Viki bombera написа:след малко ругане и уговорки пита колко сме и каза, че ще пусни само четирима
Viki bombera написа:При опита да се качи петото момче оня затвори вратата
Alpina написа:Viki bombera написа:след малко ругане и уговорки пита колко сме и каза, че ще пусни само четирима
иViki bombera написа:При опита да се качи петото момче оня затвори вратата
![]()
![]()
![]()
Подадеш му пръст, то ти отхапе ръката
http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/70/kontakti
fiderota написа:Сигурно е искал да изпита силата на вашето приятелство...
subritual написа:Момчето има право, от чисто правна гледна точка може да ги осъди.Е ако не са променили нещо в регламента наскоро.
MilenVD написа:А ти нещо много убиждаш а?
TheAnimal написа:Стига приказки искам кръв!
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Hell_Man написа:Наредба за превоз на пътници и условия за пътуване с масовия градски транспорт на територията на Столична община достъпена в 10 ч. на 22.10.2012 г.
andycu написа:...
(3) (нова с Решение № 508 по Протокол № 95 от 28.07.2011)
Пътник с редовен превозен документ има право да превозва по линиите на метрото велосипед, при следните условия:
- в делнични дни - след 21 часа;
- в почивни и/или празнични дни - целодневно;
- велосипедът следва да е във вид, който да не замърсява превозното средство;
- след закупуване на отделен билет за велосипеда от билетен автомат на входовете на метрото или от касиер в билетна каса на "Метрополитен" ЕАД.
andycu написа:За всички гореизказали се: Няма ли да е по-продуктивно, ако вместо да се изтъква какви "бастуни" са "потърпевшите", да се замислим, закон ли определя правата ни като колоездачи в градския транспорт или дали шофьорът си е пил кафето сутринта?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
MilenVD написа:До Луксозната придворна тунинг фирма на БМВ само за големи познавачи и просветлени личности... ...! Разбирам, че вероятно много се дразните на момчетата, които карат Даунхилл..."ахх тези лигльовци на мама и тате с много скъпите колелета дето все се редят на опашка за автобуса, защото са разглезени и немогат да се качат до горе по друг начин"... надявам се не мислите че темата е пусната от някой подобен, НО дори и да бе... пак не виждам проблема, който вероятно Вие виждате след като се зачетох в коментарите Ви.
bfm написа:Изчетох целия списък със задълженията, които имам в автобуса, но никъде не видях да пише, че на шофьора са му легитимирани правораздавателни функции. Както шофьорът не може да ме глоби ако се возя без билетче, така и не може да ме спре да се кача, има си инспектори по транспорта за тази цел.
andycu написа:За всички гореизказали се: Няма ли да е по-продуктивно, ако вместо да се изтъква какви "бастуни" са "потърпевшите", да се замислим, закон ли определя правата ни като колоездачи в градския транспорт или дали шофьорът си е пил кафето сутринта?
TheAnimal написа:Стига приказки искам кръв!
Alpina написа:. Само че до тогава ще им разширят аналните отверстия заради 30 мин забавяне, понеже са тарикатчета и не се съобразяват с това, че са пуснали 4-ма, а те се опитват да се качат повече.
Единственото което ще постигнете е да вкарате един двукоронен Zoom на всички качващи се с рейс нагоре, понеже ви знаят много балалайките...
И тогава няма да има опцията да се качват 4-ма, ами 0![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 369 госта