24-часов маратон 2012

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: 24-часов маратон 2012

Мнениеот stendec » Пон Сеп 10, 2012 12:56 pm

GF написа:
Pinky76 написа:
................
Поздрави от Тодор Ангелов! :agree:

Тошко още веднъж доказва, че за да си голям шампион, трябва и да си голям човек. :bowdown:

В допълнение ще кажа само, че на горна контрола ни направи много добро впечатление, че състезателите поздравяваха при пристигането си на всяка обиколка (въпреки умората от най-тежкото катерене). :agree:

Супер бяхте .. цялата организация - трасето страхотно - въобще всичко. а на горна контрола какво парти си бяхте заформили хахаххаа изкушавах се да паркирам колелото и да поседна на по скара и питие хахахахха
Аватар
stendec

Рейтинг: 1380

Мнениеот Yavkata » Пон Сеп 10, 2012 1:03 pm

Тошко помня някой от първите ти постове във форума. От тогава ти израсна много като състезател , но най вече като човек. На няколко състезания на които се засичахме ми се искаше да те поздравя за тази промяна в мисленето и светоусещането ти, но някак се все не ми беше удобно. Ето правя го сега.Поздрави. И ще се присъединя към духа на посланието ти: Колеги поглеждайте и от чуждата камбанарийка и бъдете по-толерантни. Извинете ме за :offtopic: -а.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Мнениеот мляко с ориз » Пон Сеп 10, 2012 2:35 pm

24-часов маратон по планинско колоездене-е няма такъв купон :banana: уникално мероприятие, след което човек винаги научава нещо за себе си :agree:

Като участник в купона-мога да кажа само едно голямо БРАВО-браво на организаторите-чудесни хора даващи всичко от себе си за да става този маратон все по добър със всяка измината година :clap:
Браво на участниците-само точни хора-навсякъде срещах усмивки и добро настроение, дори през нощта -2,3,4 часа поздрави и усмивки :usclap: :peace: споделям това което видяха очите ми :bowdown:

По състезателната част-долу горе мислите ми бяха насочени-да карам така както си знам :D като задължително мислех да не спя-това гарантира много спечелени позиции :sleeping:
По светлата част си карах с голям кеф.Още на първата обиколка-на първото спускане ми падна картона-и си казах ооо това повече не трябва да се случва и то добре, че се обади Тошко, иначе изобщо не усетих, че е паднал.След като си го взех-го прегънах доста пъти и го укрепих в джоба със вътрешна гума и до края не падна повече-е през 10 минути проверявах все пак-че шубето държеше :D През целият маратон видях не един участник да се връща по обратния път и да пита дали съм виждал картон-гадна работа :confused:
При падането на нощта-вече след толкова обиколки трасето бе запаметено в главата, много от тънкостите на трасето бяха ясни.Тази година вече бях със свестен фар и при спусканията нямах проблем с тази част.Със хубави фарове удоволствието от нощното каране е по голямо :smash: Имах само едно падане :D или по точно казано едно отлепване от колелото :D на третото спускане-което беше отбелязано с ленти в гората-преди мястото където си вписвахме сами времената на преминаване.Че там някъде предната капла потъна леко и колелото взе да се накланя напред, при това положение съм откопчал шпайковете и съм скочил пред колелото и бягам надолу по пътеката, като чувам само шума от гонещото ме колело :D и след 1-2 секунди шума спря и като се обърнах го видях се закачило на едно дърво :lol2: отстрани ще било луда картинка -бягащ преследван от странен шум с криволичеща светлина, как съм се оправил не мога да си го обясня.За щастие без никакви поражения по колелото и по мен :praying:
Обиколките продължеха една след друга, почивка след почивка, хубавото на този маратон е, че те държи нащрек постоянно.Стимулът след всяко преминаване на старт финала бе достигането до другата контрола където си вписвахме сами времената, след това стимулът беше-топлото чайче което ни предлагаха на горната контрола :banana: и след това юрушшш на маслините :lol2: димек спускането :spin: :spiny: :D дори и през вечерта си мисля, че спусках добре- всъщност да спускам толкова бързо ми се случва не повече от 10-дни в годината-определено ми харесва.
Вече към 5 часа започнаха да ме наболяват и пръстите от друсането и към 06:00 реших да позакуся малко. Седнах в колата пуснах си фара да виждам какво ям и започнах :D по едно време се усещах как задрямвам -та се получи нещо от сорта на заспала закуска :lol2: хем спиш-хем заксуваш и така около 30 минути.Докато свършех с тази работа се зазори и вече фарове не трябваха-но въпреки това не ги махнах-оставих ги на колелото до последната обиколка.Тук гледайки голямата дъска със хиксчетата-гледах, че Тошко е напред с 1-2 обиколки а зад мен беше Христо Смилков :beer: И тъкмо ще тръгвам след закуската и го гледам как преминава-познах го единствено по номера на колелото.Той премина преди мен през старт-финала и затвори обиколка-коя по ред не помня, секунди след него минах и аз и изравних обиколките.След това мислите ми бяха насочени в това да изпреваря номер 3 :agree: за мой късмет 10-20 метра след старт-финала, той беше спрял да маха фаровете и там вече взех малко преднина и влязох в час.Вече бе светло настроението се покачи и се започна обиколка след обиколка по вече познатото трасе където на спусканията си хвърках :D и както си мисля, че спускам добре, покрай мен няколко пъти прилитиха юнаци от щафетите -уникална скорост по спускането :clap: освен тях по спусканията много малко хора ме изпреварваха.Предпоследната обиколка я завърших в 12:05 и подкококоросан от точните хора на горната контрола реших да направя още една обиколка-в началото на която си казах ех защо тръгнах -нещо не ми се кара май вече :lol2: но лека полека след няколко минути си казах е какво толкова-сега ако не кога и газзз-може би направих най бързата обиколка от 20:00 Събота до 12:05 Неделя :D
Като допълнение Събота докато се стъмни- ми беше много горещо, на изкачването преди горната контрола на моменти ми се струваше, че ме пържат, ноо през вечерта пълна промяна-студ :nuts: ама истински -сложих си тънко елече, отгоре линдстопер, отгоре зимно елече, зимна шапка, ракавици с дълги пръсти, крачоли, зимни чорапи :D и май благодарение на зимните чорапи спряха да ме болят пръстите на краката при спусканията-беше си облекчение.Вече като се съмна започнах да разхвърлям багажа от себе си.
Много вода изпих през този маратон.Още в началото Тошко спомена, че трябва да се пие много вода.И наистина ми направи впечатление този път-че изпитите течности са поне 10 литра.Преди не бях се вглеждал в този фактор.На кратко това беше по време на състезанието-има и още но не може да се напише всичко-да спомена и кравите айде от мен :D
Още веднъж Браво на организаторите и поздрави на всички които се бореха 24 часа със себе си и се състезаваха със останалите участници настроени на същата вълна :hbang2: :lolup:
Имаше много юнаци с които се знаем от предишни издания и мероприятия , имаше и хора които видях за първи път-изравнявайки се с някого и поздравявайки го и той отвърне усмихнат-ами и на двамата сигурно ни ставаше по приятно :beer: На спусканията който искаше да ме изпреварва предопреждаваше и продължаваше.Аз когато настигах някой на спусканията винаги ми правеха път.А и да поизчаках малко-не е кой знае какво.
Освен положителния заряд получен от допира със участниците, такава енергия внасяха и добрите хора на двете контроли-и на двете усмихнати и предлагащи туй онуй за душата :peace: :beer:
Природата около трасето също бе във плюс-вече видях, че есента там е почти дошла, докато в източна България сме още зелени :peace:
Трасето-евала на майсторите които са го измислели -много ми хареса-имаше от всичко, спусканията така бяха измислени, че до първата контрола на високото като си хванеш треакторията-спирачките ги използваш тук там.На втората серия спускания-от високата контрола към по ниската-само около каманаците по се използуваха.Имаше преминаване и през рекички :banana: само на третата рекичка по намалях :D Имаше и прахоляк-но наистина от толкова време без капка дъжд няма как да е-но това също внасяше чар в целият купон :smash:
Искам да поздравя всички отличници от първо до трето място в отделните категории-железни :beer: Тошко бе машина, както и Христо Смилков-евала, правеше ми кеф докато въртя обиколка след обиколка да гледам таблото и да виждам във вашите графи хиксче след хиксче-майсторско каране докрай-браво така се прави :peace: Поздравления и за дамите-много от тях виждах и през нощта - всъщност нямаше обиколка на която да не видя участничка със силен дух, устремено да върти педалите -браво :clap: :clap: :clap:
Отборите-същата работа-здрава воля и работа в екип :bowdown: имаше отбори -двойки, дама и момче-достойни за уважение :beer:
Щафетите-самолети, няма тънта мънта, на една обиколка в рамките за 10 секунди ме задминаха двама юнака от две различни щафети-наистина сред тях е царяло силна динамика в спортната състезателна игра :clap: :clap: :clap:
Искам да поздравя Пламен Андонов-който направи 17 обиколки и завърши на 5-то място :clap: За първа година участва в този маратон и показа отново, че юнаците със голям жизнен опит-над 50 години и нагоре, показват какво е силен дух и силва воля и могат да се борят рамо до рамо със всички останали.
На финала-раздумки, награждаване-много приятни емоции.
След това лека полека поляната започна да се изпразва, паркирах колата под едно дърво и подремнах до 18:00, Пламен Андонов също последва моя пример :beer:
След като станах, нямаше никой друг-освен двамата ни и приятните емоции, които все още ни държаха здраво и разпалено коментирахме де що има по мероприятието :D Стегнахме багажа и към 19:00 паехал към родният град.
Днес след като отворих очи след наваксания сън, ако щети вярвайте-първата ми мисъл бе ехх какъв кеф бе вчера-няма начин и другата година да не участвам отново :beer: :hbang:
За това мероприятие ще се говори дълго време през предстоящата година-говори ли се за нещо-то значи, че е успешно :agree:
Пожелавам на организатори, съдии, и участници здраве и винаги да радват и стимулират хората носещи във себе си спортният дух.
Поздрави и на спонсорите-май за първи път ми се случва да ги поздравя :beer: евала, че има такива които да спонсорират такива яки мероприятия :smash: много от участниците участваме заради купона и всички последващи случки и емоции, а наградите накрая се приемат със радост и всички им се радват-едно нещо хубаво ли е то ще се купува- а спонсорирането в такива мероприятия освен, че е добра посъпка си е и реклама-живи и здрави :agree:
Както казаха Кривите спици-това мероприятие го правим за вас-искате ли го... :usclap: :usclap: :usclap:
Здраве, успехи и незабравими мигове сред великолепната ни природата с любимият ни спорт, радвам се, че познавам хора като вас-участници и организатори-винаги готови да спретнем един луд купон.Поздрави и само напред :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
мляко с ориз

Рейтинг: 1505

Мнениеот outfaced » Пон Сеп 10, 2012 3:29 pm

Искам да поздравя Пламен Андонов-който направи 17 обиколки и завърши на 5-то място :clap: За първа година участва в този маратон и показа отново, че юнаците със голям жизнен опит-над 50 години и нагоре, показват какво е силен дух и силва воля и могат да се борят рамо до рамо със всички останали.

Наистина железен ... колелото му беше далеч от идеалното за целта, той караше с огромна раница (какво толкова носеше не стана ясно ... някои не носеха въобще раници!), падна поне няколко пъти ... но никой не можа да му застраши 5тото място. Пред него бяха само силни активни състезатели.

При щафетите образите от банско внесоха май най голямата динамика. В началото бързо стана ясно че 179° няма кой да ги хване (въпреки че загубиха сигурно половин обиколка заради изтърван по трасето картон), а щурите бяха съвсем пощуряли ... остана Кроядите да бранят със зъби нокти 3тото място от едната банска щафета, а ние успяхме в последната обиколка да откраднем 5тото място от другата, като поне 3 пъти ги хващахме на под 3 минути и после пак ни дърпаха на 15-20. Якиии ... пък ги гледаш иначе едни такива чичковци :D

И аз в духа на млякото да кажа, че повечето състезатели идваха с поздрав на контролата и чинно си слизаха от колелата. Благодаря! Така е удоволствие и за съдиите да се работи.
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот sergeh » Пон Сеп 10, 2012 3:38 pm

Всички щафети ли бяха по 4 състезатели? Ако не - не е ли хубаво да се отбележи броя състезатели във всяка щафета, макар че за класирането и времето няма значение?
Аватар
sergeh

Рейтинг: 1880

Мнениеот did » Пон Сеп 10, 2012 3:52 pm

sergeh написа:Всички щафети ли бяха по 4 състезатели? Ако не - не е ли хубаво да се отбележи броя състезатели във всяка щафета, макар че за класирането и времето няма значение?

Всички бяха по 4.

Колкото до Пламен Андонов - той не просто падна 3-4 пъти. Той падаше по 3-4 пъти на обиколка, обаче не спря! Железен човек!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот PtD » Пон Сеп 10, 2012 3:53 pm

outfaced написа:При щафетите образите от банско внесоха май най голямата динамика. В началото бързо стана ясно че 179° няма кой да ги хване (въпреки че загубиха сигурно половин обиколка заради изтърван по трасето картон), а щурите бяха съвсем пощуряли ... остана Кроядите да бранят със зъби нокти 3тото място от едната банска щафета

Голямо бранене падна. Надявах се през нощта малко да свалят темпото, ама не - не пощяха. Че даже прилагаха и тактики - редуваха се двама, а после към края се включиха със свежи сили. Няколко часа подред разликата ни беше под 10 минути. Добре, че накрая мацката не устиска на темпото, та спечелихме още 10 минути и не се наложи да правим още една обиколка.

Софчо се представи блестящо в това ново за него амплоа - да драпа нагоре с (чужд!) твърдак, за време. Честно казано, след първите две обиколки, при които си причиняваше по една кървава щета, очаквах при третата да се потроши съвсем. :fight: За късмет посвикна с колелото и нямаше спирка, въпреки мрънкането, че бил изморен, че бил гладен и че му било студено :nuts:

Очакваме и други негови подобни изяви. :emlaugh:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот boriss13 » Пон Сеп 10, 2012 3:54 pm

did написа:Всички бяха по 4.

:nono: :magnify:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот boriss13 » Пон Сеп 10, 2012 3:57 pm

PtD написа: Добре, че накрая мацката не устиска на темпото, та спечелихме още 10 минути и не се наложи да правим още една обиколка.

Мацката за разнообразие врътна едно кръгче до София и обратно, да закарат другаря Панев (незнайно защо, надявам се да не е нещо сериозно) :agree:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот motomarzel » Пон Сеп 10, 2012 4:03 pm

boriss13 написа:
PtD написа: Добре, че накрая мацката не устиска на темпото, та спечелихме още 10 минути и не се наложи да правим още една обиколка.

Мацката за разнообразие врътна едно кръгче до София и обратно, да закарат другаря Панев (незнайно защо, надявам се да не е нещо сериозно) :agree:

Нещо май бъркате мацките... :magnify:

Христина заедно с Дамян, които се състезаваха в щафета 179, отидоха до Пловдив, а не до София да закарат Дани Панев и Мария, които решиха, че просто не са достатъчно добре подготвени (разбирайте не физически, а по-ското технически - Мария не се беше качвала на велосипед от повече от година).
Аватар
motomarzel

Мнениеот outfaced » Пон Сеп 10, 2012 4:07 pm

boriss13 написа:
did написа:Всички бяха по 4.

:nono: :magnify:

По регистрация всички бяха 4 ... друг е въпроса с колко се явиха и с по колко колела караха :D
Това реално си е решение на щафетата. Формата е отворен и позволява макс. 4 човека. От там на сетне в интерес на каращите е да са 4, че иначе зор :)
То и ние бяхме 3ма и половина ... накрая с 2 колела :lol:

A 179° цепеха направо ... само вятъра сутринта им попречи да си подобрят времената от предния ден :)
Последна промяна outfaced на Пон Сеп 10, 2012 4:14 pm, променена общо 3 пъти
Изображение Изображение
Аватар
outfaced

Мнениеот PtD » Пон Сеп 10, 2012 4:08 pm

motomarzel написа:Нещо май бъркате мацките... :magnify: .

Maй-май бърка. Аз говоря за английско-говорящата Виктория от Банско. :liplick:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот boriss13 » Пон Сеп 10, 2012 4:16 pm

PtD написа:...

Явно съм объркал...мацките! :D :blush:
outfaced написа:...

Ти си виновен!!! :) ;)
Аватар
boriss13

Мнениеот did » Пон Сеп 10, 2012 4:24 pm

boriss13 написа:Явно съм объркал...мацките! :D :blush:

Е, мероприятието беше по тъмно. Случва се :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TheAnimal » Пон Сеп 10, 2012 4:50 pm

PtD написа:Софчо се представи блестящо ...

Да очаквам скоро време да ми се вясва по памперс значи :evil:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Crimson » Пон Сеп 10, 2012 5:30 pm

TheAnimal написа:
PtD написа:Софчо се представи блестящо ...

Да очаквам скоро време да ми се вясва по памперс значи :evil:

Ей ся :D Чекай си :D Я съм даунхилър бе, къде ме пратихте при алтавите хикс-цета :wavey:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот мляко с ориз » Пон Сеп 10, 2012 5:34 pm

did написа:............

Колкото до Пламен Андонов - той не просто падна 3-4 пъти. Той падаше по 3-4 пъти на обиколка, обаче не спря! Железен човек!

Юнака тази година със това същото колело което кара този маратон, тази година изкара Бревети с дължина 200км, 300км, 400км, 600км и 1200км, двамата изкарахме един 7 дневен поход в Родопите през пролетта, отделно ми е разправял къде и какво е правил из планините :peace: много точен човек-бях сигурен, че ще кара без да спи.
Защо го написах това по-горе, във връзка със по долу написаното :D
След финала и след като поспахме 3 часа, към 18:00 още на поляната го питам, как се чувстваш, със какво би сравнил умората от преживяното :D Той мисли мисли и казва "такова чудо не бях прекарвал" след няколко секунди " бих го сравнил само с умората от едно време когато бях войник и копаехме окопи за танковете с лопатите по три дни"
Наистина железен човек-жив и здрав е, не знам дали пише тук, но знам, че със сигурност чете..... :beer:
Аватар
мляко с ориз

Рейтинг: 1505

Мнениеот sergeh » Пон Сеп 10, 2012 5:50 pm

outfaced написа:... A 179° цепеха направо ...

Щафетите си остават доста анонимни - едва ли за широката публика това 179° значи нещо, както и имената на другите щафети. По едно време имаше на сайта на Крива спица стартов списък и в него май фигурираха имената на състезателите, но той изчезна. Надявам се, че в по-подробните резултати тази анонимност ще бъде поправена - все пак е хубаво да се знае кой е участвал, от кой град/клуб е (евентуално).
Аватар
sergeh

Рейтинг: 1880

Мнениеот did » Пон Сеп 10, 2012 5:50 pm

За Пламен Андонов:

Този човек е на 57 години. Кара велосипед, който не става за каране. Няма опит по технични трасета и постоянно падаше - по 2-3 пъти на обиколка. Лекарката се постара, колкото можеше. Накрая буквално му излизаше пяна от устата, но не се оплака и не каза едно "мрън" - просто караше! Беше си поставил като цел 6 място, но сстана пети.

Нека хората след 5 място да се замислят!

Поклон!

@sergeh:
Дай малко време на хоратада се наспят, да си свършат работата...
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bateto » Пон Сеп 10, 2012 6:36 pm

sergeh написа:Всички щафети ли бяха по 4 състезатели? Ако не - не е ли хубаво да се отбележи броя състезатели във всяка щафета, макар че за класирането и времето няма значение?

Щафетата на Барбароните в която се включих в последния момент,(чрез уж официално подменено име) след отказването на двама от титулярите,например беше от 3-ма състезали.Заехме 8-мо място ,предпоследно.Когато отидох да си взема грамотата,моето име го нямаше,попълнени бяха имената на първоначално записаните.Оказа се,че съм карал неправомерно.
Но това не е най важното,моето мнение е,че това беше едно много добре организирано състезание-шоу за състезатели и публика.Браво на всеотдайните доброволци от Крива спица.Само накрая не се разбра защо се забави толкова награждаването и се наложи да се прибираме по тъмно по родните места(Бургас).
Аватар
bateto

Рейтинг: 1182

Мнениеот did » Пон Сеп 10, 2012 6:42 pm

bateto написа:

Щафетата на Барбароните в която се включих в последния момент,(чрез уж официално подменено име) след отказването на двама от титулярите,например беше от 3-ма състезали.Заехме 8-мо място ,предпоследно.Когато отидох да си взема грамотата,моето име го нямаше,попълнени бяха имената на първоначално записаните.Оказа се,че съм карал неправомерно.
Но това не е най важното,моето мнение е,че това беше едно много добре организирано състезание-шоу за състезатели и публика.Браво на всеотдайните доброволци от Крива спица.Само накрая не се разбра защо се забави толкова награждаването и се наложи да се прибираме по тъмно по родните места(Бургас).

Странни терзания!

Ти записа ли се до 1 септември? Щото на втори печатахме материалите. Вместо да благодариш, че те допуснахме противно на регламента, ти мрънкаш!

В колко състезания 1 час след финала има награждаване с индивидуални поименни грамоти за всички? Дай ми пример!

Догодина - никакви компромиси! Седмица преди старта се приключва с регистрачиите, за да имаме време и да не стават грешки. Желаещите, които се записват "в последния момент" просто няма да са "добре дошли".
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот L-E-G-O » Пон Сеп 10, 2012 6:57 pm

Благодаря ви крива спица за това състезание! Организацията- повече от добра. Голяма радост ми доставяше да виждам втората контрола, знаейки какво следва- страхотното спускане заради което си струваше цялото това каране или в повечето случаи тикане. Балансирано трасе със супер изкачване, с равна част на която хапвах в движение и да се повторя- страхотното спускане. Преди състезанието се гласях да съм поне в десетката, но след като се събудих към 3:30 на 17 място си помислих, че нямам този шанс и десетото място остава на заден план, но след завъртане на обиколка се изкачих на 14 място, при което осъзнах, че има хора които още не са излязли от палатките. Така следващата обиколка бях 12 след това 10, 9 иии ''конкуренцията'' вече не спеше. Девето място цели три обиколки след които монитора ми показа разлика от 1 минута с човека пред мен (а оставаше време само за две обиколки). Реших за тези две обиколки, че мога да стана осми и след завъртането на 14 обиколки застанах пак пред монитора... "Митак на кое съм място и на колко време е човека пред мен'' при което отговорът беше "осмо място а Лъчезар преди малко тръгна... аа не ето го- пие айран'' при което гледам Лъчо зад мен което значеше, че имам шанс и за седмо място. Колелото ме влачеше нагоре само да стигна втора контрола, от там надолу кефът и адреналина щяха да си свършат работата, така и стана- тиках с последни сили оглеждайки се кой ще дойде зад мен и точно преди контролата зърнах Лъчо. На бегом се добрах до контролата и полетях на долу. Резултатът е, че надминах очакванията си и победих себе си. Надявам се всеки да е доволен от постигнатите резултати, без значение на коя позиция е.Един въпрос към организаторите: ще има ли класиране за най- бавна обиколка, за да видя на кое съм място в нея :sleeping: :smash: ?
Вода и RAM тръгнат ли ... нямат спиране
Аватар
L-E-G-O

Рейтинг: 1367

Мнениеот outfaced » Пон Сеп 10, 2012 7:23 pm

bateto написа:

Аз писах, че може да участвате. Не съм споменавал, че промените в списъка след крайния срок остават без последствия. Затова има краен срок. Тая година заради почивните дни реално даже много късно се падна тая дата и трябваше някои неща още преди това да се пуснат да се правят.
Писането на имена на 90 човека го правихме една година и повече няма да се повтори. Прекалено много ресурс и време за нещо, което с малко дисциплина може да отпадне. Правим го за да не чакате вие след финала и за да не тормозим някое девойче с хубав почерк 40-50 мин. да пише грамоти. :D
1 час мисля си е съвсем разумно време от финала до награждаването. То пак отива в писане на грамоти и подготвяне на награди. Всъщност бяхме готови по-рано, но чакахме единия спонсор да дойде. :peace:
Но в крайна сметка 1 час беше и по регламент. Това време е и за хората, които са карали всичките 24 часа да се пооправят да хапнат, да се посъвземат, че да дойдат да ги наградим ;)

За пореден път казвам - щафетите са за фън. Уважението е към солистите. Който не разбира за какво говоря, да се пробва соло. Аз не смея. Нашата щафета също няма грамоти :magnify:
Изображение Изображение
Аватар
outfaced

Мнениеот moz » Пон Сеп 10, 2012 7:45 pm

outfaced написа:1 час мисля си е съвсем разумно време от финала до награждаването.

С това не съм много съгласен, в случая сте извинени, щото главните действащи лица в награаждаването караха яко докрай, но си е досадно за тези, които искат да си тръгнат.
moz

Мнениеот marsa » Пон Сеп 10, 2012 7:50 pm

За мен това беше може би най- злощастното от към инциденти каране, от както съм на колело. Нама смисъл да описвам, че ще изглежда като едно безкрайно олакване. Нямах ден и се примирих с това рано-рано.

Колкото до самото състезание - всичко беше бомба- мястото, трасето (наистина ми хареса много, вкл. спускането), организацията, хората, атмосферата, въобще: от-до. Поздрави на всички, които не се предаваха обиколка след обиколка и надминаваха всякакви предели! След подобно изпитание всеки си има своята история и ще я помни дълго.

Благодаря на хората, които ми намериха бидона и този, който ми остави гума без дори да го моля :bowdown:

Всички сте страхотни!
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот boriss13 » Пон Сеп 10, 2012 7:51 pm

Мисля, че малко се увличате.В самото начало, в регламента беше написано всичко почасово.Без да прозвучи грубо, но който не му харесва, да не идва.Ако е имало терзания, имаше цяла година за обсъждане, въпреки че, кривите като организатори имат правото да си правят графика по свое усмотрение. Поздрави!
Eдит: @marsa На теб ли дадох гума и помпа на първа контрола?
Аватар
boriss13

Мнениеот PowerSlide » Пон Сеп 10, 2012 8:06 pm

https://skydrive.live.com/redir?resid=E ... 537559!107
Ето едни снимчици от мен набързо.
Огромни благодарности за супер якото изкарване като помагач на Ани и публика за щафетите на ЩУРКУР и КОРОЯД, както и на страхотните организатори :bowdown: :clap: Най-доброто вело-нещо за мен тази година (засега) :D

P.S. За сефте ползвам тази платформа на М$, нямам представа как излиза при вас :look:
Последна промяна PowerSlide на Пон Сеп 10, 2012 8:15 pm, променена общо 1 път
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот hitar_potter » Пон Сеп 10, 2012 8:08 pm

Според мен също не беше твърде дълго чакането на награждавенето. Във всеки случай, със сигурност си се изисква чисто техническо време за проверяване на резултатите, подготвяне на грамоти, нагласяване на „сцената“, награди и прочее. Иначе относно мазалото относно разните щафети, преквалифицирания на състезатели от една категория в друга и т.н. - мога да бъда само благодарен към организаторите, че показаха гъвкавост в това отношение. Ако догодина откажат, ще ги разбера. Иначе, сигурно спиците си знаят, но да каже - отново поздравления за трасето, организацията, айрана ( :bowdown: :bowdown: :bowdown: !). По някое време ще кача и снимки :)
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот outfaced » Пон Сеп 10, 2012 8:15 pm

sergeh написа:
outfaced написа:... A 179° цепеха направо ...

Щафетите си остават доста анонимни - едва ли за широката публика това 179° значи нещо, както и имената на другите щафети.

В интерес на истината те също си промениха състава и то на място преди старта. Тошко Ангелов се отказа от щафетите и отиде подобаващо в солото :agree:
Всъщност цялата тяхна щафета щяхме да се радваме да я видим като соло състезатели. Дамян и Христина показаха миналата година че се справят добре и там и бяха 2ри в отборното.

Списъка на щафетите ще го кача, като събера информацията кой в крайна сметка не се яви и кой кара ... :D
От Бяло кремче Здраве ни липсваше ужасно много поне на нас организаторите негово фото-величество Хамстера :nono:
При Дъртанян май също бяха в крайна сметка 3ма или се лъжа?
Може да ми драснете по едно ПМ че да си запиша и да се знае :deal:

Въобще щафетите барабар с организаторите показаха завидна липса на дисциплина в спазването на крайния срок за промени в състава :roll2: :rofl:
Изображение Изображение
Аватар
outfaced

Мнениеот marsa » Пон Сеп 10, 2012 8:29 pm

boriss13 написа:Eдит: @marsa На теб ли дадох гума и помпа на първа контрола?
Явно не - този който ми остави гума беше на последното спускане, иначе чужди помпи ползвах доста за допомпване да си комбинирам със спирания по контроли, че направо ми се умориха ръцете да помпам на всяка гума... моята помпа по едно време глътна прахоляк и помпаше по- бавно.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

ПредишнаСледваща

Назад към Състезания