TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Е а кой да администрира състезанията по MTB и BMX? Федерацията по кърлинг или може би тая по художествена гимнастика?
Daniel Panev написа:Е а кой да администрира състезанията по MTB и BMX? Федерацията по кърлинг или може би тая по художествена гимнастика?
Е а кой да администрира състезанията по MTB и BMX? Федерацията по кърлинг или може би тая по художествена гимнастика?
Daniel Panev написа:Еми jd - регистрират се повечето от групичките като клубове по колоездене, зачленяват се в БКС, картотекират си участниците и ходят на събрания, отчетно-изборни конференции и прочие. И гласуват!
wawel написа:Веднага ти обяснявам:
пристигат аверчетата на турнирчето на малко вратгички. И вместо да играете, да пиете бира и да се забавлявате, говорите с аверчетата 2 часа как "имало некъв турнир", който ти поема пътни за участие, дава 1000 лева за първо място и що да не ги вземете, а? Трябва "само неква картотека, лицензи, допинг проби. Голямата перука ще Ви превземе мозъците с обещания и мъгла. дотам, че няма да си познаеш приятелите и средата, дето сте цъкали на малки вратички......
pdp написа:Каква е разликата между любителски спорт и организиран такъв? Например аз съм участвал в обиколката на Витоша. В страницата на БКС в раздела история се посочва , че едно от първите организирани мероприятия е "обиколката на Витоша", с което БКС се гордеят. Какви са участниците в него? И следва ли всички да бъдат картотекирани?
Като редовен член на колоездачен клуб които членува в БКС,( плащайки членски внос ) не следва ли и аз да имам право на информация, участие и глас в БКС.
За участие в организирани (състезания) мероприятия, може би трябва да избираме Български Колоездачен съюз или Българска федерация по туризъм.
pdp написа:Каква е разликата между любителски спорт и организиран такъв?
pdp написа:Например аз съм участвал в обиколката на Витоша. В страницата на БКС в раздела история се посочва , че едно от първите организирани мероприятия е "обиколката на Витоша", с което БКС се гордеят. Какви са участниците в него? И следва ли всички да бъдат картотекирани?
pdp написа:Като редовен член на колоездачен клуб които членува в БКС,( плащайки членски внос ) не следва ли и аз да имам право на информация, участие и глас в БКС.
pdp написа:За участие в организирани (състезания) мероприятия, може би трябва да избираме Български Колоездачен съюз или Българска федерация по туризъм.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 378 госта