в момента използвам компресорите по бензиностанциите и вело магазините, за да си напомпам гумите, но предпочитам да си закупя собствена помпа.
По-принцип ще е ''домашна'' помпа и може и да е от големите, но ако и по-малка ще ми свърши работа бих взел такава.
В screambikes продават помпи на Zefal и Giyo като доколкото виждам Зефал май са по-хубавите. Търся нещо с наистина точен манометър за автомобилен винтил. Цена до 40лв. някъде.
Към коя марка или магазин да се ориентирам, къде има най-голямо разнообразие на помпи?
И още един въпрос, много различни мнения чета в форума относно налягането на гумите. Вчера в bikecenter ми казаха че 2.5 било добре, аз исках да ми ги сложат на 3.5 (на гумите ми пише от 2.5 до 4.5, което според мен означава че 3.5 е нещо средно) и те ми казаха че едва ли не 3.5 било супер много, тук разни хора пишат че карат на 4-5... малко се пообърках

п.с. гумите ми са MAXXIS CrossMark 2.10 дебелина, 26 цола-какво налягане е добре за градски условия-яко дупки и слизане от тротоари?