Capoeira написа:Имам малко впечатления от Гето безкамерни гуми:
Преден едностенен Minion 60А Exo - раздува се страшно лесно никакви забележки от гледна точка на изпускане, но явно едностенна гума за DH в безкамерен вариянт и ниско налягане не са приятна комбинация. Резултата беше 3 пускания в който 3 пъти на виражи просто отварям гумата и от нея излиза всичко. Пробвах с различни налягания, но без резултат, а и честно казано ми писна да се цапам в грунд.
Заден High Roller 2 пак едностенен, имах дупка през един от грайферите която не можах да залепя, просто вътрешната страна на гумата е адски лигава и лепилото и лепенката отказваха да стоят тям, а грунда не можеше да запълни толкова голяма дупка за това наляане. Предполагам че и при нея резултата ако беше перфектно здрава щеше да е същия и да я отварям по виражи.
Явно за момента ще огранича Гето безкамерните само до двустенни гуми който имат малко повече съпротивление на борда, за да може да не се превиват така.
Хай-ролера нещо и с високите налягания не се разбира. 2 пъти ми гърми на 4 като я напомпам 1вите дни докато се намести, при допустимо налягане 65psi(което е 4,5). Иначе като цяло не издишаше отникъде, но новите им кевларни бордове явно са твърде лигави за тази работа.
windv написа:Имам въпрос относно Борогрудн. Видях го в един магазин, еднолитрова опаковка за около 5лева, но бе течен катовода и леко прозрачен сякаш. Така л итрябва да изглежда? До колкото видях по филмчета и съм виждал други грундове, консистенцията е доста по-гъста, а и нали боза се зове... Та затова не го взех. такъв л итрябва да е ил иса различни видове и трябва да е по-гъст?
Благода предварително!
Грунда е този от малкото шише, и върши супер работа без примеси. Лично карам с фабрично издишаща външна гума и грунда вече 1 месец без да е мръднала. Съвета ми е да не взимаш от големите кутии, защото е малко по-гъст и прави ужасна свинщина.