Нп още довечера ще снимам частите с които беше свързана. Със сигурност обаче освен лагерите нищо друго не е от там. Лагерите които са набити на задната част на вилката са с по голям диаметър от останалите лагери и през тях минава болт който свързва двете части но той е с по малък диаметър от вътрешният диаметър на лагерите и имаше две метални втулки. Отделно от едната страна имаш една тефлонова или пластмасова втулка а от другата страна някаква странна част наподобаваща по дебела шайба. Абе общо взето УЖАСdarlik_95 написа:Най-добре дай снимки !
Не колега оригинално са два лагера. Тая вечер след след 21ч като се пробера ще снимамdarlik_95 написа:Рамката ми не е такава, но лагерите при свръзката не са ли 4? Два набити в предната част и два в задния триъгълник иначе би имало голямо триене метал в метал т.е. болт - рамка и цялата идея от лагеровката би се изгубила... Най-добре да изчакаме снимките и тогава да гадаем.![]()
Благодаря и на теб за съветите братлеdarlik_95 написа:В такъв случай най-добре е да пише някой собственик на такава рамка, който я е разглобявал и може да приложи снимки. Съжалявам, че не можах да помогна.
slavianko написа:Ето как е от към предната част. Има отвор и метална втулка набита в алуминия.
slavianko написа:Проблема е че при тая сглобка няма как да се избегне аксиалният луфт.
Аз и сглобих един твърдак и вече си го кара обач все се оплаква че и друсало из бордюрите и че иска мека рамка като моето. Давах и моя фриирайд да го кара и каза че ще понесяла теглото но било по приятно за каране с мекицата. Ще прехвърля повечето компоненти от твърдака и само ще търся някаква по дългоходова вилка пък ще видим какво ще се получи.Ozzie написа:Любопитно ми е само, в крайна сметка какъв велосипед ще се получи (най- вече каква вилка ще му сложиш) и дали на жена ти ще и харесва да се бъхти с един относително не лек велосипед, бих казал дори тежък.
P.S. Ако няма да го правиш замоля за извинение.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта