puleto написа:veskoz написа:krach написа:Спрей...както писах по - горе. Спрея може да го дадеш и на малко дете и на слабо девойче и на някой здравеняк. Резултата винаги е добър. Няма опасност да затриеш грешките на природата (циганите) и да ги лежиш като хора, в същото време оставят в безпомощно състояние в което може да си ги пориташ![]()
Хипотетично със спрей пет човека не мисля че ще омагьосаш. Ако само са искали колелото и напръскаш в най- добрия случай трима, то другите двама ще те спукат от бой. Лошото да те спукат от бой на пусто място е че ще те докарат до безсъзнание и ти миришеш на кръв и после те дояждат кучетата. Ако не дай си боже ослепиш трайно някой от нападателите, те веднага ще докажат със свидетелстване в съда, че си блъснал единия от петимата с колелото, те са се развикали и ти си ги нападнал. От там не ти мърдат решетки и плащане на кръвнина на слепеца. Спрея е готин, ако ти скочи здрав пияница който не можеш да го набиеш. Пръскаш и изчезваш, ама моментално. Въобще не го наритваш за да не те видят. Също помага и за кучета ама за две три. Ако ти скочат шест по- добре се напръскай ти със с прея за да не те боли много.
Не знам някой дали изобщо от тук пишещите е виждал подобен спрей, но това не е биологично оръжие забранено от ООН. Такъв спрей да ослепиш ТРАЙНО някой ще трябва да изпръскаш цял флакон от 1 см в окото без той да мига. Аз съм имал такъв спрей, и не точно са ме пръскали ами след като пръсках песове по ръката ми остана вещество и с целия си акъл си напипах очите. Е не е приятно но не съм сляп. Вярно е че не е директно попадение но това само скъси времето през което ми беше гадно.
Наистина ако те нападнат 5 човека шанса да се спасиш благополучно намалява, но по тази логика ако те нападнат 10 да си носим гранати?! Със спрей можеш спокойно да обгазиш цяла компания (нали при хипотетично подходящи атмосферни условия - а именно вятъра да не е срещу тебе) спрея прави голям облак, и със сигурност ще им е гадно. А относно това кръвнини и прочее съмнява ме 5 циганина или крими лица да седнат да подават жалба срещу тебе. Най - малкото със сигурност са познати в местното РПУ.
Така че не мислете спрея за нещо ТОЛКОВА ОПАСНО...Гадно е факт но не и така както го описвате.