Имам следният проблем. Съвсем на скоро купих сгъваеми външни гуми Continental X-King 2.2 и заедно с тях вътрешни гумиSCHWALBE XX LIGHT. Напомпах ги по спецификациите и след 6 километра каране в градски условия установих че задната гума е спукана ето така изглеждаше спуканото. Странното е че е от страната на шината.
. Показах я вътрешната гума проверихме бандажи и я смениха веднага. От тогава съм минал към 100 км без проблеми. Преди малко минах покрай колелото и забелязах че предната и задната гума са спаднали напълно (а днес ходих до офиса с колелото) разглобих ги и забелязах че и предната и задната са точно както задната предният път. Проблема ми е че се съмнявам в едни конци които са на гумата и се виждат добре на тази снимка
и
Външните гуми нямат още 200 км и не зная какво да правя утре ще ходя до магазина и се чудя дали да не сменя външните гуми или да търся по дебели вътрешни гуми? Много моля за съвет, а ако има някой който е патил така да даде рецепта за лек! Ето туксъм качил всички снимки които направих сега
, колелото си
.