vpravov написа:Малко рано му смъкнахте рейтинга на Slade. Мисля, че има хляб в него и не е чак толкова досаден. Виж, в комплект с "партньорите в надпръдване" - направо ме отказахте за момент изобщо да влизам в "Общ форум". Постарах се да му върна рейтинга над 1000 и се надявам и двете страни да поохладите страстите и спора да стане по-креативен.

Благодаря!

По принцип не ми пука за рейтинга и дали ще пиша в конкретен форум, но жестът ти е показателен за това, че във форума има хора, доста различни от нетолерантните хейтъри. Още веднъж
hitar_potter написа:Тука е спамърската тема, така че ще си позволя да продължа да спамя.. Ще кажа едно - допълнителното замърсяване, което се причинява от включените фарове е незначителен проблем на транспорта в момента. Когато станем енергийно ефективни и не горим петрол, за да се движим, фаровете с нажежаеми нишки ще са в историята. Така че това просто не е аргумент.
Всичко, което причиняваме на природата е незначителен проблем, затова сме я докарали дотам, че имаме не повече от 10-на години да се осъзнаем и да вземем радикални мерки против замърсяването и неразумната експлоатация на ресурси, в противен случай децата ни и тези след тях ще го духат...
hitar_potter написа:Когато станем енергийно ефективни и не горим петрол, за да се движим, фаровете с нажежаеми нишки ще са в историята. Така че това просто не е аргумент.
Тогава ще ми кажеш, че не е аргумент, сега всичко, което увеличава горенето на петрол с 1 грам е аргумент и е проблем. Особено що се касае до мерки с все още недоказана ефективност.

П.С. Аз карам икономично и само когато наистина се налага, затова ми се учудват разни, че за 13г съм навъртял "само" 200 хил.км. За собствения си гъз в града не ползвам удобната си климатизирана Хонда, а колелото, метрото или трамвая. Ако имах пари щях да си купя хибрид. Ако имах още повече пари - електромобил and I mean it..