,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: ,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Мнениеот BeezyJay » Пет Юли 27, 2012 7:56 pm

С голяма игла?
Иначе се изръсих много тъпо днес. :bawling:
Аватар
BeezyJay

Рейтинг: 1114

Мнениеот tbk515 » Пет Юли 27, 2012 9:38 pm

Днес ходих за оглед и тест на новия Apolon, но го нямаха 19-инчовия черен мат в кварталната бакалия! Ще трябва да се ходи до главния Наркооп!
Аватар
tbk515

Рейтинг: 1360

Мнениеот styanski » Съб Юли 28, 2012 10:47 pm

iioorrddaann написа:2 тръна в пръстите на лявата ръка :bawling: ..идея как да ги извадя :dontknow: ..без игла ако е възможно :smash:

Със средна игла си ги махам, друг начин май няма... :dontknow:
ALTAFINI написа:
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt, естествено като излкючим "Ultimate" и "R" , но стават държат се и спират доволно, но пък за по тежки терени не знам карал съм много малко с такава!
Изображение
Аватар
styanski

Рейтинг: 1091

Мнениеот Antares » Пон Юли 30, 2012 9:08 am

Седмица, след като сложих боза в предната гума, видях, че имам скъсана спица :( С'я ше правя някакви магии да я сменя, без да свалям гумата...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот styanski » Пон Юли 30, 2012 9:25 am

Обадиха ми се във връзка със лапата и кормилото а аз без да искам затворих :bawling:
ALTAFINI написа:
По принцип Avid Elexir са спирачки за Street и Dirt, естествено като излкючим "Ultimate" и "R" , но стават държат се и спират доволно, но пък за по тежки терени не знам карал съм много малко с такава!
Изображение
Аватар
styanski

Мнениеот did » Пон Юли 30, 2012 9:26 am

styanski написа:Обадиха ми се във връзка със лапата и кормилото а аз без да искам затворих :bawling:

Голяма драма! Ами обеди се ти! :crazy:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот VOLATGE » Пон Юли 30, 2012 9:43 am

did написа:
styanski написа:Обадиха ми се във връзка със лапата и кормилото а аз без да искам затворих :bawling:

Голяма драма! Ами обеди се ти! :crazy:

Мда, скоро ще се убеди, че е трябвало да им се обади. :agree:
Аватар
VOLATGE

Рейтинг: 1126

Мнениеот Antares » Пон Юли 30, 2012 10:56 am

did написа:Ами обеди се ти!
did не е обЕдвал :lol:
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот vafi » Чет Авг 02, 2012 10:18 pm

За втори път ми се случва до нас да ме гонят 3 много корави помяра . Толкова съм нервиран че замислям вече секви извращения - разстрел, отрова и газене с кола :crazy:
Amsterdam is like the Tour de France. Just a lot of people on drugs riding bikes!!!
Аватар
vafi

Рейтинг: 1412

Мнениеот xcrider » Чет Авг 02, 2012 10:30 pm

Мен днес едно още от заведенията на златните, почти до момина скала ме гони. Някаква бяла овчарка, лае ми по краката, продължава 5 м после пак лае и така....
xcrider

Рейтинг: 1256

Мнениеот vafi » Чет Авг 02, 2012 10:35 pm

Бате тия не ме лаят, а направо се хвърлят да те апат :crazy: Е*ал съм ти и 4те лапи и све - ще ги тепам тия :banghead:
Amsterdam is like the Tour de France. Just a lot of people on drugs riding bikes!!!
Аватар
vafi

Мнениеот tbk515 » Чет Авг 02, 2012 10:40 pm

vafi написа:За втори път ми се случва до нас да ме гонят 3 много корави помяра . Толкова съм нервиран че замислям вече секви извращения - разстрел, отрова и газене с кола :crazy:

OFF: Вариант: :deal: това + това и в джоба на джърсито!

ON: все още не мога да сваля 136 грама от проекта на теория!
Аватар
tbk515

Рейтинг: 1360

Мнениеот vafi » Чет Авг 02, 2012 10:46 pm

tbk515 написа:
vafi написа:За втори път ми се случва до нас да ме гонят 3 много корави помяра . Толкова съм нервиран че замислям вече секви извращения - разстрел, отрова и газене с кола :crazy:

OFF: Вариант: :deal: това + това и в джоба на джърсито!

Супер - още утре ще мина през оръжеен магазин ;)
Аватар
vafi

Мнениеот xcrider » Чет Авг 02, 2012 10:50 pm

vafi написа:Бате тия не ме лаят, а направо се хвърлят да те апат :crazy: Е*ал съм ти и 4те лапи и све - ще ги тепам тия :banghead:

е, мен една грамадна овчарка ме ухапа, някъде април-май, ей така изскочи от един двор и право за бедрото... добре, че беше леко захапване, сега имам само белег. Ама първото нещо, което си помисля човек при захпаване, е че ще те обезобрази целия... много гадна работа... хем за някои хубави кученца ми е жал, ако тръгнат да ги трепят и да ги пандизят по домовете, хем на някои ми се иска да им изтровя цялата "фамилия"
xcrider

Мнениеот msniki » Пет Авг 03, 2012 12:04 am

xcrider написа:
vafi написа:Бате тия не ме лаят, а направо се хвърлят да те апат :crazy: Е*ал съм ти и 4те лапи и све - ще ги тепам тия :banghead:

е, мен една грамадна овчарка ме ухапа, някъде април-май, ей така изскочи от един двор и право за бедрото... добре, че беше леко захапване, сега имам само белег. Ама първото нещо, което си помисля човек при захпаване, е че ще те обезобрази целия... много гадна работа... хем за някои хубави кученца ми е жал, ако тръгнат да ги трепят и да ги пандизят по домовете, хем на някои ми се иска да им изтровя цялата "фамилия"

Попринцип винаги съм обичал животните няма значение улични или не.
Един път ми стигаше да ме захапе куче и да ги намразя.
Бях с протектотите, не успя да ме захапе добре , успях да го ритна и да избягам.
По малкия ми брат беше нахапан от бездомно куче. После ходене до болницата да го шият, заради глупавото куче.
От тогава видя ли улично куче, само да почне да ми лае и да тръгва към мен. Ако съм с колело, бам с задницата на колело в тялото/главата на кучето и го оставям да си "скимти" и да се гърчи .
Заслужава си го, като тръгва да хапи ! Също като се има предвид хората ги хранят кучетата в града и пак тръгват ги хапят.
"Храни куче, да те лае"
:dontknow:
on:
Изпуснах си влака за Русе днеска.....
Утре ще трябва да пътувам, шото някой не се беше сверил часовника.(аз)
:banghead:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот xcrider » Пет Авг 03, 2012 12:18 am

абе не си прав... има кучета и кучета. Някои го заслужават, други не, аз ако следвам твоята мисъл, до сега да съм оставил да се гърчат 20 кучета за един месец, за година 200 ... Лошото е, че не можеш да разбереш, кога те лае и ти скача "на базик" и кога наистина иска да те ухапе. Щото таз' овчарка дето днес ме гони, ми лаеше и се хвърляше по краката, ама нищо повече, само ме дразни, че ми се пречка пред гумите и трябва да карам бавно..
xcrider

Мнениеот prokalnatiq » Пет Авг 03, 2012 6:19 pm

Ти да не си Sizar Millan и да говориш с кучета? :confused:
Аватар
prokalnatiq

Рейтинг: 1353

Мнениеот mukter » Пет Авг 03, 2012 7:54 pm

Абе хора спрете с тия кучета.. Ако ви нападнат или закачат, просто не им обръщайте внимание, бъдете спокойни и не се плашете (усещат страха). Най-често кучетата стават "лоши", когато се страхувате или сте напрегнати, защото си мислят, че искате да им навредите, или когато им влезете в територията.. - тогава просто отстъпете и се отдалечете, приклекнали с лице към кучето, следейки какво прави ;) :)
:eyebrow:
Аватар
mukter

Рейтинг: 1139

Мнениеот Ozzie » Пет Авг 03, 2012 8:16 pm

msniki написа:... шото някой не се беше сверил часовника.(аз) :banghead:

greenwichmeantime.com
:thumb:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот styanski » Съб Авг 04, 2012 7:29 pm

Разболях се :bawling:
ALTAFINI написа:
Изображение
Аватар
styanski

Мнениеот vafi » Сря Авг 08, 2012 9:10 pm

Днес се пречуках като куче, цялата лява страна даде фира - няма счупване, а само охлузвания и драскотини, но си беше яката работа :eek3:

Хвана ме яко яд, понеже като начинаещ трябва да обръщам внимание на нещата които ми правят впечатление, но явно трябва да се случи нещо подобно ...
Поне 3-4 пъти досега падам по същия начин - на спусканията минавам на режим DH и правя микронастройката на вилката на яко SOFT . Резултата е, че при големи наклони с препятствия ( по големи камъни, корени и т.н. ) и при рязко натискане на спирачката вилката обира много мазно спирачната сила и инерцията и те кара чак да политнеш напред. Днес се случи същото - бях се зазяпал за момент настрани и влязох във ляв завой със висока скорост. Натиснах по инстинкт и двете спираги и предната като ковна направо сгъна вилката, а аз направих не бих казал класически фронтфлип - по-скоро нещо като странична ножица ала Батистута, красива,истинска , колелото остана 5-6 метра назад. Всичко друго ще преглътна, но бедрото в зоната на ябълката го изчеластрих много яко в камък или в гсм-а ми и сега е класическа дъга в 3D вариант :xx(:

Мисълта ми е за момента забравям SOFT-a и си перкам по към HARD-a - прежалвам мазната работа на вилката, за сметка на по голямата устойчивост при неравни терени :dontknow: Ако някой се сеща нещо друго моля да сподели :peace:
Аватар
vafi

Мнениеот PtD » Чет Авг 09, 2012 10:00 am

vafi написа:...

* Moже компресията да ти е твърде отворена
* Може да стоиш твърде високо
* Може да нямаш техника на спиране (когато изнасяш тежестта леко назад, за да компенсираш инерцията) :peace:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот vafi » Чет Авг 09, 2012 8:25 pm

Точка 2 и 3 - reject :xx(:

Ще говоря с компетентни лица по точка 1 и се надявам да не участвам повече на такова харакири ;)
Аватар
vafi

Мнениеот TheAnimal » Пет Авг 10, 2012 11:05 am

Вчера си бях простряла спалния чувал да се проветри, ставам сутринта, няма го...През съзнанието ми минава мисълта, как въшлив мангал се завива с хубавото ми чувалче. Е намерих го, цялото мърляво, но здраво. Тръгвам за работа с колелото, на един светофар докато чаках зеленото един приятел реши да си направи майтап с мен и да спре близко до мен с колата. Е, спря доста близко, мина през крака ми, сега леко ме наболява като ходя и ми се е подул.
След работа заминавам и ми предстоят около 40 км нощно каране. Прогнозата е за дъжд и гръмотевици. Какво ли още ще ми си случи още??? :smash:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Esoteric » Пет Авг 10, 2012 11:20 am

TheAnimal написа:Вчера си бях простряла спалния чувал да се проветри, ставам сутринта, няма го...През съзнанието ми минава мисълта, как въшлив мангал се завива с хубавото ми чувалче. Е намерих го, цялото мърляво, но здраво. Тръгвам за работа с колелото, на един светофар докато чаках зеленото един приятел реши да си направи майтап с мен и да спре близко до мен с колата. Е, спря доста близко, мина през крака ми, сега леко ме наболява като ходя и ми се е подул.
След работа заминавам и ми предстоят около 40 км нощно каране. Прогнозата е за дъжд и гръмотевици. Какво ли още ще ми си случи още??? :smash:

ето ти мигновенно лекарсто за лош късмет:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1522_n.jpg

:D
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот vafi » Пет Авг 10, 2012 2:23 pm

Мразя паважа - голям, малък, жълт, френски, добре нареден, с големи фуги все тая ! МРАЗЯ ГО :flamethr:

Мразя и катерачите :smash:

П.С. И ЦЕКО ГО МРАЗЯ :qright:
Аватар
vafi

Мнениеот hitar_potter » Пет Авг 10, 2012 3:35 pm

TheAnimal написа:Вчера си бях простряла спалния чувал да се проветри, ставам сутринта, няма го...През съзнанието ми минава мисълта, как въшлив мангал се завива с хубавото ми чувалче. Е намерих го, цялото мърляво, но здраво. Тръгвам за работа с колелото, на един светофар докато чаках зеленото един приятел реши да си направи майтап с мен и да спре близко до мен с колата. Е, спря доста близко, мина през крака ми, сега леко ме наболява като ходя и ми се е подул.

Да ти се спука гума? :dontknow: :idea:
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот PtD » Пет Авг 10, 2012 3:48 pm

hitar_potter написа:Да ти се спука гума?

Каква гума? :smokin:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот TheAnimal » Пет Авг 10, 2012 4:05 pm

Не ме притесняват спуканите гуми, каквито и да са PtD!
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот HEROBRINE » Пет Авг 10, 2012 4:16 pm

в този форум има корумпиран адми
ДА ХАРЧИШ ПАРИ С УМ Е ПРИЯТНО ДА ХАРЧИШ ПАРИ БЕЗ УМ Е БЕЗУМНО ПРИЯТНО
Аватар
HEROBRINE

Рейтинг: 1055

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла