mtbfan1 написа:Според мен C1 ще ти е перфектно, ако го караш така както си написал. Рамката много отдавна се е доказала и е идеална за човек който сега започва да кара и да се учи. Земай C1 хич не го мисли, няма смисъл да се занимаваш с тоя CROSS!!![]()
(Писал си че бюджетът ти е 500-550, C1 PRO е 675 лева!!) Ако нямаш възможност за PRO съм сигурен че и COMP ще ти върши по-добра работа от crossa така че не се притеснявай . . . вземай драга и не го мисли. . ..
![]()
![]()
Поздрави
Winner4you написа:Значи аз съм Висок 1.85 тежа 89кг.Колело като Drag C1 дали ще ми е удобно при размер 16' и има ли поголеми размери.А дали ще излезе по добре и изгодно ако сам си сглобя колело с Рамка Fireeye;Вилка Ход 100-130мм;
PtD написа:А през коя махала минаваш, през Афганистан ли?
dani320 написа:Аз чесно да ти кажа и двете колела прсто не струват Cross Enduro е неземно дърво особенно с тоя zoom, Ц1 имах около година и половина след това за щастие ми го откраднаха. Трябва да знаеш, че от двете по-добро е Ц1, но аз бих ти препоръчал да следиш пазара (да тъсиш колело 2-ра ръка) изпадат доста хубави модели;) А иначе за теб ИДЕАЛНО е драг Ontario, щом си висок ще ти е удобно, Онтариото има и големи рамки (19 и 21). На скоро (може би около 2 месеца) в пазара имаше едно перфектно Drag ontario team edition (TE) за 600лв жалко че го испусна
Winner4you написа:dani320 написа:Аз чесно да ти кажа и двете колела прсто не струват Cross Enduro е неземно дърво особенно с тоя zoom, Ц1 имах около година и половина след това за щастие ми го откраднаха. Трябва да знаеш, че от двете по-добро е Ц1, но аз бих ти препоръчал да следиш пазара (да тъсиш колело 2-ра ръка) изпадат доста хубави модели;) А иначе за теб ИДЕАЛНО е драг Ontario, щом си висок ще ти е удобно, Онтариото има и големи рамки (19 и 21). На скоро (може би около 2 месеца) в пазара имаше едно перфектно Drag ontario team edition (TE) за 600лв жалко че го испусна
Никога през живота си не съм си купувал нещо втора ръка.Водя се на принципа че всеки гледа да си продаде боклука колкото и грубо да звучи има доста голяма истина в това.Така че за втора ръка не мисля че ще се справя с принципите си!![]()
Мислил съм за Рам ХТ1.!
Winner4you написа:
......... Та искам да попитам Бюджетът ми е 500-550лв.Искам колело за из града и за Леки спускания от рода на ДХ или пък за дирт джъмп.
......... Мислил съм за Рам ХТ1.!
.........Драг Онтариоо!Хммм Добро колело но какво е това viewtopic.php?f=3&t=59440
PtD написа:А през коя махала минаваш, през Афганистан ли?
Winner4you написа:Драг Онтариоо!Хммм Добро колело но какво е това viewtopic.php?f=3&t=59440
dani320 написа:За теб най-добре ще е драг онтарио или Ht1, само че при HT1 става дума само за рамка, защото цената надхвърля значително. Ако имаш стар велосипед ще е най-добре да си купиш рамка Ht1 и вилка sr suntor XCR (по твоя преценка кой точно модел) и да наслагаш части от стария ти велосипед. Рамка Хт1 + вилка XCR са ти около 350 лв. Имаш 200лв да слагаш каквито си искаш дреболиики (аз бих те посъветвал за гуми)
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта