k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.

Quigo написа:Първо ще се пукне челото.После седалковата ,после отстрани на тръбите до седалковата.След това ухото за дискова спирачка ,после на дропаута ,после ще се пукне точно под ухото за дерайльора.Честито ,остава ти около 6месеца каране.
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.

ivo_DH написа:Quigo написа:Първо ще се пукне челото.После седалковата ,после отстрани на тръбите до седалковата.След това ухото за дискова спирачка ,после на дропаута ,после ще се пукне точно под ухото за дерайльора.Честито ,остава ти около 6месеца каране.
Големи теоретици бе, голямо нещо ! Моето момче, не един Drag C1 е каран с огромни вилки, така че, в този случай практиката опровергава теорията. Най-лесно можеш само да му откъснеш ушите за спирачката с някоя по-мощна. За останалото ти трябва чудо да го повредиш
b1kerche_ написа:Drag C1 + Duro Freeride 20 еми това е комбинацията която съм направил и бих искал да кажете свойте мнения по въпроса ?

WhiteBoy написа:Дали ще издържи зависи изцяло от теб (как караш)

b1kerche_ написа:Мерси на всички
b1kerche_ написа:Drag C1 + Duro Freeride 20 еми това е комбинацията която съм направил и бих искал да кажете свойте мнения по въпроса ?

WhiteBoy написа:А би ли обяснил каква е разликата в рамките на c1 comp, pro & te като разбираш толкова много ?
Whisper написа:WhiteBoy написа:А би ли обяснил каква е разликата в рамките на c1 comp, pro & te като разбираш толкова много ?
казах вече, разликата е в материала, на ТЕ - 7005 (на мойта поне така пише), на другите - 6001

gosh6o написа:А защо в screambikes пише, че е 6061???

WhiteBoy написа:gosh6o написа:А защо в screambikes пише, че е 6061???
ц1-те са 6061, а climber-ите са 7005 (не съм много сигурен, но вероятно е така)
Whisper написа: а другите нямат...
За C1 незнам, но за Climber съм сигурен, че е 7005!ц1-те са 6061, а climber-ите са 7005
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта