Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Fanatico написа:@Niksancho96, прочети - тук също е обяснено.
Разбито означава, че се получава луфт между чашката и самото чело. А и като за начало, въпроса в темата не е това. И като ти даде снимка, какво ще видиш..
И мнението ми е пълен офтопик, защото повечето само пишате навсякъде без да си имат и представа какво се пита.
Нямам нищо против теб, колелото ти или каквото и да било, но ми дай една положителна причина за мнението ти.
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
amstel4o написа:А защо не направиш една втулка която е разликата демек луфта който е правиш я на стругар и я набиваш в челото стига да не е деформирало след това просто набиваш чашките дано съм бил полезен
Bace_kz написа:Да за жалост и двете легла за елипсовидни, за което съм виновен само аз. Чашките ще се направят по този начин, идеята ти за по-дълбокото набиване ще я обмисля, но да ти кажа този сезон, над 5000 километра, "течния метал" не е мръднал.
WhiteBoy написа:amstel4o написа:А защо не направиш една втулка която е разликата демек луфта който е правиш я на стругар и я набиваш в челото стига да не е деформирало след това просто набиваш чашките дано съм бил полезен
И като набие тази втулка в челото ще се раздуе още повече
amstel4o написа:ОФФФ майко тоя според мен кара http://prikachi.com/images.php?images/902/5739902U.jpg това и иска да му оправя челото ако е тази рамка не знам изобщо защо се хаби да я прави и изобщо да занимава хора от форума с глупости аз си мислех,че ще е някоя ДХ рамка а то някакво ХЦ ПРОСТО БЕЗ КОМЕНТАР АКО Е ТАЗИ РАМКАТА ЗА КОЯТО ИСКА ДА ОПРАВЯ ЧЕЛОТО !!!!!!!
Снимката я извадих от негова обява във форума
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта