dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
bnА написа:Отиди и попитай в БАС, мисля че ще ти помогнат. Цената е около 80 лева до колкото знам но не съм сигурен дали ще пребоядисат рамката ако не е рам
eMcKu написа:Пласто
ssickk написа:на разклона за БАНКЯ ...
eMcKu написа:Тинтява 15 - 17, след басейн Диана. Пласто - http://www.plasto.bg
Боядисвал съм 5-6 рамки, цената не е била повече от 30 лева с лака.
Даже на последите 2 пробвах нещо ново - след като ми я боядисаха, преди да сложат лака, лепнах лепенки и емблеми, а после с лака се запечатаха. Имаше съмнения, че в пещта ще се стопят, но издържаха, т.е не стават обикновени лепенки.
За качеството, най-добре е да си около човека, докато я боядисва, че са малко немърливи. Въпреки това боята става супер.
Срока е от порядъка на 2-3 дена. Това е за там.
Успех
ichuz написа:а сам ли трябва да си свалиш боята(при пласто), или това се включва в процедурата. понеже и аз искам да си пребоядисам моето колелце, интересува ме като махна вилката, нали остават някви "чашки"(нали та ка се казват?!?) как се махат и после как се слагат?
ssickk написа:на разклона за БАНКЯ след околомръсното има сервиз на СУБАРО и ТАМ навътре е и бояджииницата като стигнеш там питаи и ще ти кажат каде е точно,аз лично съм си правил 4 рамки там а и от Веломания там носеха рамки за някви по специялни цветове и поръчки така че хората знаят за какво става дума,казвам за тази работилница защото боята която ми слагаха на всички рамки не успя да се надере дори и на наи кофти местата по една рамка там кадето минава гумата и отдолу кадето хвърчи всичко-знаете за какво говоря нали??така че разходката до там си заслужава дори и да не си от тази част на София...успех и дано съм бил полезен ако не на теб то на някои друг...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта