MacLeod написа:рам xc1 тежи едва 1.2 кг. Държа рамката да е и здрава.
Plamen_EM написа: Съветът ми е единствено да си купиш цял велосипед, а не само рамка.
MacLeod написа:Не бих се доверил на карбонова рамка, вилка или кормило.
Skoinks написа:Като сравнително незапознат с XC материала - колко пари излиза едно такова колелце 9 кг? Защото моят DH трактор е на ръба на 20-те кила... Твърдак.
milestone написа:250-300 грама свалени от рамка не знам колко ще ги усетиш, но да пробваш нещо ново щом можеш да си го позволиш си е вече аргумент за смяна.
RastaWarrioR написа:В другия случай с леките части, по-горе имаше мнение за цената на експлоатацията на подобна машина, струва ли си подобно начинание ако си на заплата и караш само събота и неделя.
MacLeod написа:RastaWarrioR написа:В другия случай с леките части, по-горе имаше мнение за цената на експлоатацията на подобна машина, струва ли си подобно начинание ако си на заплата и караш само събота и неделя.
Според мен ако караш само събота и неделя, експлоатацията няма да е толкова голяма и ще си караш дълго време машината, без да и има нищо. По - притеснителен според мен е страхът, който те обзема да не счупиш или изкривиш нещо, като загледаш камънака срещу теб.Тоест още преди да си дадеш парите, трябва да си наясно че този страх трябва да бъде преодолян. Аз лично го преодолявам след 3-тото каране на някой нов чарколяк.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта