Smok написа:Пфф, изглеждат по-леки.. нали говорим за едни и същи, метал/пластмаса , сравнително тесни, дават ги 300гр., уж.
Като го сервизира първия път, всичко ли отвориха да смазват и какво беше положението?
hyankov написа:Като го сервизирах, отидох и и им казах че съм направил километрите необходими преди първо сервизиране (100 км мисля че бяха). Питаха ме дали имам конкретни проблеми. Да - казах им за вилката и там още 1-2 малки неща май имаше. Сервизирането би трябвало да включва настройване на скоростите, смазване и в моя случай почистване на вилката. Не знам какво друго са правили - може би са гледали за луфтове и т.н. След като го взех от сервиза нямах и все още нямам никакви забележки (като изключим скапаната вилка която се зацапва веднага, но за това не са виновни майсторите).
tbk515 написа::offtopic:
Добре, че не си взех Аполон, а реших да си събирам парите за нещо по-добро!
ON: явно тази година Спринт са решили да спестяват откъм главини и курбели!
Smok написа:Днеска се разтрака средното (предполагам, че е от там), да си ебе мамата.. При въртене се чува едно такова хрупане, лопане не мога да го определя точно, напъна ли малко повече става страшно - направо откачам, колело на 300км?!?! карано само на асфалт... Предния дерайльор не работи и той правилно, има едно забиване - превключвам на по-малка плоча отпред, а веригата си седи примерно на 2ра плоча, трябва почти да спра за да превключи. Днеска при преминаване на 3-та плоча ми блокираха курбелите за кратко. Близките две седмици няма да имам възможност да го закарам във фирмения им магазин (Бургас) и се чудя какво да правя..
Както казах, курбела има луфт, със едно стягане дали ще има някакъв краткотраен ефект поне?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта