vnzz написа:....като се стопи снега ...

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Yavkata написа:vnzz написа:....като се стопи снега ...
Като се стопи какво? Погледнах да не е мнение от миналата година, ама не е. Погледнах да не пишеш от северна Европа, ама не, пишеш от София. Такава прекрасна есен и време за каране , а държиш байка разглобен. Той е прекрасен , ама теб не те разбирам. Честно.
Колкото до колелото, изглежда супер, но трябва и да се кара! 
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Yavkata написа:Е да, сигурно си прав, че някои хора не обичат да им е хладно. Принципно не ги преглеждам много тези теми, ама тия дни нещо се загледах. Голям брой свръхентусиазирани момчета , сгобили некое колелце дето преко сили може да се нарече "таралясник" пускат теми и хората ги хранят яко и изведнъж виждам едно прилично байкче "зазимено в бокса". Стана ми некво криво, при положение, че тия седмици колкото и да съм зает успявам да "открадна" време да покарам. Мисълта, че още следващата седмица може пуфкаф снег да затисне планините ме стимулира да използвам хубавите есенни дни до край.
Лека вечер на всички! 
EccentricMOTION написа:Студено става, когато синтетиката във вилката ми започне да се чуди масло ли е или грес
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта