zer0 написа:да не си завъртял врътката на lockouta и да си я забравил
danieldonev написа:Нека да кажем, че не съм я подържал по най-добрия начин..
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
danieldonev написа:Вчера се опитах да отворя вилката. Отвъртях горните капачки на lock-out и Pre-load и като се стигна да махана долните болтове, от единия изтече някаква гняс направо ми стана лошо (вилката не е с масло). Другия (от към lockout) изобщо не искаше да се махне - въртеше се на свободно... Не знам как да го оправя за да разделя ботушите от горната част. Искам да ги разделя за да ги почистя и смажа. Ако може някой да ми помогне и да ми каже защо не може да се махне долния болт на lock-out?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
danieldonev написа:Вчера се опитах да отворя вилката. Отвъртях горните капачки на lock-out и Pre-load и като се стигна да махана долните болтове, от единия изтече някаква гняс направо ми стана лошо (вилката не е с масло). Другия (от към lockout) изобщо не искаше да се махне - въртеше се на свободно... Не знам как да го оправя за да разделя ботушите от горната част. Искам да ги разделя за да ги почистя и смажа. Ако може някой да ми помогне и да ми каже защо не може да се махне долния болт на lock-out?
bikerstyle написа:Като си купих колелото предния ми амортисьор нито влизаше посто НИЩО. Направо бетон. Но един ден яко я смазах - в магазина едва ли са го правили. И като я смазах започна да влиза много яко. Така че може да не е смазана. Ако не е от това можеш да опиташ с WD-40. Това е супер спрей за смазка - почиства, премахва ръжда и др. Ето го и него: http://www.google.bg/search?hl=bg&gs_rn ... AQ#imgrc=_.
Откога ти стана така с вилката? След падане или нещо друго?
wheels написа:bikerstyle написа:Като си купих колелото предния ми амортисьор нито влизаше посто НИЩО. Направо бетон. Но един ден яко я смазах - в магазина едва ли са го правили. И като я смазах започна да влиза много яко. Така че може да не е смазана. Ако не е от това можеш да опиташ с WD-40. Това е супер спрей за смазка - почиства, премахва ръжда и др. Ето го и него: http://www.google.bg/search?hl=bg&gs_rn ... AQ#imgrc=_.
Откога ти стана така с вилката? След падане или нещо друго?
WD40 определено не е смазка, по-скоро е спрей за почистване. Моят съвет също е да не го ползваш за смазване на вилката.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта