Ozzie написа:Абе за каране в града си трябват топки, т'ва е.
Ozzie написа:Абе за каране в града си трябват топки, т'ва е.
MacLeod написа:Ozzie написа:Абе за каране в града си трябват топки, т'ва е.
ХахаТопки си трябват за други работи.
Според мен за каране в града има няколко основни правила:
1. Никога не карайте близо до вратите на колите. Което автоматично изключва велоалеята от по - горната снимка. Направо трябва да я замажат с валяка.
2. Винаги карайте по посоката на движението.
3. Винаги със задна светлина.
4. По - добре без музика и слушалки. Ограничаването на слуха е голяма загуба.
Спазвайки тези прости правила до сега съм нямал сериозни проблеми.
THEZOGGO написа:.... Е със сигурност ме е страх да карам колело в София, но когато трябва да стигна от вкъщи до центъра за 20 мин с колело, пред това да стигна за 1 час с градския транспорт, предпочитам да е с колело и предпочитам да има велоалеи които да са обособена част отделна от останалите пътни платна. Българина все още няма изградени навици и поведение за движение по пътя. То става смешно когато си в метрото и се качваш или слизаш по ескалатора където отстрани има надписи "Моля стойте от дясно!" но това никой не го спазва и хората си седят спокойно от ляво и отдяно. Те сигурно тия надписи са сложение ей така, за красота. Кво остава от шофьорите да си мръднат главата леко в страни за да погледнат дали някой не идва зад тях, преди да си отворят вратата. Хем ше им откъсеш вратата, хем ше се убиеш, хем после ще те накарат да плащаш вратата която са ти отоворили. Дразня се, щото да нямам светлини по себе си и да не се виждам, ок, аз съм си виновен, обаче предвид това, че аз се движа по правиалата на закона за движение по пътищата, може ли някой който има шофьорска книжка и е минал успешно очен преглед да не си погледне в шибаните огледала, ебаси хпрата.
Slade написа:
Учудвам се, че още не се е появил оня барутник Insight, да ти обясни какво си шубе, всяващо шок, страх и ужас във форума; как си неопитен (19 години по улиците са нищо, ей) и трябва да се запишеш на балет.
Insight написа:Slade написа:
Учудвам се, че още не се е появил оня барутник Insight, да ти обясни какво си шубе, всяващо шок, страх и ужас във форума; как си неопитен (19 години по улиците са нищо, ей) и трябва да се запишеш на балет.
1. Обяснил съм му го вече, няма на всеки по отделно
2. "барутник" ще наричаш баща си!
THEZOGGO написа:====
THEZOGGO написа:....
Insight написа:THEZOGGO написа:....
Човеко, говориш за местата, през които минавам на практика ВСЕКИ ДЕН, по НЯКОЛКО ПЪТИ... и чета и не разбирам какво говориш ... никой никога не ме е псувал, нито съм имал конфликти, нито съм присъствал на такъв конфликт с друг колездач. Не знам ... подозирам, че ти липсват някакви умения?! Апропо - кола караш ли, имаш ли книжка?
По най-дясна лента, която е за направо и за надясно, има начини да минеш направо с велосипед, без практически никакъв конфликт.
Insight написа:По най-дясна лента, която е за направо и за надясно, има начини да минеш направо с велосипед, без практически никакъв конфликт.
Insight написа:По най-дясна лента, която е за направо и за надясно, има начини да минеш направо с велосипед, без практически никакъв конфликт.
Alpina написа:Ако след промените по светофарната уредба за велопътеката на надлез Надежда...
dob написа:Смърди на ефрофондове.
Insight написа:Всичко е ОК, обаче велоалея В БОРИСОВАТА ГРАДИНА и в ЮЖНИЯ ПАРК?! .... къде точно и защо?!
Insight написа:Всичко е ОК, обаче велоалея В БОРИСОВАТА ГРАДИНА и в ЮЖНИЯ ПАРК?! .... къде точно и защо?!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта