,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: ,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Мнениеот azze » Пет Авг 10, 2012 5:36 pm

Българското здравеопазване - влизаш в болница по спешност,лежиш полумъртъв в продължение на 10 дни.Така и те изписват след този срок,като по документи си в "добро общо състояние".Казват ти "Оправяй се вкъщи." и накрая пак се връщаш в началната точка,обаче вече едва ли имаш шанс за оцеляване!Пестене на средства,не друго.На никой не му пука,че си здравноосигурен човек с 40-50 години стаж,майната ти.К'ви права,к'ви 5 лева?!Тези лекари не са магьосници,знам,но всъщност и лекари не са.Щеше да е смешно,ако не ставаше въпрос за човешки живот.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот msniki » Пон Авг 13, 2012 6:50 pm

Един невърнат Whip и айде шината 8-ца.....
Точно като ми трябват пари, трябва да харча пари за нова шина.
:banghead: :banghead:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот sm0k3s1ck » Пон Авг 13, 2012 7:44 pm

Спукана гума на няма 1 месец.
sm0k3s1ck

Рейтинг: 1148

Мнениеот dandumtb » Вто Авг 14, 2012 4:28 pm

Мата Хари при мен ...
Спирачката за обезвъздушаване,смяна на втулките на шока които ще чакам около 2 седмици.
Пари за рамка няма,направо е ужасТ !
I CAN RIDE MY BIKE WITH NO HANDLEBARS !!!
Аватар
dandumtb

Рейтинг: 1074

Мнениеот xcrider » Вто Авг 14, 2012 8:10 pm

Мамицата ви тъпи шибани псета, да го ядете мазен! Иска ми се до 1 да ги изтребя тези шибани изчадия. Не мога да ги разбера - какво искат по дяволите. Като спра - тръгват да ми се хвърлят и евентуално да хапят, като дам газ гонят, гонят, понякога успявам да се засиля с 40км и не успяват да ме стигнат. Вчера след подобно засилване не успях да спра и изхвърчах от една стръмна уличка на цар борис, без въобще да знам идват ли коли. Ако имах лош късмет сега нямаше да пиша тук. Знам за спрейовете и патроните с пипер, но като ми изхвърчат пред гумите докато карам с 20-30 км, кое по-напред на направя. За пешеходец - разбирам, щом ги видиш вадиш пистолета с пиперени патрони или спрея и си ти.
Умрете, по дяволите! :(!: :banghead: :banghead: :flamethr: :flamethr: :flamethr: :sniper: :shooter: :qright: :uzi:
xcrider

Рейтинг: 1256

Мнениеот fiderota » Вто Авг 14, 2012 9:18 pm

Мене ако ме гонят повечето пъти не се стига да ръпат, но ако се изравнят с краката ми ги ритам отгоре по капацината ( главата) или още като видят че се насочвам към тях и се отказват
Мразя насрещен вятър.
Аватар
fiderota

Рейтинг: 1262

Мнениеот sundancer335 » Сря Авг 15, 2012 2:15 pm

sm0k3s1ck написа:Спукана гума на няма 1 месец.

Аве брат не се оплаквай 9 лева е казах ти. :beer:
sundancer335

Рейтинг: 1200

Мнениеот TiratroN » Сря Авг 15, 2012 3:04 pm

Пичове, всичко си зависи от атмосферните условия- демек от географското местоположение ;) И за кучетата и за спуканите гуми важи.
Еле тия Софиянци хич не ща да съм им на мястото - кучета ги ядат, колелета им крадат ... ужасии. Прокоба имате в рода си явно ;)
У Варна проблеми с кучета не съм имал ни като пешеходец, ни като велосипедалист.
А гуми не съм пукал вече 500 километра (да не дава господ, да чукна на дърво , дано да станат 5000 километра още без да спукам и тъй нататък).
Ама глей кво става у малко село Търговище. Глей как се кара с по 20 лепенки на всяка гума. Как се пука по няколко пъти в месеца и то само на асфалт. Просто ужасия. И кви 9 лева, кви резервни вътрешни гуми? То склада с вътрешни гуми да ми беше в къщи пак нямаше да им насмогна.
И ето оня път сменявам галошите на търкаляка с некви сликове там , евтини. И чистак нови вътрешни гуми му слагам.И на всичките две гуми :)
И не щеш ли още на втория ден - мекица. Поне да беше цица, пък то - мекица.
Вадя вътрешната гума и ей го на - трънче милиметровче.
И като карам и гледам некви стъкларии по целия път- егати бе...

Та туй ще ви кажа - от атмосферните условия зависи всичко . Е, ако дадеш някоя и друга пара за защитени външни гуми малко рахат ще бъдеш :)

п.п.
Сещам се за оня случай дето някви абдали с абдали , носели няква мрежа на каруцата и ръсили, ма ръсили по пътя и целия път до селото ми наръсен с некви дребни телчета дето с голям мерак влизат в гумите. Пък то другия път далеко и не ми се бъхта по него. Е карах ама като на тръни карах.
... за атмосферните условия споменах ли вече?
TiratroN

Рейтинг: 1225

Мнениеот Antares » Сря Авг 15, 2012 3:08 pm

xcrider написа:Мамицата ви тъпи шибани псета, да го ядете мазен! Иска ми се до 1 да ги изтребя тези шибани изчадия. Не мога да ги разбера - какво искат по дяволите.
Пич, шубе те е. Т'ва искат. И не е правилната тактика да тръгнеш да бягаш. Тях ги е страх повече от теб и нападат, с надеждата да те уплашат. И като хукнеш да бягаш само ги настървяваш повече. Те са животни.

Ако са прекалено настървени спирам (вмятам - познавам кучетата достатъчно добре, за да не ме е страх от тях), обръщам се към тях и почвам да им говоря. Ако съм спокоен в повечето случаи са безсилни. В повечето случаи те се дразнят от човек върху велосипед. Човек и велосипед отделно не ги дразнят толкова. Навеждането за камък (независимо дали има такъв) понякога е достатъчно. Понякога е достатъчно и да замахнеш, все едно хвърляш камък. Иначе самото хвърляне на камък също често действа.

Е, един път потгоних една мини глутница, щото бяха прекалено нагли. Да, аз съм един, те много, само че ситуацията беше такава, че никое от тях нямаше достатъчно смелост, да си изпати първо...

Това, че не им е мястото там е друг въпрос.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот xcrider » Сря Авг 15, 2012 3:37 pm

Ами шубе ме е, да. Как да не ме е шубе, при положение, че ме лаят на място, където минават максимум 3-ма души на ден + това съм сам. Да сляза от колелото ме прави по уязвим, особено както в този случай, когато има повече от 1 куче. Иначе е ясно, слизам и стоя зад колелото.
xcrider

Рейтинг: 1256

Мнениеот lyki » Чет Авг 16, 2012 4:04 pm

Вместо да си поправя вилката я развалих тотално,така че ако някой има тора за части ми трябва ето това. http://i.tfcdn.com/img2/SDCSGV0AY9qwm4uhuCC_qKQ4PjEvJT6_tCQlP7-omCGjpKTASl-_vLxcLyu_sigzJVU3uTI5J7VYLzk_V98zNzE9tVg_oCg_pTS5BMpzCvHUDwo2tjQw0s1J18sqSAcA/fyVMtP8A
Аватар
lyki

Рейтинг: 1180

Мнениеот Esoteric » Чет Авг 16, 2012 4:13 pm

lyki написа:Вместо да си поправя вилката я развалих тотално,така че ако някой има тора за части ми трябва ето това. http://i.tfcdn.com/img2/SDCSGV0AY9qwm4uhuCC_qKQ4PjEvJT6_tCQlP7-omCGjpKTASl-_vLxcLyu_sigzJVU3uTI5J7VYLzk_V98zNzE9tVg_oCg_pTS5BMpzCvHUDwo2tjQw0s1J18sqSAcA/fyVMtP8A

интересно ми е, защо реши, че можеш да поправяш вилки....
Veni, vermini, vomini.
Аватар
Esoteric

Рейтинг: 1580

Мнениеот lyki » Чет Авг 16, 2012 4:39 pm

Ами не смятам да ти давам обяснения разглабял съм си вилката не веднъж но днес направих грешка.
Аватар
lyki

Мнениеот gilb » Пет Авг 17, 2012 10:33 am

Добре де!Писали,че продават курбели,писали цена,писали и "за контакти ЛС". Пращам си аз на два такива индивида ЛС с простичък въпрос "Каква е дължината на курбелите?" и съобщението бива прочетено,но отговор няма.
:(!: Ами да си ги продават пък! Аз ще си карам флинстоунската. :smokin:
:turtle:
Аватар
gilb

Рейтинг: 1841

Мнениеот Lostsoul923 » Пет Авг 17, 2012 4:55 pm

Сигурно не знаят как да ги измерят. :D :D
Аватар
Lostsoul923

Мнениеот boriss13 » Пет Авг 17, 2012 6:16 pm

gilb написа:Добре де!Писали,че продават курбели,писали цена,писали и "за контакти ЛС". Пращам си аз на два такива индивида ЛС с простичък въпрос "Каква е дължината на курбелите?" и съобщението бива прочетено,но отговор няма.
:(!: Ами да си ги продават пък! Аз ще си карам флинстоунската. :smokin:

Eпа аз пиша ЛС на един младеж за едни очила трети път, ама файда йок! :)
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот VGC » Пет Авг 17, 2012 11:49 pm

Днес се пребих след един скок, а още преди да падна (некви секунди) усетих болка в рамото като от скъсани/разтегнати сухожилия. След това ме болеше и на път за вкъщи бях спрял и се облегнах на кормилото и се отпуснах. Извади ми се рамото! Някак си го наместих и си продължих. След това във къщи сядам да проверя фейсбука, и хоп - рамото се изважда. Айде тате към пирогов с извадено рамо. Там ако докторите не бяха получили по 10 левчета сигурно щях да си откарам до утре :crazy:

А сега - един месец с некви бинтове и шини, а после 2-3 месеца без "екстремни натоварвания" :confused: Сега май стигаме до момента в който ще се разделя с возилото ... :bawling:

И едно голямо благодаря на баща ми, който въпреки мъмренето в колата ме закара до болницата :bowdown:
VGC

Рейтинг: 1225

Мнениеот vvvaaal » Сря Авг 22, 2012 2:17 pm

Как се чупи титаниева пружина?! :bawling:
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот LIL » Чет Авг 23, 2012 9:37 am

Започнаха да асфалтират Бъкстон...ще ми липсва това трасе :D
Аватар
LIL

Рейтинг: 1789

Мнениеот BurNiNg_IcE » Чет Авг 23, 2012 11:32 am

LIL написа:Започнаха да асфалтират Бъкстон...ще ми липсва това трасе :D

Ааа след 1 шарнир и тампон на носача, мисля че е крайно време да го оправят.. :xx(:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот vafi » Чет Авг 23, 2012 11:47 am

BurNiNg_IcE написа:
LIL написа:Започнаха да асфалтират Бъкстон...ще ми липсва това трасе :D

Ааа след 1 шарнир и тампон на носача, мисля че е крайно време да го оправят.. :xx(:

По едно време масло се беше разплискало навсякъде - като във хорър филм за коли обаче ... БъкстоУнския изкормвач на картери върлува уоч аут :lol:
Amsterdam is like the Tour de France. Just a lot of people on drugs riding bikes!!!
Аватар
vafi

Рейтинг: 1412

Мнениеот Fresh » Пет Авг 24, 2012 12:27 am

Тази седмица само падам и то по много нелепи начини вече 4 пъти и сега много ме боли обашката. :D
Изображение
Аватар
Fresh

Рейтинг: 1219

Мнениеот Antediluvian » Съб Авг 25, 2012 11:51 am

Пропускам уикенда, заради контузия на стъпалото - не мога да си го сгъвам. НО не е в следстве от каране, а в следствие от ходене на зъболекар. От болката съм си "съкратил мускула"... how cool is that? :bigeyes:

Освен това не мога да намеря темата, където се правят общи CRC поръчки. Има ли такава още ?
"Never underestimate the power of stupid things in large numbers!"
Аватар
Antediluvian

Рейтинг: 1761

Мнениеот hitar_potter » Съб Авг 25, 2012 12:32 pm

Явно ходенето на зъболекар е по-екстремен спорт от МТБ :)
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Ozzie » Съб Авг 25, 2012 12:44 pm

Antediluvian написа:Освен това не мога да намеря темата, където се правят общи CRC поръчки. Има ли такава още ?

Вече няма такава тема.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот rumbala » Пет Авг 31, 2012 9:07 pm

Писна ми от селски бакшиши.

Как могат да ме псуват, за това че аз пресичам пешеходната пътека като пешеходец, а те не са видяли знака :)

Купувам си мачете !

Бакшиши, страхувайте се !!!
// In a world without walls who needs Windows ?
Аватар
rumbala

Рейтинг: 1273

Мнениеот edinmilion » Пет Авг 31, 2012 10:16 pm

Да не мислиш, че им е лесно да въртят цял ден геврека :D А и сега като направят всички пешеходни пътеки с полегнали полицаи, ще е просто приказка шофирането...и така, шоферите ще си псуват, а пешеходците ще маат наред с мачете-то и ще е чудо :bigeyes: :D
edinmilion

Мнениеот PtD » Пет Авг 31, 2012 11:23 pm

rumbala написа:
Бакшиши, страхувайте се !!!

Изображение
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот tbk515 » Съб Сеп 01, 2012 2:20 am

Искам ТТ шосейка и гладки улици за нощно каране!
Аватар
tbk515

Рейтинг: 1360

Мнениеот ivo_DH » Съб Сеп 01, 2012 6:17 pm

ИзлизАм вчера да карам, на 10 метра от нас - предната гума на каймЪ. Шииииииит, нот агейн :V:
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
:evil:
Аватар
ivo_DH

Рейтинг: 1098

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла