SPAM на килограм

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: SPAM на килограм

Мнениеот exiteyes » Чет Юли 12, 2012 9:19 pm

Колкото и да се опитваш да разтягаш локуми няма да промениш нещата, така, че по-добре спри, че наистина скоро няма да можеш да пишеш дори в тази тема. :crap:
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот Inzagi » Чет Юли 12, 2012 10:58 pm

На мен ми прави впечатление, че във форума от едно известно време хората са по френдли настроени, по рано (може би миналата година) тука беше някво бойно поле,имам чувството че админа е говорил с някой от старите членове да не са толкова настръхнали постоянно.
@Slade - какво си се разпенил ,карай си колелото и си свиркай,като не те кефи системата не пиши може само да четеш
Аватар
Inzagi

Рейтинг: 1636

Мнениеот Slade » Чет Юли 12, 2012 11:35 pm

Inzagi написа:На мен ми прави впечатление, че във форума от едно известно време хората са по френдли настроени, по рано (може би миналата година) тука беше някво бойно поле,имам чувството че админа е говорил с някой от старите членове да не са толкова настръхнали постоянно.

:lol: сега са само отвреме навреме.

Inzagi написа:@Slade - какво си се разпенил ,карай си колелото и си свиркай,като не те кефи системата не пиши може само да четеш

Разпенил съм се щото ме дразни ситуацията, в която някакви келеши поради това, че не могат да толерират чуждо мнение или пък такова различно от тяхното, нападат и обиждат. Разбира се, че в подобни теми и с подобни хора повече няма да комуникирам.
Относно колелото - карам го и го правя с кеф, а ако имам технически проблем, знам че ще има къде да прочета, защото тук има ползена информация, а и свестни хора, които помагат със съвети.

Поздрави! :beer:
Изображение
Аватар
Slade

Рейтинг: 1348

Мнениеот PtD » Пет Юли 13, 2012 8:29 am

Никой с никого не е говорил, просто нещата си идват на мястото, което did може научно да ви обясни. Просто форумът, като един динамичен организъм, никак не обича когато някой новак започне да цвъка във всяка тема. Резултатите са видими.

И, простете за дързостта, но някак си не мога да приема, че 30% от реалните членове на форума са "една шепа хора'. :smokin:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот Slade » Пет Юли 13, 2012 8:41 am

Много се извинявам, че като новак си позволявам да цвъкам във всяка тема.
На теб ли PtD да пратя ЛС за разрешение, преди да пиша в някоя тема, да обсъдим какво ще е мнението ми и да го редактираме по твое осмотрение? Каква всъщност е процедурата в този форум? Новаците пишат само когато им се позволи, както и където им се позволи.
Нещо на тоталитарщинка ми намирисва, което всъщност не е никак нетипично в милата родина. Затова боксуваме на 1 място от 23 години.

П.С. Ако се окаже, че 30% от изявените форумни членове имат твоето арогантно поведение или това на Alpina и Antares, атмосферата тук ще е такава, че би отказала който и да е "новак" да пише.
Последна промяна Slade на Пет Юли 13, 2012 8:44 am, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Slade

Мнениеот Antares » Пет Юли 13, 2012 8:43 am

Inzagi написа:На мен ми прави впечатление, че във форума от едно известно време хората са по френдли настроени, по рано (може би миналата година) тука беше някво бойно поле,имам чувството че админа е говорил с някой от старите членове да не са толкова настръхнали постоянно.
@Slade - какво си се разпенил ,карай си колелото и си свиркай,като не те кефи системата не пиши може само да четеш
Едва ли. С мен не е говорил, пък май се водя от по-конфликтните личности. Агресията във форума май е като синусуида. И май нараства зимата :lol:

И наистина рейтинговата схема действа доста добре, като регулатор.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Slade » Пет Юли 13, 2012 8:48 am

Antares написа:
Едва ли. С мен не е говорил, пък май се водя от по-конфликтните личности. Агресията във форума май е като синусуида. И май нараства зимата :lol:

И наистина рейтинговата схема действа доста добре, като регулатор.

Ти си от най-неприятните и арогантни личности (не искам да използвам нецензурни думи). Рейтинговата схема е обърната надолу с главата спрямо това, което пише в правилата, а вие разбира се я използвате субективно за разчистване на сметки с разни "новаци", които не лижат гъзове за рейтинг (мързи ме да цитирам мнението на онзи от предната страница).
Изображение
Аватар
Slade

Мнениеот did » Пет Юли 13, 2012 8:50 am

Slade написа:П.С. Ако се окаже, че 30% от изявените форумни членове имат твоето арогантно поведение или това на Alpina и Antares, атмосферата тук ще е такава, че би отказала който и да е "новак" да пише.

Ако напишеш още едно мрънкане за рейтинга, имаш от мен гаранция, че ще излетиш от сериозните раздели на форума!

И - да! 30% от хората тук са тези, които оценят с плюсове и минуси. Ако това те отчайва да пишеш - недей да пишеш, но и недей да мрънкаш!

Ти не си новак. Ти си наглец.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Slade » Пет Юли 13, 2012 8:53 am

Не ми пука did, не мрънкам за рейтинга - напротив, изобщо не ми пука за него, нито дали ще пиша в "сериозните" раздели. Ако хора като теб са ги обсебили с вечно подигравателните си мнения е повече от мазохистично да се пише там.
Изображение
Аватар
Slade

Мнениеот Antares » Пет Юли 13, 2012 9:17 am

did написа:Ако напишеш още едно мрънкане за рейтинга, имаш от мен гаранция, че ще излетиш от сериозните раздели на форума!
Всъщност аз съм започнал вече с целенасочената "кампания". Рейтинговата система е достатъчно адекватен регулатор. Ако някой смята, че Общ Форум има нужда от хора като него - ще се погрижи да не падне под 1000.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот hitar_potter » Пет Юли 13, 2012 9:46 am

:popcorn:
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот hitar_potter » Пет Юли 13, 2012 10:03 am

Dolph написа:
hitar_potter написа:Сега какво - още един минус ли си просиш?

И къде видя да си прося минуси :crazy: .Ако някой е станал на криво и е решил да хейтва не мога да му помогна.......но да сложиш минус(независимо кой го е сложил) на мнението ми където се нервирам че изпозастроиха квартала е смешно.

Ето тук, особено натрапчиво си го просиш:

Dolph написа::offtopic:
Писна ми да ми слагате минуси на мненията,които не се различават много от на другите участници(например Слейд).Почти под всяко мое мнение минус в която и да е било тема...Не искам да съм само четящ форума,не че имам избор ако се стигне до там.
Ако някой не иска да пиша в този форум или има нещо персонално към мен да вземе да ми драсне 2 реда на ЛС и да си каже мъката.
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот PtD » Пет Юли 13, 2012 10:42 am

Обичам, когато някой новодошъл с един поглед вниква в недостатъците и слабите страни на нашия форум и започва да дава наклон как да оправим нещата. Ние тук пасем трева и чакаме месия да ни вкара в правия път :smokin:
Аватар
PtD

Мнениеот hitar_potter » Пет Юли 13, 2012 11:15 am

Не, ние сме шепа враждебно настроени негодници, които гонят новите потребители по принцип и не зачитаме чуждото мнение :D
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пет Юли 13, 2012 11:26 am

hitar_potter написа:Не, ние сме шепа враждебно настроени негодници, които гонят новите потребители по принцип и не зачитаме чуждото мнение :D

Еееее крайно време беше да си признаеш! :magnify:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот Slade » Пет Юли 13, 2012 11:28 am

Не, няма прав път за вас, нито имам желание да вкарвам някого в път. Единствено твърдя, че форумът е неприветливо място заради хейтърите, които са се окопали тук отдавна, а може би и заради гъзоблизците около тях, сляпо поддържащи техните безумни тези, в копнеж за поредна доза рейтинг.

hitar_potter написа:Не, ние сме шепа враждебно настроени негодници, които гонят новите потребители по принцип и не зачитаме чуждото мнение :D

Много точно казано, особено последните думи.
Именно затова не си заслужава да се пише в повечето теми.

Поздрави
Изображение
Аватар
Slade

Мнениеот did » Пет Юли 13, 2012 11:38 am

Slade написа:заради гъзоблизците около тях, сляпо поддържащи техните безумни тези, в копнеж за поредна доза рейтинг.

Мда. Само че безумните тези са "каране в насрещното и други подобни . Обсъждани са тук със стотици обосновани мнения преди дооооста години. Сега ти пристигаш като месия и почваш да дъвчеш стари дъвки от неправилната страна. Ми твой си е проблема - оправяй се и оцелявай. Тук се толерира спазването на правилата. Другото си го прави, но си трай с писането.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот hitar_potter » Пет Юли 13, 2012 12:01 pm

Slade написа:Много точно казано, особено последните думи.
Именно затова не си заслужава да се пише в повечето теми.

Аха, когато някой каже, че 2+2=5, трябва да му кажем „евалата, пич, имаш собствено мнение“.
Когато някой каже, че да караш в насрещното не било толкова лошо, че даже понякога така било редно, пак трябва да му отговорим по същия начин. Когато някой каже, че не трябвало да се кара с пуснати светлини през деня, щото това било само спонсорство и вредяло на околната среда, може би също трябва да се съгласим.

И като в някакъв момент видите, че са ви сложили минусче /в допълнение на това, че ви се казва, че прекалявате в конкретния случай/, почва един рев, видиш ли, как модераторите и останалата шепа негодници хейтвали...

П.П. Специално погледнах откъде тръгна сагата с дневните светлини. Ми ще ме прощаваш, ама ти почна с иронично-конспиративно-назидателния тон...
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Inzagi » Пет Юли 13, 2012 12:14 pm

Ти па къде се буташ барабар Петко с мъжете, кой си всъшност и за какво се бориш,единствено съм те виждал да софлираш на Дид ,PtD или някой от старите мембъри във форума.

BurNiNg_IcE написа:

Еееее крайно време беше да си признаеш! :magnify:

:D :D :D
Аватар
Inzagi

Рейтинг: 1636

Мнениеот Antares » Пет Юли 13, 2012 12:26 pm

Inzagi написа:Ти па къде се буташ барабар Петко с мъжете
Барабар Гимли с хората :lol:
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот hitar_potter » Пет Юли 13, 2012 12:50 pm

Antares написа:
Inzagi написа:Ти па къде се буташ барабар Петко с мъжете
Барабар Гимли с хората :lol:

Какво бе, Рошко :D
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Slade » Пет Юли 13, 2012 1:16 pm

did написа:
Slade написа:заради гъзоблизците около тях, сляпо поддържащи техните безумни тези, в копнеж за поредна доза рейтинг.

Мда. Само че безумните тези са "каране в насрещното и други подобни . Обсъждани са тук със стотици обосновани мнения преди дооооста години. Сега ти пристигаш като месия и почваш да дъвчеш стари дъвки от неправилната страна. Ми твой си е проблема - оправяй се и оцелявай. Тук се толерира спазването на правилата. Другото си го прави, но си трай с писането.

Сега ми приписа и карането в насрещното, за което ВИНАГИ съм бил против. Това като тръгнем да черним някого, дай да му припишем всичките злини..

hitar_potter написа:Аха, когато някой каже, че 2+2=5, трябва да му кажем „евалата, пич, имаш собствено мнение“.
Когато някой каже, че да караш в насрещното не било толкова лошо, че даже понякога така било редно, пак трябва да му отговорим по същия начин. Когато някой каже, че не трябвало да се кара с пуснати светлини през деня, щото това било само спонсорство и вредяло на околната среда, може би също трябва да се съгласим.

И като в някакъв момент видите, че са ви сложили минусче /в допълнение на това, че ви се казва, че прекалявате в конкретния случай/, почва един рев, видиш ли, как модераторите и останалата шепа негодници хейтвали...

П.П. Специално погледнах откъде тръгна сагата с дневните светлини. Ми ще ме прощаваш, ама ти почна с иронично-конспиративно-назидателния тон...

Нещата не са чак толкова елементарни и 2+2 в този случай може да има много решения и много гледни точки.
Да наричаш някого идиот, немислещ, императивни нареждания "спри да пишеш" и всякакви други обиди са проява на нетолерантност , а не са аргументи в подкрепа на вашето 2+2.
Аз аргументите си за карането на светлини през лятото съм ги дал и съм си обосновал гледната точка. По никакъв повод не смятам, че разни елементи би следвало да ме обиждат заради това. Никой не ми затвори устата с някаква реална статистика, в която се вижда, че карането на фарове през лятото дава ефект в намаляване на ПТП.

П.П. Аз карам на фарове от ноември до март. Смятам това за далеч по-важно и полезно. Когато в ЗДвП влезе задължително каране на къси през лятото, ще го спазвам и в това отношение, макар да не ми харесва. Аз се старая да спазвам Законите.
Изображение
Аватар
Slade

Мнениеот hitar_potter » Пет Юли 13, 2012 1:27 pm

Slade написа:П.П. Аз карам на фарове от ноември до март. Смятам това за далеч по-важно и полезно. Когато в ЗДвП влезе задължително каране на къси през лятото, ще го спазвам и в това отношение, макар да не ми харесва. Аз се старая да спазвам Законите.

:agree:

По отношение на това, което си написал по-горе в поста.. Еми, не. Когато се заговори за прословутите светлини, ти беше човекът без аргументи и ти беше човекът, който класифицира нещата като „глупости“. Чак след като всички се издразниха, започна да прилагаш аргументи към тезата ти, сред които и неща, които звучат безкрайно несериозно (замърсяване?!)

В стила на did е да използва императивни нареждания и „обиди“. Не подкрепям такъв начин на изразяване, но най-вероятно вече му е дошло до гуша от дъвкане на такива дъвки. Пък и много често е прав.
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Slade » Пет Юли 13, 2012 1:44 pm

Мисля да спра да споря по всякакви въпроси, защото наистина се получават безкрайни "дъвки", а за това със замърсяването, колкото и нелепо да ти звучи сега на фона на "спасяване на хиляди човешки животи", някой ден ще има огромно значение. Може и да не сме живи да видим.
П.С. Защо ли забраниха производството на 100 ватови крушки, 75 ватовите и т.н. и т.н., а до 2016 искат за забранят и халогенките? Сигурно причината е безкрайно несериозна (замърсяване)?
http://www.enlighten-initiative.org/por ... fault.aspx - едно материалче
Изображение
Аватар
Slade

Мнениеот Antares » Пет Юли 13, 2012 1:54 pm

Аз официално спирам с минусите... на Slade :) Пък живот и здраве, може да схване защо и как...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот PtD » Пет Юли 13, 2012 2:39 pm

Antares написа:Аз официално спирам с минусите... на Slade :)

A неофициално? :evil:
Аватар
PtD

Мнениеот Antares » Пет Юли 13, 2012 2:46 pm

Неофициално също.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Esoteric » Пет Юли 13, 2012 4:32 pm

аз сега, както си седя така, мога ли да изпия две бири?! :D
:beer:
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580