TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
zax983 написа:Таблетите и телефоните, особено репликите и нови едвам изкарват толкова.
zax983 написа:Позволи ми да съм виждал някоя и друга реплика. При едни въобще няма Wi-Fi, на други даже обхвата на телефона сериозно им куца, а батериите винаги са най проблемната част. И съм далеч от мисълта че ще уцеля в десетката от първия път. Накрая може евтиното да ми излезе най-скъпо...
hitar_potter написа:Той просто иска да си разсъждава публично на глас, като по възможност останалите да се съгласят с него.
zax983 написа:Имам спомен че преди 1-2 години гледах и не много над стотина лева...
zax983 написа:Ако е така, ще си взема една реплика на таблет за 100 лева и ще си реша проблема в рамките на бюджета.
Alpina написа:...предложи някакви пари и може да получиш насреща конкретни модели и цени, но ей така за без нищо и да разиграваш с претенциите си -![]()
hitar_potter написа:Тоя таблет на кормилото ли ще го закачиш
За човечеството като цяло може и да си прав. Но ако погледнем отделните индивиди, от много поколения да не кажа векове, никой не си прави труда да учи децата как да се ориентират в природата, а всъщност доста хора прекарват целият си живот в някоя панелна дупка, от която излизат само за да отидат на работа, с градския транспорт разбира се. И разбира се да се лишават от много по-важни неща, за да си купуват скъпи телефони с подаянията които наричат заплати. Но как да затъпее някой който никога не е поумнявал, питам аз?!subritual написа:Това е то,човечеството затъпява яко.
Не само,че вече има хора, които не могат да се ориентират в природата, но не могат да се ориентират и какво средство за ориентация да използват.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта