Нашата група :)

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Нашата група :)

Мнениеот Reactor » Нед Май 06, 2012 7:01 pm

Пълната информация!

В цялата лудница,малко обърках заглавието :banghead: ,но чакаме намесата на Админ или някой от модераторите да го променят на "Каране с практически съвети" 1/2012!
Аватар
Reactor

Рейтинг: 2000

Мнениеот RedHawk » Пет Юни 29, 2012 7:58 pm

Малко да си освежим темичката :

Първо с едно кратко пътеписче от едно каране започващо от Говедарци през м. Мальовица - х. Вада и обратно :

Ама пък как нацелихме сенките. :eyebrow:
Била е доста яка жегата в Неделя, но на сянката при нас не се усети / е аз закачих малко на връщане
по Лозенската/.
Много добро маршрутче - сянка, прохлада, кристално чист въздух и аромата на иглолистни гори.
Само първите два три километра да сме били по слънцето и после в гората.
Изображение
Изображение
Денивелацията малко бързо се
качва ама пък има за какво. Още в началото на гората успях да отворя една дупка в късия панталон. Слизам
аз да правя снимка ...
Изображение
и тъкмо се качвам и се чува характерния звук - храаас. Айдеее, викам си сега на хижата
ще бъда атракция. На всичкото отгоре от това слизане и качване може да остана без крачол до края. Та до тук
добре се започна.
После се озовахме на местността "Овнарско" -
Изображение
не знам колко овни е имало там някога ама сега имаше поне три. :D
А ориентирането беше един път - аз съм разпечатал описанието и през няколкостотин метра само го вадя да сверявам
ориентирите с километража, а пък Жоро следи трака ама само на ключови места, че батерията е слаба. Естествено
там ни ориентири, ни трак, ни акъл ни спряха да обиколим и трите възможни пътя. :lol2: В едната посока опряхме на
някакви бунгала дето някакви хорица постигаха геройства в алкохолния спорт. Казаха нещо за някакъв черен път и
след като отказахме любезната покана и ние да поспортуваме на масата, се върнахме обратно. Та там се забихме с
идеята, че това е овнарско. Като се върнахме на разклона Анди видя на разклона, че в ляво и нагоре пише на
асфалта с огромни букви "Овнарско" :rofl: Айде нагоре. Там имаше чешма за презареждане. Любо е писал за
някаква стара ловна хижа ама там имаше само останки. Не знам дали е било ловна хижа ама разбрах, че сме в
"Графството", защото имаше къща на хобити:
Изображение
Поразгледахме пък се юрнахме нагоре. Нагоре, ама там няма нагоре.
А сега де. Пак разтваряй описанието - който чете през ред така е - споменава се черния път. Точно тогава и се сетихме,
че онези казаха нещо за черен път - е, таман навреме се сетихме. Хванахме го тоя черен път, а там дърварите се
развихрили и вършали та го бяха поразвалили малко. На едно място имаше калчица - рядка мазна и от тая дето не те пуска
да си тръгнеш, ама добре че беше само в едната част на пътя. После пътя се пооправи, защото дърварите не бяха вършели
и там / всъщност май не са дървари, а от Горското, защото заради снеговете тая зима има доста паднали дървета и
най-вероятно са разчиствали/.
Изображение
Изображение
Още на първото поточе нататък спряхме да ударим една фотосесия, че си имаше какво да
се отрази.
Изображение
Изображение
Изображение
Малко след това започна и технична пътека за изкачване. Земи тоя камънак. Много добра пътека за развиване
на техника за нагоре.
Изображение
Там си трябва освен яко напиняне на педалите и още нещо. След това естествено понаправихме още
допълнителна денивелация, защото хванахме разклон малко по-рано отколкото трябваше. Хапнахме си един много як наклон,
ама после си го и спуснахме. В крайна сметка стигнахме до тази Мальовица /май местност, защото хижата е по-нагоре/.
Ударихме някоя и друга снимка на фона на по-високите върхове
Изображение
и се отправихме към редовната отбивка - ресторантчето. Там вече се беше заредила една
солидна компания автомобилни "туристи". Добре че седнахме на по-крайна маса та успях небрежно да си изпроводя скъсания
панталон до масата.
Изображение
Единствената сервитьорка бая се беше озорила от компанията та успя да ни отдели откъслечно внимание.
Поръчахме три супи, а според времето за което дойдоха трябваше поръчката да е печен вол с горски гъби и билки примерно.
КАто гъбите и билките са пресни /тоест се берат в момента/. Почудихме се при това темпо на доставка дали да поръчваме
още ама тя по едно време сервитьорката набра инерция , та поръчахме. Поръчахме полусурови дробчета и пърлени картофи.
Така де - на нас не това ни беше идеята ама такива бяха порциите.
След като позаситихме байкърския глад трябваше да потегляме надолу. Хубаво да потегляме ама как се спуска с още една
раница отпред - от храната. :lol2: Тия картофи и дробчета до долу сигурно са станали на мусака. Тогава и се замислих, че това
ядене трябва да е не на средата, а в края на маршрута. Оттук надолу последваха две щури пътеки, които макар и кратки са
доста приятни. Камъни, падове, корени. Има си от всичко. Абе на няколко места трябваше да се послиза, къде заради липса
на умения, къде за непреценен подход, а имаше и паднали дървета. Имаше и още пресичане на вода :
Изображение
Обаче добър тест за клипсовете се получи - мисля че още не ги бях пробвал точно на такъв терен. При подскачането между
корените и камъните определено беше добре, че не ми се изместваха постоянно краката от педалите. Жоро още го наболяваше
реброто от падането в Хисаря та добре направи, че не се раздруса по тия пътеки. С него направо се срещнахме на асфалта при
х. Вада. Той пък вече установил контакти с туристите в района и като гид им обяснява колко път има до хижата.
Оттам понеже бързахме направо поехме по асфалта към Говедарци. Междувременно от слизанията и качванията на седалката,
цепката в панталона се беше увеличила та докато карах усещането беше странно. Едната ти буза е покрита с панталон, а
другата се лепнала на голо за седалката. Така и установих, че не е оферта да се кара само по долни гащи - трябва си
нещо да ти покрива двубузието.
По асфалта бързо се прибрахме обратно в Говедарци и се натоварихме. После си слязох на стената на Герман и реших да
си завърша деня с още едно спускане. Е да ама за да се спускам трябва и да кача. Юрнах се по алеята от стената нагоре,
за към пътя през поделението. Там пък неочаквана среща - тъкмо бях слязъл да побутам и някакъв колоездач се спуска
отгоре. Оказа се Сашо (AcidBurn) - много учене му се е събрало и напоследък му остава време за малки карания. Но не
пропуска да покара, защото си е поставил сериозна цел за тази година - Ком-Емине /Успех в начинанието!/. След малко
отгоре се появиха и Миро (RedStar) и Киро (Sartor). Докато си приказвахме, комарите си устроиха истинско царско угощение.
После се разделихме и отпраших нагоре без много почивки / е не пропуснах на откритата част да отснимам гледката/,
Изображение
защото в Герман не можах да заредя вода, а ми бяха останали няколко глътки. Та пресъхналото гърло и комарите ме теглеха
към Бачул чешма. Всъщност комарите не ме теглеха към чешмата, защото там имат военен лагер, ама аз реших тънко да ги
финтирам с бързо наливане на вода и напускане на района. Колко да е успяла тактиката не знам, но като пристъпих към
чешмата челния отряд от едно поне 100 комара атакува за части от секундата. Резултата - две бутилки пълни наполовина,
с вода, около 20 заситени комара, 5-6 геройски загинали, надупчени крака, ръце и врат и много голям ентусиазъм за въртене
на педалите. :uzi: Ако има нещо да ми дава стимул за каране, когато съм уморен то на първо място това са комарите. Излязох
на по-високо, открито и ветровито място, за да намаля броя преследвачи и там поостанах за подкрепление. Останалото
неизядено корни тук дойде точно на място. Малко вода, последни снимки на пейзажа ...
Изображение
и след малко ме чакаше само спускане.
Още не знаех, че не всичко е приключило за деня. Стигнах началото на спускането и се сурнах надолу. На едно място малко
ГФР /горски фрийрайд/ за достигане на пътя. И там нещо секли и кастрили по дървета та беше пълно с рахвърляни клони.
Един за малко да ме катурне. Няколко благословии по случай новото състояние на гората и продължих. Добре че си запазих
малко благословии и за надолу, че тепърва имаше още изненади. Ония дето се качвали с камионите така изровили пътя
надолу, че имаше коловози като кратери. Върти, слизай, прескачай, благославяй и така до края на пътя - поредността
на изброяването може да не е същата до долу ама съдържа тези елементи. На края достигнах началото на пътеката и си
мисля:
- Най-после добър завършек на спускането.
Ама то едно е да си мислиш, друго е какво ти е предвидено. Още в началото гледам пътеката пообрасла, но това трябва да е
в рамките на нормалното. Таман се засилих и почти гушнах една шипка, ама бая едър екземпляр. Викам - тебе па кой те
сложи баш на средата на пътеката. За капак от отсрещната страна полегнало едно дръвче. Ама така кротко полегнало и
настанило кръшна снага баш на пътеката. А сега де - оглеждам се ама и отстрани не става за минаване - растителността
расте та се къса - буйна и едра. Нямаше много избор та трябваше да ставам по-интимен с шипката. :magnify: Не беше много нежна, но
се разбрахме някак си. Обаче дръвчето от другата страна не ми разбрало правилно намеренията и се засегна от близоста ми
с новата му приятелка. И както се ядоса та ми захапа кормилото и не ще да пуска. Много обяснения паднаха ама накрая се
изяснихме. По надолу още едно дърво полегнало, ама не по любовни причини. При него не съм се заседявал. Измъкнах се долу
на пътя с още няколко следи от обмена на опит с храстите. Оттам спускане през една поляна където в момента беше събора.
Там отдолу на талази напират вълни чалга и бесни провиквания. Реших да премина в края и по-най бързия начин, за да
избегна "обчалгяването". С тая задача се справих добре обаче ме чакаше последната изненада. Таман спускам последната
пътека /имах още около километър до нас/ и наденах задната гума на нещо остро - може би камък. Тя не спадна ами направо
гръмна. Като я разгледах се беше разкъсала и външната гума. Не ми се буташе до нас - искаш да си довърша със спускане.
Междувременно почти бях успял да си доразцепя крачола на панталона. И така потен, надраскан, нахапан, със сцепени гума
и панталон с една лека въздишка се заех с гумата. Приседнах си, разточих багажа от раницата и започнах. Нова вътрешна,
а на външната й сложих една лепенка отвътре да я позакрепи. През това време комарите си наваксаха, задето ги финтирах
горе на чешмата. Така се отсмукаха, че сигурно са ги заболяли коремите /то всъщност по нагоре забелязах един дето така
се беше изшкембил, че беше паднал на земята неспособен да лети/. За капак докато си помпах направената гума някаква
пеперуда обърка навигацията и ми се настани в ухото. Не можах да я извадя, обаче оная се усети, че не е на правилното
място и започна да пърха вътре. И така докато пеперудата опитваше нови тоналности на пърхането с крила, борейки се за
оцеляване, аз съпроводен от напъните й за кариера в музикалния бранш, накрая закърпих нещата и бях готов да си довърша
спускането. Тъкмо реших да се разправям с пеперудата в нас и тя намери пътя към свободата. Явно й беше достатъчно
общуването с ухото и не искаше да влиза в досег с други части от анатомията ми, камо ли с разни помощни предмети от
допира на които нямаше да й е приятно. Така накрая си довърших спускането и се прибрах за разпускане.
Много интересен ден се получи - имаше си и редовните изпълнения и бонуси ама най-хубавото беше, че посетихме още едно
много красиво кътче природа. Както винаги си заслужаваше усилията! :D

Иначе това са всичките СНИМКИ
Аватар
RedHawk

Мнениеот Reactor » Пет Юни 29, 2012 8:19 pm

RedHawk написа:Ами да направим една Плана в неделя - три варианта - като и трите тръгват от "Брезите" :

1. През една от махалите на Плана - полетата :D - чешмата (с мечката) - пътеката под "Пейова бука" - Пасарел
2. През Обсерваторията - катерим се до радиорелейната и нататъка завършека е като вариант 1
3. с.Плана - полетата - под в. Манастирище - пътеката за "Дяволския мост" :beer:
Аватар
Reactor

Мнениеот Andy3 » Пет Юни 29, 2012 8:57 pm

Среща 10:00 (неделя 01.07) на м. "Брезите" (над Железница), тъй като маршрута не е кръгов сме на самоход дотам. На място ще решим по кой от 3-те варианта ще се кара, темпото ще е нормално, всички са поканени. :D
Аватар
Andy3

Рейтинг: 1659

Мнениеот MusicShaker » Пон Юли 02, 2012 8:28 pm

Здравейте момци! Ще кара ли някой около София тази събота и неделя?
Мислех си нещо за Батулия или Бов, защото имам ангажимент в неделя рано сутрин и не мога да изляза от София с преспиване.
Ако сте намислили нещо-ще се радвам да се включа :)
Поздрави!
Любо
strive al 8.0
Аватар
MusicShaker

Рейтинг: 1520

Мнениеот Andy3 » Пон Юли 02, 2012 10:32 pm

Още не сме го мислили, но ще пишем като решим нещо окончателно. :agree:
Аватар
Andy3

Мнениеот RedHawk » Пет Юли 06, 2012 8:58 am

Разбрахме се, че за тази неделя ще се ходи на с. Стъргел - 2 част.
Вече ходихме натам с проучвателна цел, а сега ще си довършваме изследванията. :D
От София до там са 40 км. - стигането до там е предимно с кола. Селото се намира леко
встрани / 4км./ от подбалканското шосе отбивката е малко преди Долно Камарци -
Ето ТУК.
Значи датата е : неделя - 08.07.2012
Часа за събиране там 10:00 /най-късно 10:15/

Миналия път се отправихме към х. Чавдар и после вр. Баба, а сега мислим да проучим
първоначалната идея и да се качим на вр. Звездец. Карането през поне 70% от времето ще
бъде през гора на сянка - само на билната част ще ни опече. За храна един сандвич би трябвало да е достатъчен.
Вода поне литър и половина, но може и повече. Миналия път по средата на маршрута имаше чешма, но сега няма
да минаваме оттам. Би трябвало и по този път да има поне една чешма, но не е сигурно. Пак да спомена, че част
от маршрута е ясен, но пак ще проучваме и не е изключено да има забивания по разни пътища дето водят в
нищото :lol: - та ако въобще се намерят желаещи в тоя отпускарски сезон да си знаят какво ги чака. :agree:
Аватар
RedHawk

Мнениеот b1k3ra » Пет Юли 06, 2012 10:38 am

RedHawk написа:Разбрахме се, че за тази неделя ще се ходи на с. Стъргел - 2 част.
Вече ходихме натам с проучвателна цел, а сега ще си довършваме изследванията. :D
От София до там са 40 км. - стигането до там е предимно с кола. Селото се намира леко
встрани / 4км./ от подбалканското шосе отбивката е малко преди Долно Камарци -
Ето ТУК.
Значи датата е : неделя - 08.07.2012
Часа за събиране там 10:00 /най-късно 10:15/

Миналия път се отправихме към х. Чавдар и после вр. Баба, а сега мислим да проучим
първоначалната идея и да се качим на вр. Звездец. Карането през поне 70% от времето ще
бъде през гора на сянка - само на билната част ще ни опече. За храна един сандвич би трябвало да е достатъчен.
Вода поне литър и половина, но може и повече. Миналия път по средата на маршрута имаше чешма, но сега няма
да минаваме оттам. Би трябвало и по този път да има поне една чешма, но не е сигурно. Пак да спомена, че част
от маршрута е ясен, но пак ще проучваме и не е изключено да има забивания по разни пътища дето водят в
нищото :lol: - та ако въобще се намерят желаещи в тоя отпускарски сезон да си знаят какво ги чака. :agree:

Колко километра и денивелация ще е горе долу?
С какво темпо ще карате и приемате ли по-бавни участници?
XC setup: Ram XC1 26", 2х10, SR Suntour Axon RL - 10.29 kg
Road setup: Ram XC1 26", Java carbon rigid fork, Schwalbe Kojak 1.35 - 9.465 kg
b1k3ra

Рейтинг: 1475

Мнениеот THEZOGGO » Пет Юли 06, 2012 12:13 pm

Няма проблеми за по-бавни участници. Така като гледам къде ще карат колегите от "Нашата група" утре и в неделя, няма да е зле да си носиш 2-3 л вода, че в тия жеги, тялото бива подлагано на големи натоварвания. Нещо за хапване, помпа, резервна гума, каска, някой и друг тул за бърз фикс по байка и си готов.

Аз лично ще гледам да карам по-малко по техничени пътеки този уикенд и няма да се включа с останалите. Просто ме влекат човките и деретата. : ) А и тамън да ипробвам новите накладки и новата предна гума.

Та, на всички които ще карат някъде през уикенда, весели и безаварийни приключения.

Поздрави.

Здраве!

Жоро.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот RedHawk » Пет Юли 06, 2012 12:43 pm

b1k3ra написа:
Колко километра и денивелация ще е горе долу?
С какво темпо ще карате и приемате ли по-бавни участници?

Денивелацията нагоре е около 800 м., като километри не знам, но горе-долу между 20 и 30.
Темпото ще си го определяме ние :) - приемаме всякакви участници - стига да имат поне каска
като екипировка.
Аватар
RedHawk

Мнениеот MusicShaker » Пет Юли 06, 2012 3:05 pm

Здравей RedHawk!
Ще се радвам да се включа и аз - казвам се Любо - карахме заедно на юнската Хисариада :)
Нямам нищо против храсталясването и съм във форма, така че няма да съм ви в тежест със сигурност :)
Аз ще съм сам и ще тръгна с моята кола от Младост 1А около 09:00 ч.
Ако има някой без транспорт да пише ЛС и да даде тел.да се разберем.
Има вероятност мой приятел (опитен байкър :)) да дойде също - така че свободните места ще са 1 или 2 - ще се знае в събота по обяд със сигурност.
Последно, срещата е на разклона за Стъргел или в самото село Стъргел?
Пусни ми един твой телефон на ЛС - моят е 0884 524 155.
Поздрави и доскоро!
Любо
strive al 8.0
Аватар
MusicShaker

Мнениеот RedHawk » Пет Юли 06, 2012 3:21 pm

Срещата е в самото Стъргел на главния площад - няма как да се объркате - като влезете в селото
пресичате един по-главен път и минавате покрай автобусна спирка - вие сте си само направо и площада
ще го познаете - само там има някое и друго заведение и стари административни сгради.
Иначе ще ти изпратя тел-а си. :agree:
Аватар
RedHawk

Мнениеот MusicShaker » Пет Юли 06, 2012 3:55 pm

Благодаря ти!
Ще се видим в неделя в Стъргел на стъргалото :)
Л.
strive al 8.0
Аватар
MusicShaker

Мнениеот b1k3ra » Пет Юли 06, 2012 3:56 pm

Най вероятно и ние с жена ми ще дойдем. Имаме си пълна екипировка, ще вземем и достатъчно вода и храна.
Пък дано не ни псувате много после :D

Ps. Имаме място в колата за един байк и водача му, ако някой няма транспорт.
b1k3ra

Мнениеот Andy3 » Пет Юли 06, 2012 4:01 pm

b1k3ra написа:Най вероятно и ние с жена ми ще дойдем. Имаме си пълна екипировка, ще вземем и достатъчно вода и храна.
Пък дано не ни псувате много после :D

Ps. Имаме място в колата за един байк и водача му, ако някой няма транспорт.

Ако, останем само ние, ще видим някак да се сместим в 2 коли, че станахме 3 с моята и във всичките има по 1 място свободно за сега :)
Вие от къде тръгвате? А за храната няма страшно и аз нося по-много и ям през 1-2 часа, Светльо може да потвърди. :lol:
Аватар
Andy3

Мнениеот b1k3ra » Пет Юли 06, 2012 7:33 pm

Идваме със сигурност.
Тръгваме от Красна Поляна, но не е проблем да минем от където трябва, за да се съберем.
b1k3ra

Мнениеот snupi » Пет Юли 06, 2012 7:46 pm

Ако се намери 1 място за мен и аз бих се включил :beer: .
snupi

Рейтинг: 1225

Мнениеот b1k3ra » Пет Юли 06, 2012 8:51 pm

snupi написа:Ако се намери 1 място за мен и аз бих се включил :beer: .

При толкова коли, няма начин да не се намери :agree:
b1k3ra

Мнениеот RedHawk » Пет Юли 06, 2012 9:01 pm

Ами значи остава само да избистрим логистиката с подредбата по колите.
Ако случайно се появят още желаещи мога и аз да се включа с кола. :)
Аватар
RedHawk

Мнениеот snupi » Пет Юли 06, 2012 9:05 pm

Благодаря b1k3ra. Ако искаш да се разберем къде да се чакаме. :beer:
snupi

Мнениеот b1k3ra » Пет Юли 06, 2012 9:50 pm

snupi написа:Благодаря b1k3ra. Ако искаш да се разберем къде да се чакаме. :beer:

Просто кажи от къде да те вземем :beer:
b1k3ra

Мнениеот bdz43r » Съб Юли 07, 2012 3:22 pm

+1 за утре. За сега съм на влака, но ако се намери място в кола няма да откажа.
Аватар
bdz43r

Мнениеот snupi » Съб Юли 07, 2012 4:09 pm

b1k3ra написа:
snupi написа:Благодаря b1k3ra. Ако искаш да се разберем къде да се чакаме. :beer:

Просто кажи от къде да те вземем :beer:

Ако искаш дай на ЛС телефон да се разберем.
snupi

Мнениеот Andy3 » Съб Юли 07, 2012 7:32 pm

b1k3ra, snupi вие разбрахте ли се? Аз bzr43r и RedHawk сме в една кола, Любо ти какво направи?
Аватар
Andy3

Мнениеот b1k3ra » Съб Юли 07, 2012 7:35 pm

Разбрахме се.
Утре идваме със snupi.
b1k3ra

Мнениеот snupi » Съб Юли 07, 2012 8:20 pm

Разбрахме се :agree: . Утре сме на линия.

Изпревариха ме :D
snupi

Мнениеот MusicShaker » Съб Юли 07, 2012 8:43 pm

Andy3 написа:b1k3ra, snupi вие разбрахте ли се? Аз bzr43r и RedHawk сме в една кола, Любо ти какво направи?

Аз ще взема Катя (cne) и моя моя редовен байк другар Пепи. Така че и ние идваме трима. Ще пътуваме с моята кола, но Пепи ще дойде от Захарна фабрика до у нас с неговата кола и ако има нужда от транспорт на повече хора се обадете, защото имаме готовност да тръгнем и с двете коли, ако се наложи.
Виждам, че Иво (Snupi) са се разбрали с момчета от Красна поляна :)
До утре :beer:
Любо
0884 524 155
strive al 8.0
Аватар
MusicShaker

Мнениеот Andy3 » Съб Юли 07, 2012 9:21 pm

Еми екстра, за сега всичко е наредено, до утре. :agree:
Аватар
Andy3

Мнениеот RedHawk » Съб Юли 07, 2012 10:11 pm

Ако някой е с GPS има някаква ориентировъчна следа, чертана по GE и е в .kml формат.
Не знам дали така директно може да се качи, а не съм се занимавал досега с конвертиране
в .gpx .gdb
Та освен че не е точна и не е в правилния формат, ако може да е някакъв ориентир все
пак я прикачвам тук :

Stargel3.zip
(10.96 KiB) 128 пъти

До утре! :wavey:

п.п ДА - Жоро ме подсети за един сайт за конвертиране - пак е аматьорска следата :D ама поне
е в по-популярен формат .gpx :

Stargel3-1.zip
(9.79 KiB) 121 пъти
Последна промяна RedHawk на Съб Юли 07, 2012 11:05 pm, променена общо 1 път
Аватар
RedHawk

Мнениеот Baldegar » Съб Юли 07, 2012 10:56 pm

А има ли място за още едно тяло и велосипед по колите, ако не се включвам много късно? :)
Аватар
Baldegar

Рейтинг: 1210

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания