Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Може и за там да е но не е лошо да се знае кое и как за да няма митове и легенди с тия заварки. Защото философи много а такива с практика в тая област съвсем малко но иначе мнения се дават на поразия без покрития.WhiteBoy написа:Тази тема е направо за раздел веломеханик..
VOLATGE написа:Като става разбираш ли толкова здраво след като се завари, производителите щяха да си цепят рамките и пак да ги заваряват, щото на същото място няма да се счупи. И да заварката няма, но ще се пукне до нея. Е*аси и всеразбиращите хора има.
gosh6o написа:Хайде стига сме плашили момчетоЩом я е купил, значи е решил, че ще държи, а и бомбата му беше варена също
Само едно грундче, че да стане сива заварката и да не бие на очи и е бомба
Дават го сега след като се затопли да завали пак сняг! Защо не удариш няколко снежни снимки?
feniks написа:Производителите като им пратиш рамката обратно я правят като нова и дават сертификат към завареното място разбирачев поразпитай малко и после говори че ме дразниш вече
feniks написа:Като не разбирате от дума така ще бъде мога да ви го повторя и в очите ако искате не ми е проблем
did написа:feniks написа:Като не разбирате от дума така ще бъде мога да ви го повторя и в очите ако искате не ми е проблем
Ха на бас, че ще ти стане проблем!
did написа:feniks написа:Като не разбирате от дума така ще бъде мога да ви го повторя и в очите ако искате не ми е проблем
Ха на бас, че ще ти стане проблем!
Ако толкова държиш мога да ти покажа сертификат за заварка от производителя. Веднъж пращах рамка за да я заварят и хората ми върнаха рамката със сертификат за заварката с гаранция че ако там се скъса те ще си берат гайлето. Можех и сам да си я заваря но я пращах само заради такива неверници като повечето тук и за да мога после да я продам на нормална цена.VOLATGE написа:feniks написа:Производителите като им пратиш рамката обратно я правят като нова и дават сертификат към завареното място разбирачев поразпитай малко и после говори че ме дразниш вече
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък що си мислех, че ги сменят с нови?
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта