My bike

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

My bike

Мнениеот vnzz » Съб Ное 24, 2012 6:26 pm

Ми реших и аз, като нов юзър, да си покажа байк-а. В такова състояние е, тъй като няма с кого да карам напоследък или пък не ми остава време. Hope you like it... or not.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Can you help me occupy my brain?
Аватар
vnzz

Рейтинг: 1200

Re: My bike

Мнениеот gosh6o » Съб Ное 24, 2012 6:34 pm

Супер е :)
Аватар
gosh6o

Рейтинг: 1355

Мнениеот eMcKu » Съб Ное 24, 2012 6:35 pm

Ето я и моята шосейка, ама понеже нямам време да я карам и си я държа разглобена :eyebrow:
Изображение
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Рейтинг: 2000

Мнениеот vnzz » Съб Ное 24, 2012 6:40 pm

@emski: Подразбира се, че ще го карам пак като се стопи снега и съм го качил там, щото не искам да стои на балкона през зимата. Нищо, хумор да има :agree:
Аватар
vnzz

Мнениеот Yavkata » Нед Ное 25, 2012 6:40 pm

vnzz написа:....като се стопи снега ...

Като се стопи какво? Погледнах да не е мнение от миналата година, ама не е. Погледнах да не пишеш от северна Европа, ама не, пишеш от София. Такава прекрасна есен и време за каране , а държиш байка разглобен. Той е прекрасен , ама теб не те разбирам. Честно.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот darlik_95 » Нед Ное 25, 2012 7:44 pm

Yavkata написа:
vnzz написа:....като се стопи снега ...

Като се стопи какво? Погледнах да не е мнение от миналата година, ама не е. Погледнах да не пишеш от северна Европа, ама не, пишеш от София. Такава прекрасна есен и време за каране , а държиш байка разглобен. Той е прекрасен , ама теб не те разбирам. Честно.

Е, някои хора не обичат да им е студено и влажно... За мен най-добрите сезони за каране са есен и пролет хем по-прохладно, хем по-кално. Така де харесват ми калните бани.. :eyebrow: Колкото до колелото, изглежда супер, но трябва и да се кара! ;)
Аватар
darlik_95

Рейтинг: 1201

Мнениеот Yavkata » Нед Ное 25, 2012 8:05 pm

Е да, сигурно си прав, че някои хора не обичат да им е хладно. Принципно не ги преглеждам много тези теми, ама тия дни нещо се загледах. Голям брой свръхентусиазирани момчета , сгобили некое колелце дето преко сили може да се нарече "таралясник" пускат теми и хората ги хранят яко и изведнъж виждам едно прилично байкче "зазимено в бокса". Стана ми некво криво, при положение, че тия седмици колкото и да съм зает успявам да "открадна" време да покарам. Мисълта, че още следващата седмица може пуфкаф снег да затисне планините ме стимулира да използвам хубавите есенни дни до край.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот darlik_95 » Нед Ное 25, 2012 8:15 pm

Yavkata написа:Е да, сигурно си прав, че някои хора не обичат да им е хладно. Принципно не ги преглеждам много тези теми, ама тия дни нещо се загледах. Голям брой свръхентусиазирани момчета , сгобили некое колелце дето преко сили може да се нарече "таралясник" пускат теми и хората ги хранят яко и изведнъж виждам едно прилично байкче "зазимено в бокса". Стана ми некво криво, при положение, че тия седмици колкото и да съм зает успявам да "открадна" време да покарам. Мисълта, че още следващата седмица може пуфкаф снег да затисне планините ме стимулира да използвам хубавите есенни дни до край.

Преди малко изразих мнението си за тези които хранят, в тема малко по-надолу.. Та така де желая както на теб, така и на всички останали още малко време без сняг за да покараме. После идва редът на ските. :eyebrow: Лека вечер на всички! :beer:
И за да не съм :offtopic: Пак ще кажа, че колелото ми харесва, но искам да го видя сглобено и в действие! :)
Аватар
darlik_95

Рейтинг: 1201

Мнениеот vnzz » Нед Ное 25, 2012 10:49 pm

@явка: Ами главния проблем е, че нямам с кого да карам. Обикновено хората, с които карах в началото просто нямаха време, и ми оставаше да си карам сам няколко уикенда поред, като накрая ми писна едно и също, предвид и факта, че не знам и маршрути и т.н. Колкото до това, че е 'разглобен'- само казваш за другия уикенд нещо, сглабям го за 2 мин. и тръгваме. :beer:
Аватар
vnzz

Мнениеот elexir » Пон Ное 26, 2012 7:36 pm

В София си!?
:dontknow:
Сitroen TDI?Е нема такова животно на този свет,който иска да кара TDI,да си купи Golf-о!
elexir

Рейтинг: 1157

Мнениеот EccentricMOTION » Пон Ное 26, 2012 11:40 pm

Имаш мега машинката за разцъкване а се оплакваш, че било влажно навън. Хората за влажно пари дават...
Сглобявай машината и пали от Бояна през Бялата вода, нагоре будали колкото искаш.
Студено става, когато синтетиката във вилката ми започне да се чуди масло ли е или грес :bigeyes:
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот windv » Вто Ное 27, 2012 10:43 pm

EccentricMOTION написа:Студено става, когато синтетиката във вилката ми започне да се чуди масло ли е или грес :bigeyes:

:agree:
~~~o)Ѣ(o~~~
Велоделия - заигравки с хвърчалници :spin:
Аватар
windv

Назад към Радост за окото (видео и снимки)