Easton Havoc 750 - 240гр
Тотал: - 75гр
С тази дългоочаквана част мисля умишленото сваляне на килограми да приключи по моя проект.
Скоро снимки.
Успех на всички

airborneone написа::offtopic:
В темата от миналата година (Ca y est!) ще има по-точна информация
Засега теглото е достамалко
outfaced написа:абе къде отиде оная тема на Harka за неговото ултра леко конче ... че не помня до колко кила го беше докарал
outfaced написа:Инак честно казано не бих казал че минималното тегло е винаги плюс. В смисъл такъв, липсва го вече онова усещане за валяк, който гази наред![]()
Много подскокливо стана и трябва малко повече реакция за да се вкарва в пътя. Но за това пък усилието на реакцията и по-малко и резултата е по бърз.
milestone написа:Това 2615 гр. голата рамка Remedy '09 ли е или с плюсчетата на долния ред в таблицата? Щото за Fuel EX '08 със шока (Fox Float RP23 190X50) кантара показа над 2800 гр.
uBaH написа:Аз, тъй като не карам състезателно и нямам кой-знае каква нужда от QR-и, минах на технически по-просто решение. Спестих общо 51 грама, спрямо стандартните QR-и на високия клас главини на Quad. Това за има-няма 12 лв.
uBaH написа:Ако искаш удобството на QR-а, имаш вяра на китайците и ти се чака около месец за доставка, може да погледнеш тези - Bicycle Bike Titanium Lightest CNC Quick Release. Бях им хвърлил око по едното време. Теглото им, според описанието, е 48 грама.
Axis length: front 150mm / rear 180mm
uBaH написа:Най-обикновена стомана са си
Цвета на метала, от снимката, е малко подвеждащ (отражения, ала-бала). Ако бяха от титан, теглото щеше да е под 35-40 грама за двете. Конкретно тези взех от Velocity. Вземал съм и два комплекта от Rose. При покупката обаче, трябва да се внимава, защото не винаги е упомената дължината на задната ос и накрая може да се окаже, че идва с няколко милиметра по-къса от необходимото.
ПП. Сега виждам, че от Rose са си коригирали описанието и вече пишат, че техните са подходящи за разстояние между дропаутите не по-голямо от 130 мм. Миналата година, когато поръчвах, не беше така и ако рамката, на която ги ползвам, беше с малко по-дебели дропаути, трябваше да ги подаря на някой шосейкаджия.
И все пак, като се отвори дума за титан ... Ако искаш удобството на QR-а, имаш вяра на китайците и ти се чака около месец за доставка, може да погледнеш тези - Bicycle Bike Titanium Lightest CNC Quick Release. Бях им хвърлил око по едното време. Теглото им, според описанието, е 48 грама.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 340 госта