Иначе се изръсих много тъпо днес.

iioorrddaann написа:2 тръна в пръстите на лявата ръка..идея как да ги извадя
..без игла ако е възможно
styanski написа:Обадиха ми се във връзка със лапата и кормилото а аз без да искам затворих
did написа:styanski написа:Обадиха ми се във връзка със лапата и кормилото а аз без да искам затворих
Голяма драма! Ами обеди се ти!
did не е обЕдвалdid написа:Ами обеди се ти!
vafi написа:Бате тия не ме лаят, а направо се хвърлят да те апатЕ*ал съм ти и 4те лапи и све - ще ги тепам тия
xcrider написа:vafi написа:Бате тия не ме лаят, а направо се хвърлят да те апатЕ*ал съм ти и 4те лапи и све - ще ги тепам тия
е, мен една грамадна овчарка ме ухапа, някъде април-май, ей така изскочи от един двор и право за бедрото... добре, че беше леко захапване, сега имам само белег. Ама първото нещо, което си помисля човек при захпаване, е че ще те обезобрази целия... много гадна работа... хем за някои хубави кученца ми е жал, ако тръгнат да ги трепят и да ги пандизят по домовете, хем на някои ми се иска да им изтровя цялата "фамилия"
msniki написа:... шото някой не се беше сверил часовника.(аз)
vafi написа:...
TheAnimal написа:Вчера си бях простряла спалния чувал да се проветри, ставам сутринта, няма го...През съзнанието ми минава мисълта, как въшлив мангал се завива с хубавото ми чувалче. Е намерих го, цялото мърляво, но здраво. Тръгвам за работа с колелото, на един светофар докато чаках зеленото един приятел реши да си направи майтап с мен и да спре близко до мен с колата. Е, спря доста близко, мина през крака ми, сега леко ме наболява като ходя и ми се е подул.
След работа заминавам и ми предстоят около 40 км нощно каране. Прогнозата е за дъжд и гръмотевици. Какво ли още ще ми си случи още???
TheAnimal написа:Вчера си бях простряла спалния чувал да се проветри, ставам сутринта, няма го...През съзнанието ми минава мисълта, как въшлив мангал се завива с хубавото ми чувалче. Е намерих го, цялото мърляво, но здраво. Тръгвам за работа с колелото, на един светофар докато чаках зеленото един приятел реши да си направи майтап с мен и да спре близко до мен с колата. Е, спря доста близко, мина през крака ми, сега леко ме наболява като ходя и ми се е подул.
След работа заминавам и ми предстоят около 40 км нощно каране. Прогнозата е за дъжд и гръмотевици. Какво ли още ще ми си случи още???
hitar_potter написа:Да ти се спука гума?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта