bdz43r написа:Максималната скорост на тези трамваи е 55 км/ч, ... бла-бла-бла
Това според теб е ниска скорост за превозно средство с такава маса, а?
bdz43r написа:Максималната скорост на тези трамваи е 55 км/ч, ... бла-бла-бла
APD написа:bdz43r написа:Максималната скорост на тези трамваи е 55 км/ч, ... бла-бла-бла
Това според теб е ниска скорост за превозно средство с такава маса, а?
Dolph написа:точно пред колона автомобили, които 40 метра по-рано са видяли зеленото и са скочили стръвно на педала на акселератора."
7.62 написа:карам интензивно (почти целогодишно ) градско, в София, повече от 15 години - за всичкото това време съм си позволил само веднъж да пресека Цариградско на същия светофар (на зелено - разбира се, преди да има велоалея там), въпреки че маршрута ми ежедневно е минавал от там; в повечето случаи - колелото на рамо и през подлеза... не знам от кое село трябва да си ( и да си чул, че е много модерно да се кара байк ), не знам колко връзки в главата трябва да са ти дали "на късо", но това си е чиста проба опит за самоубийство... нека ни е*бът са ченгетата:)
..иначе, моето искрено състрадание към всички наранени при такива инциденти
Slade написа:Две колелета челно? Това е един път..
Slade написа: Доколкото разбрах двамата джедаи са разчитали на силата да ги води
did написа:Slade написа: Доколкото разбрах двамата джедаи са разчитали на силата да ги води
Не. Много по-просто е. Не са двамата.
Който кара в насрещното е идиот. Винаги и без изключения. Каращите по тротоара и оттам изскачат на пътя също са идиоти.
Периодично мрат разни идиоти. Не ми пука.
did написа:Slade написа: Доколкото разбрах двамата джедаи са разчитали на силата да ги води
Не. Много по-просто е. Не са двамата.
Който кара в насрещното е идиот. Винаги и без изключения. Каращите по тротоара и оттам изскачат на пътя също са идиоти.
Периодично мрат разни идиоти. Не ми пука.
veskoz написа:Няма насрещно! Праснаха се на алеята! Там ламБите на булеварда правят ден! Още по-тъпото е, че дори след като се освести единия джедай, велосипеда (или по-точно останките му) не беше разкаран от алеята. Къпи топелета баце! Аз ако бях зад случката щях да му мина през колелото.
LyuboKolev написа:Дали ще се кара срещу движението е въпрос на избор на карача и последствие дали ще се прекара, но в много случаи си е направо полезно. Защо по закон пешеходец по междуградски път трябва да се движи срещу движението а аз да не мога?
LyuboKolev написа:Аз съм с колело и ще ходя където си искам и всъщност за това карам. .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 341 госта