[quote="velco"]
[quote="Brave"]
Кастрацията и тежки глоби за всеки, който си изоставя кучето е решението.
[/quote]
Ъ-ъ-ъ, кастрация за кого по-точно ?
[quote] Пък да ти кажа, не е добре да няма никакви бездомни кучета в София, защото тогава ще дойдат плъховете (защото няма да имат съперник за храната) и ще видим тогава чудо.
[/quote]
Ами ще видим чудо я, то и за плъховете ще се намерят природозащитници ...
Edit: малко ме съмнява тая работа с плъховете, по мои скромни впечатления от В.Търново и Бургас, нито кучета са ме гонили, нито плъхове ... А също и в NYC не съм чувал за проблеми с кучета и плъхове ... виж, алигаторите в канализацията са друга работа ...
[/quote]
Напълно съм съгласен проблема е най вече при хората - колко хартийки от какво ли не и полетиленови торбички от какво ли не има по улиците - а и клошарите вадят от варелите и оставят на земята какви ли не боклуци - трябва да има ред който да се следи за спазването му от полицаите които пък да се следят от нас гражданите и ако някой полицай не си върши работата заплатата му отива в човека който е сигнализирал в РПУто за престъпния полицай.
Айде да видим има ли хора дето да припечелят още някой и друг лев като следят полицаите???
Ама в бг всеки нарушава какви ли не елементарни закони - това че си изхвърлят боклука кадето не трябва е едно на ръка - ами уличните састезатели а? те като спрят на средата на кръстовището и само да светне жълто и политат да прегазят който и да е???
Ами това че полицая си седи на 5-10 метра от същото кръстовище или както е на Орлов мост на светофара и няма един глобен за спиране на пешеходната пътека???
Да не говорим че почне ли да пише акт на някой все едно няма полицай ;(((
Пък после търсим Софиянски и кой ли не да са ни виновни - няма да стане няма - с нормалните държави полицаите поличават заплати а тук си получават щатните заплати без да работият.