xcII написа: "Да изчистим България за 1 ден!"
Къде го това място? Имам половин кило батерии, всякакъв тип.taurus13 написа:където за всяка предадена батерия получавам по лев обратно.
subritual написа:За разделното събиране-трябва да започне от вкъщи. Трябва да се продават 3 компонентни кофи с цветове, досега не съм видял подобно нещо вече колко години...
Taurus13 написа:..Как да си изчистим черния дроб за един ден..
subritual написа:.. Трябва да се продават 3 компонентни кофи с цветове, досега не съм видял подобно нещо вече колко години..
taurus13 написа:Очаквам и тема :Как да си изчистим черния дроб за един ден", че живо ме интересува.![]()
dob111 написа:taurus13 написа:Очаквам и тема :Как да си изчистим черния дроб за един ден", че живо ме интересува.![]()
Яж на гладно по 10-тина дръжки от цвят на глухарче, като цветът отгоре не трябва да е прецъфтял. Това не е майтап.
пс. ти един ден ли си го прахосвал, че искаш за един ден да го изчистиш, а-а-а?![]()
mentalhead написа:ПС. Най-големия ми проблем, като че ли, си остават разните смазочни масла и препарати. Ще ми е интересно да разбера, ако някой е намерил начин да се справи с този проблем как точно го прави.
mentalhead написа:..В този ред на мисли хубаво е да смачкваме, това което изхвърляме, за да не заемаме чак толкова място в кофата. ..
Taurus13 написа:…Когато пътувам из космоса, никога не мятам неща зад борда, защото могат да попаднат в квази-протонните двигатели на космическите кораби и да предизвикат авария в тригера на Ковалски, недай си боже да повредят хипер гравитационния ускорител. …
xcII написа:mentalhead написа:..В този ред на мисли хубаво е да смачкваме, това което изхвърляме, за да не заемаме чак толкова място в кофата. ..
Ужасно е да се изхвърля въздух..![]()
По-добре да го смачкаме много добре, за да не се хаби машинна енергия да го смачква
xcII написа:Но нека не забравяме, че темата не пита задължително за "best practice". Аз по-точно я схващам, как на практика стават нещата с изхвърлянето на боклука, в БГ.
xcII написа: иронията идва от това, че тук си говорим за космически технологии, гогато навън орът с рало, са не ми се прецизира аналогията..
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта