kokoteofilov1 написа:Сериозен съм! Не че го е ползвал де....
krach написа:LyuboKolev написа:Знам че всички ме мразите заради коментарите ми, но не ми пука. Пиша тук макар че са ми писали "аман от теб" и т. н. Преди 20 год. си купи много здрав катинар от Кореком и след време мой приятел си купи същия и се оказа че са с еднакви ключове. Днес се оказа че с друг приятел пак имаме еднакви ключове. Т. е. Колело може да бъде откраднато за вече рекордните 1 сек. и ако някой те пита винаги можеш да покажеш че ключът ти е оригинален. Катинарите са ни за по 20лв. не са смешки за по 4 лв. и са "маркови", така че мислете му. Това нали знаете че го четат и крадците. Продължавайте да ме мразите.
марков...20 лева?!?!?
![]()
![]()
гледах маркови но са от 70 и на горе.
Сори за
LyuboKolev написа:...
Ozzie написа:Слагате веригата на най- големия венец отпред и най- малкия отзад. Ако имате щастието да карате с Avid BB 7 завъртате врътката за регулиране на външната накладка така че да блокирате роторите. Байка в буквалния смисъл се обездвижва. Искам да го видя този дето ще бяга на гръб с ХХ килограми.
zer0 написа:Ozzie написа:Слагате веригата на най- големия венец отпред и най- малкия отзад. Ако имате щастието да карате с Avid BB 7 завъртате врътката за регулиране на външната накладка така че да блокирате роторите. Байка в буквалния смисъл се обездвижва. Искам да го видя този дето ще бяга на гръб с ХХ килограми.
подкрепям те и му слагаш катинар.може и с bb5
MacLeod написа:Използвам това:
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=89012
Заключвал съм си колелото къде ли не и е непокътнато. Заключвал съм го и за цяла нощ също. Според мен за всяко колело си има и ключалка.
Смешно е да караш колело за 3 бона и да го заключваш с катинар за 50 лева. И после защо изчезнало..
Иначе е вярно че 100% гаранция няма, ама 99 % мисля че можем да докараме.
krach написа:Голяма част от тафените колела, предполагам са на видни места. Изключвам забутаните мазета и "заключващите се" входове. Имам предвид пред магазини, пред офиси, по улицата по стълбове. Ако непукизма на хората се пречупи, ще е най - доброто средство срещу крадци, далеч по добро и от най - добрата заключвалка.
LyuboKolev написа:...имаше над 100 колела на площада пред гарата и бяха на хора които взимат влак до Базел и се връщат след 9 часа. Нямаше нито един скъп велосипед...
Slade написа:LyuboKolev написа:...имаше над 100 колела на площада пред гарата и бяха на хора които взимат влак до Базел и се връщат след 9 часа. Нямаше нито един скъп велосипед...
Мога да потвърдя същото и за Виена - на метро станциите трудно можеш да видиш заключено колело за повече от 200-300 евро, а паркингът е пълен. Аз лично в момента, в който "налея" още 300-400лв в сегашното колело просто няма да го карам в града, много по-удачно ще е да си купя 28" хибрид за 300-400лв и съм сигурен, че ще ми върши идеална работа в града. Със сигурност обаче няма да го заключвам с D-лок за същата сума...
krach написа:Спрей...както писах по - горе. Спрея може да го дадеш и на малко дете и на слабо девойче и на някой здравеняк. Резултата винаги е добър. Няма опасност да затриеш грешките на природата (циганите) и да ги лежиш като хора, в същото време оставят в безпомощно състояние в което може да си ги пориташ![]()
veskoz написа:krach написа:Спрей...както писах по - горе. Спрея може да го дадеш и на малко дете и на слабо девойче и на някой здравеняк. Резултата винаги е добър. Няма опасност да затриеш грешките на природата (циганите) и да ги лежиш като хора, в същото време оставят в безпомощно състояние в което може да си ги пориташ![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта