[quote="bikerider"]
...печатат нови ако трябва...
[/quote]
Дам, така е, прав си. Но този безсмислен харч ще престане веднъж, когато те вече не са водещата икономика в света и долара загуби световното си значение. Тогава печатането на нови парички няма да помогне... какво ще правят тогава? Съгласен съм, че 104 милиарда не са толкова много за страна като САЩ, но все пак са си пари, които могат да се вложат в нещо смислено (смислено за мен, естествено, очевидно вие имате друго мнение по въпроса за кацането на Луната).

Просто съм все още песимист за ВСИЧКО свързано с космоса и нашето пребиваване там.
[quote="bikerider"]
Edit:
Всъщност до Луната ТРЯБВА да се отиде, щото тая пренаселена, олайнярена и изтормозена планета съвсем скоро ще вземе нещата в свои ръце... целия въпрос както винаги е КОЙ ще отиде.
[/quote]
То по тая логика не на Луната, а на някоя МНОГО подобна на Земята планета (просто защото Луната далеч няма подходящи условия за живот, камо ли за повечко хора), но първо трябва да се намери такава, да се намери начин да се стигне до нея, да се намери начин да се засели... тоест поне 10 000 000 години, като знаем на какво разстояние са близките звезди.

Да се ходи на Луната, за да се запази човечеството... хм, не ми се струва като добра идея... най-малкото на някого може да му се струва нагло да има хора на Луната, а той да мре на Земята и да прати няколко ракети натам, ама със специални, ядрени глави, а не с хора.

Revenge is everything.
Както и да е, ще видим кой е прав и кой не около 2030 година.

I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough