[quote="Admin"]
Моите уважения, но май си малко краен и то за хора, които едва ли познаваш лично
Това, че повечето хора препоръчват хубави продукти вместо лоши не е случайно, а е нормално. За съжаление, вилките на Zoom са скапани (пробвал съм няколко), това е положението! Как да препоръча човек такава вилка, кажи ми?
[/quote]
Извинявам се ако съм разбран погрешно и се съгласявам с това, че Zoom не са нищо добро! Но недейте да ги сравнявайте с професионални вилки, които струват 10х повече! За вилки от един и същ клас Зум предлагат наистина по-лошо качество , но и една поне 2,5х по ниска цена. (аз между другото не съм виждал добра вилка на Зума на БГ пазара). Но зависи от карането, пак казвам. Никъв проблем не е за един непретенциозен човек да преебава на 1-2 години вилка и да си я сменя, ако тя е на ниска цена. Но не се заблуждавайте с това, че скъпите неща са вечни!! Нека всеки си прави сметката и нека да не се чувства комплексиран от това, че кара евтино колело. Карал съм и евтино и малко по-скъпо - има разлика в усещането, няма разлика в адреналина. Скапано колело - по-трудно. Добро колело - губи се тръпката от опасността!
И пак SORRY!
Аз си хапнем мръвка, ти си бръкнеш в джобчетата...
(народна мъдрост)