би трябвало размера да ти е ок
http://www.bgmaps.com/link/FE25CC3CFD27 ... 587E6B4B18мисля това беше мястото, телефон никога не съм знаел
Франсис де Паренсе 10 или 12
улицата не стига до реката - по това се познава ... ако тръгнеш посока от реката нагоре се пада в дясно веднага след 'кръстовището' ... някое от кръстовищата, мисля след началото на улицата следващото
на ъгъла има блок ... няколко метра там ... подминаваш го и веднага след него има долепени 2 входа за вътрешни дворове, с врати затварящи се, влизаш в по-близкия ... пътеката е леко нанадолна ... като влезеш отзад има 1-2 гаража е единия е неговия ... това са спомени от преди 6 години та може и да са сънища а не спомени
Юлиан е наглед слаб, около 1.80, около 35-40 годишен
трябва ти следното:
рамката там където ще се заварява да е чиста от части, дебели лепенки, масло
да си психически готов че ще изчисти боята 1-2 пръста наоколо, иначе ще стане на юфка, съответно после със спрей акрилна боя за 6лв доколкото се сещам е най-евтино и е достатъчно ок
ако имаш парче алуминий (счупено ухо или нещо друго) го вземи, може да влезе в употреба, принципно той вероятно ще намери
остави го да огледа всичко, кажи че може да има усукване, нека види и помисли, ако каже да се слага планка или квото и да каже това е по-ок отколкото аз, ти или който и да е друг може да роди
цените би трябвало да са не са повече от 10лв на сантиметър шев (на всички аргончици са близки цените), но шева хваща и малко от здравото така че мериш и добавяш 2, ако искаш предварително някаква представа
огледа и подготвянето на инструментите са по-бавни, но като цяло би трябвало за половин-един час да е готово, ако има всичко нужно
ако го намериш и завари това ще ти е най-здравото място, защото другите заварки са доста по-стари
хората карат с по 3-4 заварки и аграрят, така че 'твойта е лесна' един вид
а той ни прави рамките от преди 2000-та ако нещо не бъркам, съответно сигурно се притесняваш от някви неща, но каквото и да се получи е най-доброто възможно
като цяло долу не е кой знае какво, другите тръби отгоре държат така че едва ли ще слага планка, освен ако не поискаш изрично, така си мисля
ми май това се сещам, успех ~~~