Една "История" за ДамМи с КилограмМи грами ;)

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Една "История" за ДамМи с КилограмМи грами ;)

Мнениеот Virtuous » Съб Мар 30, 2013 7:21 pm

Ето че дойде и моя ред да се похваля, но ще го направя малко по различно от темите които сте разглеждали досега от рода "Вижте ми новото КОЛЕЛО" ;) Та именно реших да разкажа цялата ИСТОРИЯ за колелото ми и мисля, че ще е интересно, въпреки че неразполагам с голям капацитет от снимки през изминалото време в което го сглобявах.

И така ще започна от далече: Хората които ме познават, знаят че ми е страст не само да въртя колелото като луд т.е. XC, но и да спускам DH. Преди да сглобя това колело Карах доста Крос-Кънтри, ходих по състезания - печелих и бях доста доволен от моите резултати за които благодаря на Родителите ми, Велоклуб КРИВА СПИЦА и всички приятели които бяха до мен по баирите из цялата страна!!! Дойде време да стана Студент и реших да си продам колелцето и да сглобя някаква машина на която като се кача да се кефя максимално, понеже така или иначе нямах да имам тове време - знаете как е като си студент ;) И от ТУК започва същинската ИСТОРИЯ :peace:

Първо си взех гола рамка RAM DHX с колче, ухо, чашки и задна ос. Всяка вечер гледах рамката и се чудех кога ли аджеба ще е готово!? След това ми пристигна и Шока: FOX DHX 3.0 .. сложих го и започха да се заформя нещо :) След не дълго време ми дойдоха и други чаркалъци, но не ми достигаха за да го подкарам напълно! Тогава на помощ ми дойде един приятел който ми даде някои части от неговия байк и се получи ето това:

Изображение

Спомням си че го сглобявахме до 22:00ч и нагоре .. гледах го как се получава и треперих от адреналин :Д .. Още на другия ден се качих в гората за да го тествам, Дет се вига да го НАДУЯ !

Изображение

Изображение

Карах го една седмица, но се наложи да си върна частите които бях взел от моя приятел. След недълго време т.е. преди Коледа, Дядо коледа реши да ме изненада с нова вилка и ми донесе BoXXer ! Бях адски радостен :eyebrow:

Изображение

Вече Баш си заприлича, но бях само с предна спирачка :с ..... Това разбира се не ме спря да раздавам яко газ, дори и само с предна спирачка :peace:

Изображение

Изображение

Поради факта, че бях само с предна спирачка ми се налагаше някои места да ги пускам доста по бавно, а тове ме изнервяше много и исках час по скоро да си купя задна спирачка. Да си купя ама кога като съм студент и всяка седмица парите отиваха за Студенстки купони /хората които ме познават мисля че могат да потвърдят колко $$$ са отишли по купони и пиячка, може би има няма два страхотни байка, ама то на говедото като му се пие.. както и да е /
Един ден реших да направя една ТРАНСФОРМАЦИЯ - направих си БОЕН ТВЪРДАК - така имах за момента 2 спирачки :Д

Изображение

Изображение Изображение

Ето и клипа на ТРАНСФОРМАЦИЯТА: http://www.youtube.com/watch?v=dwW8Fm-LC00

Покарах си доволно твърдачето, след което отново си сглобих КОЧ-а ака. The Bitch.. Вече е Февруари, а моите приятели ме питат съвсем сериозно какво ще купувам за моята приятелка. Аз шеговите им казах Кормило :Д:Д:Д след което ми се изсмяха! :rofl: 14-ти Февруари звънеца звъни и пристигна подаръка за "К*рвето" ... Стана по НАПУДРЕНА !

Изображение

Така де уважих и колелото ми на 14-ти Февруари :Д .. ОК но дойде и 8-ми Март, а тя си иска ;) Накичих е и с задна спирачка и от там се започна ЯКО КАРАНЕ !!!

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И така празници идват и мисля да купувам зелени капли, нови спирачки и други малки елементи за Зелената Мамба ;)
Mountain biking is not a life.. It`s a lifestyle

Изображение
Аватар
Virtuous

Рейтинг: 1310

Re: Една "История" за ДамМи с КилограмМи грами ;)

Мнениеот kibikoff » Съб Мар 30, 2013 10:05 pm

Честито д-р Найденов!!!

и умната! :^:

:beer: :beer: :agree:
kibikoff

Рейтинг: 2000

Мнениеот iFkata » Съб Мар 30, 2013 10:47 pm

Невероятна история и страхотен прогрес и надграждане. Страхотен е станал DHX-a. Със здрав да го караш и само хубави моменти! :agree:
Аватар
iFkata

Рейтинг: 1229

Мнениеот Virtuous » Нед Мар 31, 2013 11:00 am

Благодаря :beer: :beer: :beer:

Изображение
Аватар
Virtuous

Мнениеот niki4040 » Пон Апр 01, 2013 12:20 pm

ЧНБ !! :beer:
Продавам обтегач Shimano SLX за 9 скорости: viewtopic.php?f=19&t=161923
niki4040

Рейтинг: 1139

Мнениеот Ozzie » Пон Апр 01, 2013 3:27 pm

Хубава история!
:beer: :beer: :beer:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Virtuous » Вто Апр 02, 2013 9:39 pm

Ozzie написа:Хубава история!
:beer: :beer: :beer:

Самата Реалност... и сега съм Happy, а вече искам нещо ново :peace:

Изображение
Аватар
Virtuous

Мнениеот Virtuous » Нед Авг 18, 2013 3:21 pm

Историята Продължава. Преди няколко седмици пристигна новата ми рамка Santa Cruz V1o :love:

Изображение

Прехвърлих си всички части от Зелената Мамба и всичко е ок :deal:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Virtuous

Мнениеот niki4040 » Пон Авг 19, 2013 9:20 am

Честита рамка ! И безаварийно ! :beer: :beer: :beer:
Продавам обтегач Shimano SLX за 9 скорости: viewtopic.php?f=19&t=161923
niki4040

Рейтинг: 1139

Назад към Радост за окото (видео и снимки)