

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот 4getcredo » Вто Сеп 13, 2005 10:49 am

Admn, я като се върнете опиши кое е "царския друм" - през космическия център ли?:agree:

За допирни точки:
[img]http://www.mtb-bg.com/album/4getcredo/mar6ruts.jpg[/img]

А за неделя и аз съм "за" за сега. :beer:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Рейтинг: 2000

Мнениеот kagami » Вто Сеп 13, 2005 10:52 am

thanx :8D:
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот lechuga » Вто Сеп 13, 2005 5:53 pm

[quote="4getcredo"]

А за неделя и аз съм "за" [color=red]за сега[/color]. :beer:
[/quote]

Тия да ги нямаме:nono:
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Рейтинг: 1725

Мнениеот Admin » Вто Сеп 13, 2005 7:28 pm

[quote="4getcredo"]

Admn, я като се върнете опиши кое е "царския друм" - през космическия център ли?:agree:
[/quote]

Оттам е, обаче днес като ги поведох Цвети и Smith, и нали бях минавал оттам по един черен път, и нали аз водя, та познайте какво стана! Изгубихме се, два часа бутахме из разни шубраци нагоре и накрая стигнахме вр.Мухчел (този с мачтата) :D След това вече влязохме в правия път към х.Пейова бука, до самата хижа ни домързя да ходим, но пътеката надолу е страхотна и се изкефихме максимално.
Така че за царския път най-добре да ви каже Лъчо - аз му бях дал едни скици и разстояния, те май се бяха объркали по тях, но все пак не толкова, колкото аз по спомените си ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Вто Сеп 13, 2005 8:02 pm

[quote="Admin"]

[quote="4getcredo"]

[/quote]

Оттам е, обаче днес като ги поведох Цвети и Smith, и нали бях минавал оттам по един черен път, и нали аз водя, та познайте какво стана! Изгубихме се, два часа бутахме из разни шубраци нагоре и накрая стигнахме вр.Мухчел (този с мачтата) :D След това вече влязохме в правия път към х.Пейова бука, до самата хижа ни домързя да ходим, но пътеката надолу е страхотна и се изкефихме максимално.
Така че за царския път най-добре да ви каже Лъчо - аз му бях дал едни скици и разстояния, те май се бяха объркали по тях, но все пак не толкова, колкото аз по спомените си ;)
[/quote]

ех
как си знаех да не идвам с вас!
:)
ма добре си изкарах на обиколната..
засякох се и с mih..
поскачахме, поснимахме се и тн..
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот SMITH » Вто Сеп 13, 2005 11:41 pm

:bulb:сега Админ и ако снимки даде:bouncy:
искам да видя онзи спиращ дъха преден баланс:eek2:
:beer:
rip! rip! rip!
Аватар
SMITH

Рейтинг: 1330

Мнениеот lacho_m » Сря Сеп 14, 2005 9:57 am

Бе то царския път е ясен, поне от реката минаваща покрай космичната станция. Принципно от въпросната станция се тръгва по течението на реката от десния бряг (станцията е с гръб) и в един момент се достига черен път (този който 4getcredo е начертал с зелено мисля) и на дясно се продължава по него. Той води до чешмата с мечката :). По интересния въпрос е да се хване този черен път от към вр. Манастирище. Там губенките са май по големи :beer:. Та това предлагам аз за неделя :thumb:. Доколкото знам 4getcredo и Stuny май са успели да намерят част от тази отсечка ;).
Да бе мирно седяло, нищо не би видяло!
Аватар
lacho_m

Мнениеот Cveti » Сря Сеп 14, 2005 10:33 am

[quote="lacho_m"]

Бе то царския път е ясен, поне от реката минаваща покрай космичната станция. Принципно от въпросната станция се тръгва по течението на реката от десния бряг (станцията е с гръб) и в един момент се достига черен път (този който 4getcredo е начертал с зелено мисля) и на дясно се продължава по него.
[/quote]

Точно така направихме и ние-пресякохме рекичката(станцията беше в гръб) и хванахме надясно нещо,което наподобяваше път.Е,явно не беше този.След извсетно време той свърши и продължихме напред и нагоре през храсталаците(в по-голямата си част бодливи:D)Накрая издрапахме близо да мачтата и се ориентирахме.Като цяло беше супер!Пътечката към Пасарел е много яка и когато маршрута се разучи добре и намерим пътищата,ще стане един от любимите ми.Успех!
Cveti

Рейтинг: 1700

Мнениеот 4getcredo » Сря Сеп 14, 2005 11:43 am

Да, със Stuny минахме през с. Плана. От самото село поехме на север (покрай църквата на селото) докато пресечем маркирания със зелено път. (Преди това се опитахме да направим връзка направо от махала Елата, но там пътя беше доста обрасъл, мочурлясал, губеше в крайна сметка и пак стигнахме до с. Плана.) Оттам до подножието на в. Гарваница пътят е безпроблемен, защото явно се използва от секачи... точно поради това обаче той завършва в едно сечище :banghead: и после само през дерето :D Цаката е точно преди самия в. Гарваница да се свие надясно почти на 180 градуса и да се тръгне към дерето. В началото пътя не си личи, но идеята е да не влизаш в гората, да се върви по откритото пространство... така в крайна сметка стигаш до брод в дерето и нормален коларски път... но в неделята ще видим дали нещата са точно така ;)
Аватар
4getcredo

Мнениеот lacho_m » Сря Сеп 14, 2005 12:59 pm

[quote="Cveti"]

[quote="lacho_m"]

Бе то царския път е ясен, поне от реката минаваща покрай космичната станция. Принципно от въпросната станция се тръгва по течението на реката от десния бряг (станцията е с гръб) и в един момент се достига черен път (този който 4getcredo е начертал с зелено мисля) и на дясно се продължава по него.
[/quote]

Точно така направихме и ние-пресякохме рекичката(станцията беше в гръб) и хванахме надясно нещо,което наподобяваше път.Е,явно не беше този.[/quote]

Значи, като се пресече реката, на другия бряг има разклонение, което последния път не личеше много. Тръгва се точно покрай реката, доста е пообрасло, но с повечко инат се стига до брод-а за който говори 4getcredo :spin:
Другия път от разклона е доста поизяден от водата, но в крайна сметка стига точно до ретранслатора. По него в един момент, малко под самия ретранслатор, има едно отклонение в ляво, което изглежда като да върви надолу, но съдейки по посоката му (и като цяло релефа на местността) той би трябвало да води пак до чешмата с мечката :beer:

@4getcredo - последния път като карахме по тези места, от връх Манастирище, без никакъв проблем минахме покрай с. Плана и почти стигнахме асфалта за космичната станция. Та си мисля, че при всяко положение трябва да сме пресекли и пътя който вие сте намерили от с. Плана. А освен това, Любо също ми е казвал че има начин от върха да се стигне до въпросния брод.
Аватар
lacho_m

Мнениеот 4getcredo » Сря Сеп 14, 2005 2:32 pm

Ясно, да! Но по принцип, ако говорим за "пряк" ;) път, ходенето до космичната станция е излишно.
Аватар
4getcredo

Мнениеот lacho_m » Сря Сеп 14, 2005 2:35 pm

[quote="4getcredo"]

Ясно, да! Но по принцип, ако говорим за "пряк" ;) път, ходенето до космичната станция е излишно.
[/quote]

Съвсем съм съгласен с теб.
Аватар
lacho_m

Мнениеот thebiker » Сря Сеп 14, 2005 3:44 pm

Обиколната е малко поразбита предимно мостовете затова внимавайте ако сле карали по нея преди пороите.
Има няколко мостове които е доста опасно да се кара по тях че да не се счупят - не ми се ще да се счупят че мост с дължина 5 метра трудно се заобикаля.
thebiker

Рейтинг: 1200

Мнениеот kagami » Сря Сеп 14, 2005 3:56 pm

[quote="4getcredo"]

[/quote]

Ама каква е тази загадъчна космична станция? :ghost: :hypnoti:
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот 4getcredo » Сря Сеп 14, 2005 4:42 pm

[quote="kagami"]

[quote="4getcredo"]

[/quote]

[/quote]

Там хванахме Alien... питай него!! ;)
[img]http://www.vsu.bg/img/plana_small.jpg[/img]
Аватар
4getcredo

Мнениеот Alien » Сря Сеп 14, 2005 5:10 pm

[quote="4getcredo"]

[quote="kagami"]

[quote="4getcredo"]

[/quote]

[/quote]

Там хванахме Alien... питай него!! ;)
[img]http://www.vsu.bg/img/plana_small.jpg[/img]
[/quote]

А, какво, не, не сте ме хванали, аз сам дойдох. :) Защо винаги ме намесвате във вашите филми? :)

@kagami - е каква може да е тази космическа станция? Това е Зона 51 (да не се бърка със зона Б5), където американците правят опити с извънземни... аз избягах оттам. Но не ме питай къде е, тук се говори за места, които не съм и сънувал, че има. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Cveti » Сря Сеп 14, 2005 6:22 pm

Аз пък я посетих (Джедайски работи),но ако ме питаш къде е,ще ми е трудно да ти обясня:rofl:.
Cveti

Рейтинг: 1700

Мнениеот Admin » Сря Сеп 14, 2005 11:08 pm

Аз пък я знам много добре, знам отлично какво правят в нея и кой го прави, ама ще си трая, да не ви развалям сериала :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот lacho_m » Чет Сеп 15, 2005 10:10 am

:bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes:
Аватар
lacho_m

Мнениеот lechuga » Чет Сеп 15, 2005 3:34 pm

[quote="lacho_m"]

[/quote]

Малеее, извънземните нападат:bigeyes2:(отново)
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Рейтинг: 1725

Мнениеот Alien » Чет Сеп 15, 2005 4:01 pm

[quote="lechuga"]

[quote="lacho_m"]

[/quote]

Малеее, извънземните нападат:bigeyes2:(отново)
[/quote]

Споко бе, това е едва втората вълна!

@Admin - що бе, там да не са се намесили и КГБ сега? Горките сънародници... а сега ако и Касандра се е омъжила за дон Педро направооооооо...
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Предишна

Назад към Архив