http://www.dimibike.com/velosipedi-koloezdene/velosipedna-ekipirovka/kaski-velosiped-grupa/casca-661dirtlid.htm
Поздрави.
Ozzie написа:@idkedikov
Като се стопли времето, ще ти се сварява главата в тази тенджера. Успех!
argon написа:Тази идея, че каска не трябва на изкачванията, не я разбирам много. Каските за ХС затова са леки и с добро проветрение, за да не се налага да се свалят.
Ozzie написа:@idkedikov
Като се стопли времето, ще ти се сварява главата в тази тенджера. Успех!
eksa написа:А бе, и аз съм в дилема за каска сега. По принцип какво ли не съм карал, но каска не съм слагал. Ама след едно брутално падане си промених мнението.
Колебая се между два модела, а именно:
Тази (1) и Тази (2)
Фул фейс каската ще ме пази много по-добре, което е ясно. И бих я взел веднага, ама се чудя дали няма да умра от жега с нея по горещините...
Само това ме спира. Тая за ХС е готина, но мисля, че ако падна по лице, няма да ме опази хич.
Карам главно ХС, отвреме навреме по планински пътечки с леки спускания и минимални скокчета, колкото за протокола. Но карам и бая бързо... та т'ва ми е грижата..
Всякакви съвети и мнения оценявам!
andycu написа:От друга страна най-лесно и удобно е да си отидеш на място, да си пробваш избрания вариант, да потърсиш алтернативи. По интернет е малко по-трудно с мярката и формата. Аз бих предпочел каска която ми пасава добре, пред някоя с добро нет ревю.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта