Inzagi написа:На мен ми прави впечатление, че във форума от едно известно време хората са по френдли настроени, по рано (може би миналата година) тука беше някво бойно поле,имам чувството че админа е говорил с някой от старите членове да не са толкова настръхнали постоянно.
Inzagi написа:@Slade - какво си се разпенил ,карай си колелото и си свиркай,като не те кефи системата не пиши може само да четеш
Едва ли. С мен не е говорил, пък май се водя от по-конфликтните личности. Агресията във форума май е като синусуида. И май нараства зиматаInzagi написа:На мен ми прави впечатление, че във форума от едно известно време хората са по френдли настроени, по рано (може би миналата година) тука беше някво бойно поле,имам чувството че админа е говорил с някой от старите членове да не са толкова настръхнали постоянно.
@Slade - какво си се разпенил ,карай си колелото и си свиркай,като не те кефи системата не пиши може само да четеш
Antares написа:Едва ли. С мен не е говорил, пък май се водя от по-конфликтните личности. Агресията във форума май е като синусуида. И май нараства зиматаInzagi написа:На мен ми прави впечатление, че във форума от едно известно време хората са по френдли настроени, по рано (може би миналата година) тука беше някво бойно поле,имам чувството че админа е говорил с някой от старите членове да не са толкова настръхнали постоянно.
@Slade - какво си се разпенил ,карай си колелото и си свиркай,като не те кефи системата не пиши може само да четеш
И наистина рейтинговата схема действа доста добре, като регулатор.
Slade написа:П.С. Ако се окаже, че 30% от изявените форумни членове имат твоето арогантно поведение или това на Alpina и Antares, атмосферата тук ще е такава, че би отказала който и да е "новак" да пише.
Всъщност аз съм започнал вече с целенасочената "кампания". Рейтинговата система е достатъчно адекватен регулатор. Ако някой смята, че Общ Форум има нужда от хора като него - ще се погрижи да не падне под 1000.did написа:Ако напишеш още едно мрънкане за рейтинга, имаш от мен гаранция, че ще излетиш от сериозните раздели на форума!
Dolph написа:hitar_potter написа:Сега какво - още един минус ли си просиш?
И къде видя да си прося минуси.Ако някой е станал на криво и е решил да хейтва не мога да му помогна.......но да сложиш минус(независимо кой го е сложил) на мнението ми където се нервирам че изпозастроиха квартала е смешно.
Dolph написа::offtopic:
Писна ми да ми слагате минуси на мненията,които не се различават много от на другите участници(например Слейд).Почти под всяко мое мнение минус в която и да е било тема...Не искам да съм само четящ форума,не че имам избор ако се стигне до там.
Ако някой не иска да пиша в този форум или има нещо персонално към мен да вземе да ми драсне 2 реда на ЛС и да си каже мъката.
hitar_potter написа:Не, ние сме шепа враждебно настроени негодници, които гонят новите потребители по принцип и не зачитаме чуждото мнение
hitar_potter написа:Не, ние сме шепа враждебно настроени негодници, които гонят новите потребители по принцип и не зачитаме чуждото мнение
Slade написа:заради гъзоблизците около тях, сляпо поддържащи техните безумни тези, в копнеж за поредна доза рейтинг.
Slade написа:Много точно казано, особено последните думи.
Именно затова не си заслужава да се пише в повечето теми.
BurNiNg_IcE написа:hitar_potter написа:Не, ние сме шепа враждебно настроени негодници, които гонят новите потребители по принцип и не зачитаме чуждото мнение
Еееее крайно време беше да си признаеш!
Барабар Гимли с хоратаInzagi написа:Ти па къде се буташ барабар Петко с мъжете
Antares написа:Барабар Гимли с хоратаInzagi написа:Ти па къде се буташ барабар Петко с мъжете
did написа:Slade написа:заради гъзоблизците около тях, сляпо поддържащи техните безумни тези, в копнеж за поредна доза рейтинг.
Мда. Само че безумните тези са "каране в насрещното и други подобни . Обсъждани са тук със стотици обосновани мнения преди дооооста години. Сега ти пристигаш като месия и почваш да дъвчеш стари дъвки от неправилната страна. Ми твой си е проблема - оправяй се и оцелявай. Тук се толерира спазването на правилата. Другото си го прави, но си трай с писането.
hitar_potter написа:Аха, когато някой каже, че 2+2=5, трябва да му кажем „евалата, пич, имаш собствено мнение“.
Когато някой каже, че да караш в насрещното не било толкова лошо, че даже понякога така било редно, пак трябва да му отговорим по същия начин. Когато някой каже, че не трябвало да се кара с пуснати светлини през деня, щото това било само спонсорство и вредяло на околната среда, може би също трябва да се съгласим.
И като в някакъв момент видите, че са ви сложили минусче /в допълнение на това, че ви се казва, че прекалявате в конкретния случай/, почва един рев, видиш ли, как модераторите и останалата шепа негодници хейтвали...
П.П. Специално погледнах откъде тръгна сагата с дневните светлини. Ми ще ме прощаваш, ама ти почна с иронично-конспиративно-назидателния тон...
Slade написа:П.П. Аз карам на фарове от ноември до март. Смятам това за далеч по-важно и полезно. Когато в ЗДвП влезе задължително каране на къси през лятото, ще го спазвам и в това отношение, макар да не ми харесва. Аз се старая да спазвам Законите.
Antares написа:Аз официално спирам с минусите... на Slade![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта