Raider-krr написа:Много филми гледаш ,като "сам вкъщи" те са едри и само чакат някой да ги ритне в топ*ите и да се наведат и един в устата после...
ludanik написа:А ти какво би направил?
Antares написа:На 17 години се записах да тренирам боен спорт. Полезните неща, на които ме научи са да бягам сравнително бързо, да си контролирам емоциите по-добре (това беше най-полезното) и елементарна идея за био-механиката на една схватка. Само дето там обикновено те учат да не риташ дадени зони, други са наказателни точки, това, което ще научиш в школата като умение за бой надали ще е особено полезно на улицата.лампа написа:Ако искаш да се пазиш и да не те е страх, най-добре е да се запишеш на някой боен спорт. Има достатъчно школи.
Реално, за да можеш добре да приложиш НЯКОИ от техниките - ще трябва да минат доста години и доста спаринг. Та като цяло съм с две ръце "ЗА" бойните изкуства, но не като място, което да те научи да се биеш, а като място, което да те научи да се владееш.
subritual написа:Ами така е братле.Зелените пространства са на всички!
lusi написа:От доста време ми си случва това ,но не само на мен и на приятелите ми копаем 2 седмици и си късаме нервите да мъкнем камъни,клони,дънери,пръчки и други материали с които можем да построим скок. И така някой идиот със скутер мотор атв или пешеходец да мине и да бутне скока който сме правили или някой гнусен мангал да събори норт шоре-а ни за да земе дървената му част.Също така преди около седмица и нещо както обикновено си седяхме в квартала (Драгалевци) и копаехме докато не дойде един средно възрастен мъж взе ни лопатите и ги "конфискува" и заплаши с полиция заради това ,че копаем и краден пръст колкото и малумно да звучи.Ако имате подобни случаи споделете
Antares написа:Владе, нека попитам, това ти мнение базирано на личен опит ли е, или просто разсъждавашЗащото ако някой държи да става биткаджия - правилните избори (според мен) са Муай Тай, Кик Бокс, ММА... Вин Чун (с което мисля да се запозная по-обстойно) ми се струва, че е повече бойно изкуство, отколкото боен спорт.
crazy_biker написа:Всички сме запознати в парковете и така наречените скокчета.И как хората първо гонят нас тези който сме скачали на така наречените скокчета нищо,че са над 1,80 м. :D Та да кажа какво ми се случи докато карахме с приятели.
Караме нали и сме седнали да починем нещо ала-бала и извадили сме вода,семки и всякакви хранителни боклуци. :D
И изведнъж от храстите излиза някакъв чичка с децата си.И децата му поредните богати нахалници. Развалят скоковете даже едно се испика колкото и да е странно и не реално. :banghead: А той като последния тарикат седна до нас едва не ме събори все си семки взе едно шише вода изяде ги испи си водата седна на колелото стил перничанин в голф (не искам да убидя никой ) и започна да ни се кара колко сме смешни,че не можем да караме ама имайте предвит 40-45 годишен мъж. След около 30 мин. пак го видяхме на виражите в Южния парк как се пуска на спирачка с децата му на новият вираж.Един мой приятел с BMX на Moongose (мисля , че така се пише не съм запознат с bmx-a ) и дедето му изкаше да кара бмх-а на моя приятел , той разбирасе не му го даде а оня тъп чичо го хвана за раницата и замалко да го събори от байка му,само да може сина му да го кара. :crazy:
Кажете в коментарите дали някога ви се е случвало това,защото 1. не е нормално и 2.аз тогава за първи път видях такъв индивид.
:wavey:
taurus13 написа:Абе вие нормални ли сте....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 366 госта