legacyGX написа:Колко масло се сипва във всеки ботуш на SR Suntour Duro dj e и какъв вискозитет? А вилката трябва ли да се чисти при всяка смяна на маслото или само се отвиват тапите отгоре, вадят се пружините, вилката се обръща да изтече маслото и се свива и разпуска няколко пъти да излезе маслото от буталцето, и после се налива новото масло. Поправете или добавете нещо ако греша!![]()
legacyGX написа:Ами аз понеже съм 73кг., какъв вискозитет бихте ми препоръчали?И на колко време се прави тази профилактика ?
Snuupy93 написа:legacyGX написа:Ами аз понеже съм 73кг., какъв вискозитет бихте ми препоръчали?И на колко време се прави тази профилактика ?
Аз също съм 73кг, ми вземи си наливно хидравлично масло, аз за 5лв си взех 1л, иначе са по 20лв, според мен няма смисъл, ако си от София, мога и аз да ти го сменя, с мое, след което да ти кажа, от къде да си купиш, ако ти допада. Почистването и смазването с грес на 1-2 седмици, иначе вилката почва да работи по-кофти, маслото на няколко месеца 2-3.
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта