РиЖкО написа:Ходих до BikeCenter-а и се оказа че в момнета нямат Sprint Apolon . Следващата седмица щели да докарат нови :/
Slade написа:Колко cm ти е колчето в момента?
Smok написа:250мм е колчето.
Появи се и при мене лек луфт, засега се търпи. При тебе имаше ли и едно леко пукане, иначе пак ли същата ос слагат?
Smok написа:На мен ми се въртят нормално. Нямам представа колко са смазани, но няма стържене, луфт или някакви други проблеми засега. Единствено ме дразнят курбелите, има съвсем лек луфт и едно скърцане направо откачам, особено на някой баир като го напъна. От вилката се чуват някакви странни звуци, като от метал/гума. Тръбите иначе не са сухи, ама пак се чува. Най-много мразя нещо да скърца, ужас. Засега търпя, че нямам свободно време да се занимавам..
Да те попитам тебе, понеже аз не разбрах. Понеже в книжката, която дават с колелото, пише, че е хубаво да се сервизира 2-3 пъти годишно. Та, това сервизиране, те ли го поемат или си плащаш? Според мен, би трябвало те да го поемат, но знае ли човек..
Smok написа:Иначе вилката гледам да я чистя след всяко по-дълго каране, а аз за момента карам само на асфалт...
Най-хубаво би било самичък да си го сервизирам, ама ме е страх да пипам все още.
Педалите ми идват малки - естествено!![]()
Я, дай линк какви са твоите педали.
Smok написа:Много добре изглеждат педалите, ама не са ли малко тежки?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта