[quote="Cveti"]
[quote="lacho_m"]
Бе то царския път е ясен, поне от реката минаваща покрай космичната станция. Принципно от въпросната станция се тръгва по течението на реката от десния бряг (станцията е с гръб) и в един момент се достига черен път (този който 4getcredo е начертал с зелено мисля) и на дясно се продължава по него.
[/quote]
Точно така направихме и ние-пресякохме рекичката(станцията беше в гръб) и хванахме надясно нещо,което наподобяваше път.Е,явно не беше този.[/quote]
Значи, като се пресече реката, на другия бряг има разклонение, което последния път не личеше много. Тръгва се точно покрай реката, доста е пообрасло, но с повечко инат се стига до брод-а за който говори 4getcredo
Другия път от разклона е доста поизяден от водата, но в крайна сметка стига точно до ретранслатора. По него в един момент, малко под самия ретранслатор, има едно отклонение в ляво, което изглежда като да върви надолу, но съдейки по посоката му (и като цяло релефа на местността) той би трябвало да води пак до чешмата с мечката
@4getcredo - последния път като карахме по тези места, от връх Манастирище, без никакъв проблем минахме покрай с. Плана и почти стигнахме асфалта за космичната станция. Та си мисля, че при всяко положение трябва да сме пресекли и пътя който вие сте намерили от с. Плана. А освен това, Любо също ми е казвал че има начин от върха да се стигне до въпросния брод.