В скучните часове по геометрия я мачках, огъвах,опитвах да я пробия (с карфица

Ето видео: http://www.youtube.com/watch?v=5_hBNwD1HyM

Ozzie написа:И колко ти струваха шестте линийки и лепилото?
И колко тегло добави към колелото?
Или на преводача на българскиPtD написа:[терминът "разподобряване" е на Робърт Шекли]).
PtD написа:П.П. Това, което винаги ме е учудвало е: защо всички смятат производителите на стоки за идиоти и винаги се опитват да "подобрят" продуктите с подръчни средства?
taurus13 написа:Освен това...производителят може и да може да направи гума дето не се пука, но тя ще е по-скъпа и всички пак ще си купуват евтините, като ще казват - А, че колко струва една вътрешна гума и малко работа, пък и я се наложи да я сменям, я не - я дай от по-евтиния модел.
Освен това...производителя няма мнго файда да прави гуми дето не се пукат, щото няма да върви бизнеса с вътрешните гуми.
Значи нещо което е трябвало да ми се случи закъснява с графика?taurus13 написа:... и без това никой байкър не кара повече от 5 години колело.
TENDER написа:Значи нещо което е трябвало да ми се случи закъснява с графика?taurus13 написа:... и без това никой байкър не кара повече от 5 години колело.
rodopi_biker написа:PtD написа:П.П. Това, което винаги ме е учудвало е: защо всички смятат производителите на стоки за идиоти и винаги се опитват да "подобрят" продуктите с подръчни средства?
Вариант 1: Поради липса на средства се опитват да направят от нищо нещо.
Вариант 2: Искат да се презастраховат (в моя случай..)
Вариант 3: Доставя им удоволствие да изработват или модифицират нещата си.
При всички случаи доста от нещата са открити благодарение на случайни експеримети и няма лошо да се изпробва.
MIKEY MOUSE написа:1.Ползвай линийката по предназначение и слушай какво ти говорят в час по геометрия. Ще ти трябва, ако не за друго-поне да поумнееш.!Нали знаеш -българчето- на работа говори и мисли за ядене и пиене, когато яде и пие -мисли за работата - о и от там нито работа работа нито пиенето пиене.Та и твоята работа е така.
2. Сега по същество:Линийката е изготвена от полимер /пластмаса/ и материала струва пъти по-малко от готова линия
3.Линията/материалът/се огъва при стайна температура, а при -5 градуса?.... На твоята линия единия край беше отчупен!!
4. В магазините се продават протектори за външни гуми /подобни на бандаж, но по широки/- цена -по ниска от 5 линии.
5.Там, където има ръбове-/по линията има/ и съединения вътрешната гума се претрива и пука
6 ... и т.н и т. н.... и гледай си геометрията - изобретенията остави за по-нататък!!!
taurus13 написа:Искам да попитам - откъде мога да си закупя десетина от тия линийки
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта