ivan_beliata написа:Здравейте и от мен.Както всяко дете така и аз съм минал през първоначалните колелета които на които се качва човек,и последното беше някакъв "бегач"с 18 скорости,карайки го доста бързичко из морската градина на Бургас.След няколко години отново искам да се кача на колело.Обичам колоезденето и изобщо спортуването.И след като разгледах магазините,прочетох нещата изписани по темата Ви питам за съвет:
1-во:колелото ще се кара предимно в градски условия и паркове,до работата и за развлечения,но малко по бързичко като скорост.
2-ро:да има или да няма среден амортесьор.Ако ще има-има ли значение какав да е?
3-то:със или без преден амортесьор
3-то:фирма която да е читава в тази сфера
4-то:цената поне на тези които сам набелязал аз са около 600-700 лв.Склонен съм да отделя до 1000 лв за нещо истинско и хубаво.
Моля за съвети...
ivan_beliata написа:разглежданите оферти и всичко което се предлага на пазара,във форума има една обява за продаване на байк.Става въпрос за :
viewtopic.php?f=16&t=118850
моля за съвет дали е добро предложение за байк ВУ.
jafiso написа:При избора си имай предвид, че Big Foot се очаква най-рано през месец октомври, а Grip 124 през месец септември. По-подробно тук: viewtopic.php?f=27&t=107544&start=540
tbk515 написа:Останалата сума пари можеш да ги дадеш за каска, ръкавици и друга предпазна екипировка, или пък да си ги скъташ за евентуални по-добри части.
ivan_beliata написа:по последно ориентиране към моделите съм се насочил към модела на CROSS Paralax....изглежда ми добро предложение,и съотношението цена/качество ми допада...Вашите съвети какви са за модела???
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта