mariya написа:може пък да пробвам, само не разбирам как става доставката
THEZOGGO написа:Не е сложно, само трябва да се разберете с човека който продава дадено колело или рамка или там каквото искаш, дали е съгласен да го прати до България. Напоследък, доста англичани отказват да пращат разни работи до България.
mariya написа:може пък да пробвам, само не разбирам как става доставката
mariya написа:имам ужас от травми и затова екипировка си купих. днес разбрах обаче, че ми трябват непромокаеми панталони:) и блуза за над протекторите. От това което прочетох, вие ми казахте и което разгледах по магазините се двоумя между един твърдак scott за 1300 и двойно окачена kona за 2000. Съгласна съм, втората ръка когато я избира лаик може да е много рискова
Top tube eff. (150mm travel/14”): 601mm
mariya написа: Както ще попитам след 2 седмици, ако си купя колело, къде се кара когато е затворен лифта
mariya написа:имам ужас от травми
mariya написа:не разбрах само, байкърите имат тайни , как да се пада без травми или как да не се пада:) А колкото до падането на ските: случва се много риадко от рода на веднъж на сезон и въпреки , че е сняг травми има ( най - често колена) Притесни ме , след като прочетох форума за травмите е, че всичкит тея протектори може и да ми опазят ръцете, ама май проблема е , че се чупи ключицата .
mariya написа:не разбрах само, байкърите имат тайни , как да се пада без травми или как да не се пада:) А колкото до падането на ските: случва се много риадко от рода на веднъж на сезон и въпреки , че е сняг травми има ( най - често колена) Притесни ме , след като прочетох форума за травмите е, че всичкит тея протектори може и да ми опазят ръцете, ама май проблема е , че се чупи ключицата .
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта