sm0k3s1ck написа:Спукана гума на няма 1 месец.
Пич, шубе те е. Т'ва искат. И не е правилната тактика да тръгнеш да бягаш. Тях ги е страх повече от теб и нападат, с надеждата да те уплашат. И като хукнеш да бягаш само ги настървяваш повече. Те са животни.xcrider написа:Мамицата ви тъпи шибани псета, да го ядете мазен! Иска ми се до 1 да ги изтребя тези шибани изчадия. Не мога да ги разбера - какво искат по дяволите.
lyki написа:Вместо да си поправя вилката я развалих тотално,така че ако някой има тора за части ми трябва ето това. http://i.tfcdn.com/img2/SDCSGV0AY9qwm4uhuCC_qKQ4PjEvJT6_tCQlP7-omCGjpKTASl-_vLxcLyu_sigzJVU3uTI5J7VYLzk_V98zNzE9tVg_oCg_pTS5BMpzCvHUDwo2tjQw0s1J18sqSAcA/fyVMtP8A
gilb написа:Добре де!Писали,че продават курбели,писали цена,писали и "за контакти ЛС". Пращам си аз на два такива индивида ЛС с простичък въпрос "Каква е дължината на курбелите?" и съобщението бива прочетено,но отговор няма.
Ами да си ги продават пък! Аз ще си карам флинстоунската.
LIL написа:Започнаха да асфалтират Бъкстон...ще ми липсва това трасе
BurNiNg_IcE написа:LIL написа:Започнаха да асфалтират Бъкстон...ще ми липсва това трасе
Ааа след 1 шарнир и тампон на носача, мисля че е крайно време да го оправят..
Antediluvian написа:Освен това не мога да намеря темата, където се правят общи CRC поръчки. Има ли такава още ?
rumbala написа:
Бакшиши, страхувайте се !!!
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта