kriso2010 написа:сглобих си xc, xt, и dh байк ...
rodopi_biker написа:kriso2010 написа:сглобих си xc, xt, и dh байк ...
Щом е dh задължително хидравлика (и то качествена). Ако е само за xc може и прилична механика. xt - някакъв твой стил колоездене ли е?? .. Коментирано е много пъти.
kriso2010 написа: А много ли ще ми се смеят ако отида с прилични механики да се спускам
kriso2010 написа:Здравейте, сглобих си xc, xt, и dh байк
PtD написа:..Мога да те уверя, че в едно сносно ХС каране участва и каране "с 200 по пресечен терен", и "каране/бутане в прилична кал", и "натоварване в пръстите"...
xcII написа:PtD написа:..Мога да те уверя, че в едно сносно ХС каране участва и каране "с 200 по пресечен терен", и "каране/бутане в прилична кал", и "натоварване в пръстите"...
а на теб май ти стана навик да четеш по диагонал, щото АКО прочетеш внимателно, горепосочените аргументи съм ги изброил като "+" за дискови..
ed. а как карам.. ами карам си лежарно
autosvet написа:Нагряват се еднакво бързо, но се охлаждат по-бързо. Спирачната сила си зависи доста неща - апарат, коефициента на триене между накладките и диска, площта на контакт... но принципно по-големите дискове спират по-добре. Вилката ти ще издържи ли 203-ки? А ако издържа и си дал толкова пари за нея пък нямаш за една хидравлика. Нещо не се губи хармонията. Я кажи какво си сглобил направо.
kriso2010 написа:autosvet написа:Нагряват се еднакво бързо, но се охлаждат по-бързо. Спирачната сила си зависи доста неща - апарат, коефициента на триене между накладките и диска, площта на контакт... но принципно по-големите дискове спират по-добре. Вилката ти ще издържи ли 203-ки? А ако издържа и си дал толкова пари за нея пък нямаш за една хидравлика. Нещо не се губи хармонията. Я кажи какво си сглобил направо.
Вилката е xcr 120 мм, но ми казаха че с мойте 60 кг, очите ще издържат. И точно заради вилката мисля да мина на механика, да не зема да я счупя с хидравликата.. Значи големината на диска не влияе много върху спирачната сила.. ?
Благодаря!
KUM4o написа:kriso2010 написа:autosvet написа:Нагряват се еднакво бързо, но се охлаждат по-бързо. Спирачната сила си зависи доста неща - апарат, коефициента на триене между накладките и диска, площта на контакт... но принципно по-големите дискове спират по-добре. Вилката ти ще издържи ли 203-ки? А ако издържа и си дал толкова пари за нея пък нямаш за една хидравлика. Нещо не се губи хармонията. Я кажи какво си сглобил направо.
Вилката е xcr 120 мм, но ми казаха че с мойте 60 кг, очите ще издържат. И точно заради вилката мисля да мина на механика, да не зема да я счупя с хидравликата.. Значи големината на диска не влияе много върху спирачната сила.. ?
Благодаря!
Напротив големината на диска има определяща роля за спирачното усилие. Представи си, че 160диск има полезна площ дълга да кажем 180мм по дължина за един оборот, а 203 да кажем има 240мм дължина за оборот. Хайде сега помисли за един оборот кой от дисковете предлага повече търкане с накладките.
xcII написа:Та много аргументи за дискови спирачки пред V-Brake, още един два за хидравлични пред механични такива, но според мен аргументът за спирачна сила е доста слаб, освен ако не си изцяло посветен на DH
pe60t0 написа:Така че, за спирането по-голямо значение има каращия, отколкото спирачката.
@KUM4о, размерът на диска влияе предимно с въртящия момент, който е M = F.r При едно и също F (да кажем, че е функция на материала на накладките и налягането им върху диска), 203мм ротори ще спират 203:160 пъти по-добре от 160мм (т.е. 1.26875 пъти, или грубо казано, към 27% по-добре). Отделно, че се охлаждат значително по-добре, което никак не е маловажно (там влиза въпросната по-голяма дължина, за която ти говориш ).
zafirovp написа:Не виждам, какъв е проблема да се кара с 203мм и BB7 като задна спирачка за DH. Единствения недостатък е болките в ръцете при по-дълго спускане. За отпред е задължителнно качествена хидравлика.
zafirovp написа:Не виждам, какъв е проблема да се кара с 203мм и BB7 като задна спирачка за DH. Единствения недостатък е болките в ръцете при по-дълго спускане. За отпред е задължителнно качествена хидравлика.
kriso2010 написа:
Задната ми спирачка е с апарат zoom и 160 promax диск. На апарата му е по-хлабава пружината и използвам хубави лостчета, и мога да се похваля че с металните накладки спира почти като хидравлика от висок клас. ........
kriso2010 написа:Някой има ли такава или подобна спирачка:
http://www.dimibike.com/velosipedi-kolo ... brm416.htm
Ако може някой който е запознат с този модел спирачка и подобни
a на нея shimanka да драсне един коментар - има ли стабилна спирачна сила и уморява ли много пръстите при продължително спускане,
Благодаря за вниманието !
zafirovp написа:Не виждам как ще сравниш спирачка zoom с 160 ротор Promax с хидравлика висок клас но...![]()
Даже и да докараш същата спирачна сила като някой Saint, какво ще кажеш за модулацията. И тя ли е същатата?
Аз лично съм голям враг на хидравличните спирачки, поради ред причини които не искам да обсъждаме пак, но от друга страна те са задължителни за спускане. След каране с Hope и Hayes Stroker Ace, вече немога да си позволя да карам без хидравлика. Ако карах нещо различно от DH щях да си купя механика и за отпред.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 383 госта